Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kalvar på grönbete redan!

Skrivet av den 12 april, 2009 i Svammel

Jag och M fick se kalvutsläpp idag. De liksom studsade fram och  nästan tippade i farten. Jag pratar inte om såna där söta kalvar utan dem med hjul. Vi var på tussisjakt längs Södertäljevägen och på en extra kurvig sträcka dök de upp, de kom ensamma eller i klungor, de studsade fram och drog upp på bakhjulet. Vi passerade en skylt som varnade för MC-olyckor. Jo jag tror inte det beror på sämre väg utan helt enkelt på det faktum att de kom i hordar. Tyvärr han jag inte ens fota dem, men en kalv som inte kunde hjälpa att behovet av en tjurrusning blev för stort och körde om oss lyckades jag fånga med min fotolasso.

kalv

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kalvar på grönbete redan!”

 1. Det här sa Linda den 13 april, 2009 klockan 20:24 1

  Samma här.. det kom nog fram många MC under påsk…

  Ja riktigt väder för det. Behövde verkligen en sol helg. Har tyckt att våren varit lite elak med soligt i veckorna och gråmulet på helgerna. Nu fick vi en solig långhelg att kompensera med.
 2. Det här sa Linda den 14 april, 2009 klockan 14:07 2

  Inte vi.. men lika glad är jag för det.. jag får ju vara ute på arbetstid så jag får nog sol ialla fall (även om det inte går att sitta med ett vinglas i solen på jobbet!)

  ja när det är fint väder kan man faktiskt vara rätt avis på er ”fröknar”
  Fast jag trivs rätt bra på kontor, synd att vi inte har balkong, laptops och trådlösa telefoner bara.