Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bad hair day

Skrivet av den 20 mars, 2009 i Pryllebb,Svammel

badhairday1Gahhh jag har en av de dÀr! Ja ni vet nÀr det inte hjÀlpte vad jag Àn gjorde med hÄret. Det spretar som trollhÄr Ät alla hÄll, samtidigt som det ser fettigt ut och kÀnns torrt. SÄ nu sitter jag hÀr med det som gÄr att fÄ upp i en tofs och resten spretandes fast jag drÀnkte ner det innan jag gick (Ja allt gÄr inte upp i en tofs för den förbaskade frissan klippte för kort trots att det var det ENDA jag sa till om. ALLT ska gÄ upp i en tofs!).

Varför blir det sÄ hÀr nÀr man har mens och livet Àr miserabelt nog ÀndÄ?

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bad hair day”

 1. Det här sa Linda den 20 mars, 2009 klockan 11:42 1

  Jag sÄg coola mössor med texten Bad Hariday.. du fÄr dra pÄ en sÄn!

  Ang skidor och slask… Det brukar gĂ„ bra i och med att det Ă€r nattkallt… Visst, spĂ„ren hĂ„ller vĂ€l inte till att promenera pĂ„, men att Ă„ka skidor brukar gĂ„ bra. Dock blir det fort mycket flövatten pĂ„ isen, men jag Ă„ker oftast i skogen…

  Hahah mössa inne pĂ„ kontoret? Jo det skulle allt se ut det. Fast ”ungdomarna” gĂ„r ju med mössa pĂ„ sig jĂ€mt sĂ„ varför inte?
 2. Det här sa Camilla den 20 mars, 2009 klockan 15:25 2

  Rackarns… hoppas du har lika ”bra” hĂ„r som mig, som vĂ€xer ut pĂ„ ett par veckor efter att jag klipp mig och ser vildvuxet ut direkt.
  Kram pĂ„ dig och trevlig helg! StorstĂ€dning som gĂ€ller hĂ€r, inte populĂ€rt bland katterna – som rymmer ut direkt.
  Jag tror att vĂ„ren har kommit till Furuvik nu ocksĂ„. Äntligen! ♄

  I wish !
  Stora kissen accepterar dammsugaren men lilla hon flyr i panik.
 3. Det här sa Anne den 23 mars, 2009 klockan 6:56 3

  Bad hairdays Ă€r ju helt ok om man kan sĂ€tta upp hĂ„ret 🙂 Bilden du har hĂ€r Ă€r underbar.

  Du sa det! OM man kan sÀtta upp hÄret.
  Visst Ă€r den söt lilla missen 😉