Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Det är inte OK

Skrivet av den 22 mars, 2009 i Svammel

benjerrys_wich_lrgNu har jag sucktat efter en glass halva kvällen. Alla vet ju att om man inte får något så är det extra åtråvärt, så Ben & jerrys gästspel hos GB fick mig till slut att gå ut trots mensvärk och allmän ynklighet. Antagligen på grund av mensvärk och allmän ynklighet.

När jag kom ut såg det ut så här
inteok
och det är inte OK… Absolut INTE OK. Vintern är över… Våren är här För visst var det vårdagjämning? Eller har jag blivit galen?

Självklart var glassen slut när jag halkade in på Konsum.

5 har sagt sitt

Tags: , , ,

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Det är inte OK”

 1. Det här sa Camilla den 22 mars, 2009 klockan 21:20 1

  Det snöar lite här också faktiskt… och jag blir lite glad, för då kanske jag kan åka skidor EN gång till i veckan.
  Ja, jag vet att jag är ruggigt dryg… 😆
  Oflyt med glassen där, då man blir sugen på just en viss sak går det ju inte att ersätta med något annat. Ben & Jerrys är lika beroendeframkallande som sushi ju… Själv har jag snöat in på ”Chunky monkey”, fast jag egentligen inte gillar banan… men det är något med chokladen och valnötterna som gör den underbaar!
  Kram!

  Jamen du får väl va lite dryg med skidåkningen…Jag tjatar ju cykling 😉
  Jag fick faktiskt tag på glass men jag fick gå ner till 7eleven i snöslasket och jag hade bara dragit på mig en långkjol och ett par gympadojor så jag var inte riktigt klädd för glassjakt.
 2. Det här sa Linda den 22 mars, 2009 klockan 22:07 2

  Haha.. kan inte låta bli att skratta..
  Typiskt April-väder ( i mars)
  Tänk jag har aldrig smakat Ben & Jerry glass.. är väl ingen glassoman, men ändå… kanske borde testa nån gång.

  Heheh Hörde den där killen som går omkring och skrattar HAHA i The simpsons när jag såg din kommentar. Ja fast tror du ska testa en halvlitrare först inte GBs.
 3. Det här sa Anne den 23 mars, 2009 klockan 6:59 3

  Först bad hairday och sedan detta!! Tur du verkar vara positivt lagd 🙂 Har heller aldrig ätit Ben & Jerry glass. Även hemma i Gimo är hela världen vit. Piss trist!! och vad är det för fel på bygglovs Matte ?? 🙂 :). Kram på dig

  Ja du förstår jag har ett uselt liv 😉
  Positiv? Jag är nog en himmla gnällspik tyvärr även om glaset är halvfullt och inte halvtomt. Jag säger som till Linda testa chocolate fudge brownie på halvliter!

  Ähhh bygglovsMatte vet att han attraherar och inget är så oatraktivt som att inte kunna dölja att man vet att man får det att pirra både här och där på folk ;-). Jo föresten Bad hairday är faktiskt mer oatraktivt 😉

 4. Det här sa Lumumma den 23 mars, 2009 klockan 9:08 4

  Det är definitivt inte okej med vinter igen! Vår tack, NU! Och så är det ju hur coolt som helst att ha gått i samma skola som Noice. Nu blir jag _riktigt_ avundsjuk! 😎

  Heheh när det begav sig var det i alla fall något att vara avis på! Att jag råkat komma in på Tom Cruises fest för Days of Thunder av misstag iklädd sandiga strandkläder är inte alls lika coolt… Jag menar han var ju apförälskad i Nicole K då 😉
 5. Det här sa Montebello Möbler den 23 mars, 2009 klockan 23:05 5

  Nämen Cia ! Jag ber så HEMSKT mycket om ursäkt. Usch, har visst varit lite mycket på sistone – har tydligen blivit slarvig de sista dagarna. 🙄
  Höjden på sängborden … 67cm BAK och 47cm själva bordsskivan.

  Inte alls min mening att inte svara dig 😳

  Mejla gärna eller slå en pingla om du skulle vilja köpa dem – eller har andra frågor 🙂 — lovar att svara!

  Ha det gott,
  Malin

  Ja de ÄR intressanta… men jag måste komma på hur jag ska få hem dem också.