Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SkrÀckupplevelse/uppvaknade

Skrivet av den 30 mars, 2009 i Svammel

Hua hade en sÄn dÀr skrÀckmorgon, ni vet en sÄn dÀr nÀr man vaknar och hjÀrtat bultar av stress. Sen gÀller det att sÀtta fingret pÄ varför det Àr sÄ.

Jag Àr inte direkt nÄgon morgonmÀnniska, men i morse vaknade jag av rena turen. Kroppen kÀnde att nÄgot var fel för INGEN av mina vÀckarklockor ringde i morse! Det vart till att stressa ivÀg, och vi vet ju alla att det ger en vidrig start pÄ dagen som sedan ligger som ett svart orosmoln i magen Àven om man hinner i tid.

Min Vanliga mobil en Nokia 6300 Àr stÀlld för att ringa klockan 06:30 sÄ att jag fÄr snooza. Min gamla Nokia 7380 Àr stÀlld sÄ att den ska ringa klockan 07:00. Jag hade stÀllt om klockan till sommartid sÄ det var inte det som stÀllde till det. Nu Àr jag nervös för att de inte ska ringa imorgon heller! Jag avskyr att inte kunna slappna av nÀr jag sover.

(Har Àven en digital radioklocka med skrikljud som jag för nÀrvarande bara anvÀnder för att ha koll pÄ tiden allmÀnt, sÄ den var inte stÀlld för att ringa) FÄr vÀl stÀlla den ocksÄ för sÀkerhetsskull.

Vem anmĂ€ler sig som frivillig att ringa och vĂ€cka mig imorgon? 😉

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “SkrĂ€ckupplevelse/uppvaknade”

 1. Det här sa Linda den 30 mars, 2009 klockan 18:55 1

  Hmmm.. inte jag… 6:30 sover jag.. klockan ringer 6:58 i morgon!

  Jag har testat det men jag behöver fÄ vakna lugn och i min takt. SÄ klockan ringer, jag snoozar och Nicke kommer springandes och kryper upp och morgongosar med mig tills det Àr dags att vakan pÄ riktigt.
 2. Det här sa Stefan den 31 mars, 2009 klockan 4:56 2

  Skulle hoppas att jag hade samma problem som du just nu. Min matochsov klocka Ă€r just nu helt ”fucked up”. Förra veckan vaknade jag mellan 04-05 varje morgon. Kan vara bra om man ska jobba tidigt men det blir lite absurt. Sommartid toppen tĂ€nkte jag dĂ„ kanske det blir 05-06 att slĂ„ upp ögonen. Men icke söndag morgon 06 bra start, mĂ„ndag 05, tisdag 04, vore nice att fĂ„ sova nĂ„gon extra timme i alla fall. PĂ„ den positiva sidan jag nöter inte ut mitt larm i alla fall. :mrgreen: Ps var inne pĂ„ min golfblogg och insĂ„g igen att den Ă€r riktigt j-a snygg, supertack för hjĂ€lpen och M sĂ„ klart.

  Ja om du blir trött senare pĂ„ dagen Ă€r det ju ett för jĂ€vligt problem du har. Även om det skulle vara trevligt att vara lite mer morgonmĂ€nniska.

  Jo den blev riktigt lyckad tycker jag, dessutom skriver du bra. Det enda jag har att sÀga nÄgot om Àr rubriksÀttningen. Man vill kunna urskilja inlÀggen frÄn varandra med hjÀlp av den. JJag ska förklara sen nÄgon gÄng. Ser fram emot fler roliga inlÀgg den kommande sÀsongen. Kanske Àr M och Jag med i nÄgon drÄplig situation!!!

 3. Det här sa Stefan den 31 mars, 2009 klockan 20:16 3

  Tackar för alla tips jag kan fĂ„, ni fĂ„r komma och fika nĂ€r det Ă€r i ordning hemma med ”denskitfulamattan” 🙂 , du kan ju alltid ha solbrillor pĂ„ dig nĂ€r du kommer…..

  M sĂ€ger att den var ju inte sĂ„ ful… Fast jag med solbrillor Ă€r ruggit fult 😎 dock inte Ms ord.
  Vi kommer gĂ€rna och fikar. M fĂ„r hjĂ€lpa till att baka lite bullar först 😉 Om han hinner mellan alla cykelpass…
 4. Det här sa Anne den 1 april, 2009 klockan 7:28 4

  Å, jag gĂ„r upp 06.00 varannan morgon. Jag kan ringa 🙂

  Åhh tack men nu funkar klockorna igen av nĂ„gon outgrundlig anledning.