Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Möbel lycka

Skrivet av den 29 mars, 2009 i Hemma hos

montebellomobler
Ja det har ju varit rÀtt mycket porrtjat hÀr i ett par dagar och jag tvingas nog att fortsÀtta pÄ det temat för jag har precis gnidit in glidmedel pÄ mina senaste objekt. Jag har nÀmligen shoppat sÀngbord. DÄ det Àr gamla möbler som blivit nya sÄ har lÄdorna en tendens att hugga. BÀsta boten mot gamla huggande lÄdor Àr stearin, ett rent fantastiskt glidmedel. Man tar bara ett stearinljus och gnider det mot lÄdans kanter sÄ Àr huggproblemet ur vÀrlden.

Jag har bara letat i typ 2 Ă„r efter lĂ€mpliga sĂ€ngbord och sĂ„ ramlade jag in pĂ„ Montebello Möbler och blev förĂ€lskad. Malin som driver Montebello tillsammans med kockande Peter (Ja han kockar pĂ„ ”fritiden” dĂ„, för jag gissar att Montebello nĂ€stan mĂ„ste ses som huvudsyssla 😉 ) kom förbi och leverereade dem idag mot en överkomlig summa. Service!

NÀ jag vet att jag inte borde handla nÄgot alls innan jag fÄtt till boendet permanent, men det gick liksom inte att lÄta bli. Jag tÀnkte mig att den dagen jag fÄr in sÀngen i sovalkoven för rent logiskt Àr det ju dÀr den borde höra hemma sÄ skulle jag kunna anvÀnda sÀngborden som soffbord istÀllet hÀr ett snabbcollage med lÀmpliga divanen Paris frÄn Engelsson. Vore lagom storlek för min minimala etta om jag dessutom ska klÀmma in lite andra möbler ocksÄ.

soffbord

NÀ nu lÀngtar jag mer Àn lovligt mycket efter att fÄ fixa till mitt rÄttbo! Helst ha den slutgiltiga krÄkan pÄ kontraktet ocksÄ. Ja ja vi fÄr vÀl se vartÄt det brakar innan jag kan lugna mig helt pÄ den fronten. Under tiden fÄr ni njuta av bilderna pÄ mina nya fina möbler. Fototna pÄ sÀngborden Àr fotade av Malin som produktfoton bara sÄ ni vet.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Möbel lycka”

 1. Det här sa C a m i l l a den 30 mars, 2009 klockan 14:56 1

  Mmm, vilket mysiga, vackra och inspirerande bilder. 😛
  Har det blivit nÄgon ljusning pÄ boendefronten? Hoppas verkligen att det löser sig snart för dig/er.
  KRAM!

  HÀr ropas inte hej förens vi Àr över bÀcken sÄ nja kanske Àr himlen nÄgot ljusgrÄare men solen har verkligen inte brutit fram Àn.
 2. Det här sa Montebello Möbler den 30 mars, 2009 klockan 21:57 2

  He he – det var kanske sĂ€ngborden som gjorde att larmen inte gnĂ€llde??
  Det Àr ju VI som ska tacka dig. JÀttekul att fÄ trÀffas oxÄ.
  Vi Ă€r MYCKET intresserade av ny websida … vi gillade det ni snackade om och det kĂ€nns som att ni Ă€r de rĂ€tta att hjĂ€lpa oss 🙂
  En sak i taget bara, annars blir jag döstressad ha ha.

  Ursnygg divan – Ă„ jag mĂ„ste ju sĂ€ga att sĂ€ngbordet passar utmĂ€rkt he he!!

  Kram frĂ„n Malin & Peter 🙂

  Oj de Àr alltsÄ sÄna dÀr magiska mugglarobjekt? (Du har vÀl lÀst Harry Potter?)

  Kul, som vi sa sÄ ska vi nog vÀnta med websidan hur som helt tills ni kommit igÄng och det finns mer att visa upp. SÄ du behöver inte kÀnna dig stressad eller pressad. Allt har sin tid, sÀg bara till.

  Har tÀnkt mig tvÄ sÄdana divaner nÀr sÀngen bor i sovalkoven.