Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Härligt hemma

Skrivet av den 3 februari, 2009 i Hemma hos

Jo nu har jag fotat mattan tillsammans med mina handdukar. (Köpte en till på vägen hem för att ha som träningshandduk. De nya fluffiga jag köpte igår tar alldeles för mycket plats i en träningsväska. Men den kommer inte att skämmas för sig när den hänger och torkar i badrummet med de andra 😉 mattan kommer från Etol design AB (De borde verkligen ta nya produktbilder för de här är så dassiga). Inte för att min bild är särskilt vackert frilagd men den visar i alla fall mer hur mattan ser ut!

handdukarochamatta

12 har sagt sitt

12 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Härligt hemma”

 1. Det här sa Linda den 3 februari, 2009 klockan 21:18 1

  ÅHHH… vad fluffig och härlig. Som sommar!

  Ja det är sommar jag tog in…eller vår. När björkaran spricker upp…
  Ohhh vad jag längtar nu.
 2. Det här sa C a m i l l a den 3 februari, 2009 klockan 21:40 2

  Gud vilka mysiga! Vilken härlig färg!
  Och Cia… TRÄNINGSHANDDUK, smaka på ordet. 😉
  Kram kram!

  Mmm fluff fluff 🙂
  Ett läskigt ord som knappt finns i mitt vokabulär.
 3. Det här sa Carina den 4 februari, 2009 klockan 9:58 3

  Åhh vilka ljuvligt våriga färger till badrummet,
  vilket lyft det säkerligen blir på ett enkelt sätt!
  Tänkte också försöka hitta på en rolig färg
  till vårat som i stort sätt är vitt med lite svart
  mosaik i duschen och på hyllan ovan handfatet!
  Snyggt Cia 🙂

  Ja i badrummet kan man våga lite,
  textilier är så lätta att byta ut
 4. Det här sa Linda den 4 februari, 2009 klockan 22:23 4

  Njaa.. han får vänta lite på egen dator… Men han får gärna använda vår! 🙂
  Jag sa att han kunde ju ringa och fråga om han fick vara ledig… men han ropade bara till svar: Det är roligare att skriva!

  Hehe jo du det går undan!
  Pedagogmamma där!
 5. Det här sa Carina den 5 februari, 2009 klockan 12:26 5

  Utmaning på g hos mig!

 6. Det här sa Rolle den 5 februari, 2009 klockan 19:26 6

  Hej, jag har varigt inne och titta på din sida, Fina bilder och härliga färger gör att det blir roligt att titta på.

  Tack för de orden. Kul att du tycker om sidan.
  Du hade ju kommenterat min maskros också.
 7. Det här sa C a m i l l a den 5 februari, 2009 klockan 20:22 7

  Jag måste fråga dig, som har koll på det mesta… Jag har ju bokat steriliseringstid till Saga nästa vecka, men då hon bara är 6 månader och nu har lugnat ned sig tänkte jag att man kanske kunde vänta lite – tills hon växer på sig lite… kanske om en månad till. Vad tror du? Ett ställe som jag ringde till sa att katten kunde ”stanna i utvecklingen och se kattungeaktig ut” om man steriliserade för tidigt… Så himla svårt! Jag tror inte att hon börjat löpa ännu faktiskt.
  Kram!

 8. Det här sa C a m i l l a den 5 februari, 2009 klockan 20:23 8

  Hon ”fyller” 6 månader nästa vecka.

 9. Det här sa Linda den 5 februari, 2009 klockan 22:22 9

  Alltså.. jag har en fråga om bildutmaningen… (förstod att den skulle hamna hos mig, förr eller senare…) Eller, fråga och fråga.. snarare fundering.

  Vilken bildmapp??? 🙂 😯 Jag har typ 10 olika bildmappar… Jag sorterar fotona direkt dom landar i datorn… det finns ”för framkallning”, ”framkallade” ”brända”, ”att sparas”, ”pyssel”, ”gula huset”…. and so on… haha… och alla ligger under själva bildmappen! (jag kanske är lite för noga, vad vet jag..men jag vill veta var jag har mina foton och framförallt – vilka som inte är framkallade utan ligger på vänt!. )

  Så nu måste jag ju ta mig en funderare VILKEN mapp jag ska välja min sjätte bild från??? haha… vilket problem va?

  OK av alla bildmappar du har ta den 6e mappen och ligger det mappar i den så blir det den 6e mappen tills du kommer ner till bilder och där blir det den 5e bilden 😉 SÅ får vi hoppas att det inte är dina och Us privata bilder 😉
 10. Det här sa Linda den 5 februari, 2009 klockan 22:25 10

  Jag ljög.. det var visst 17 mappar MED foton.. och några tomma som väntar på foton! Jösses

  Så det är bara att hitta den 6e bland de 17 😉
  .
 11. Det här sa Linda den 6 februari, 2009 klockan 11:48 11

  ja det blev nåt sånt.. tror jag…

 12. Det här sa Charlotte den 6 februari, 2009 klockan 14:17 12

  Snyggt – jag är inne i en limgerön period och är gravt beroende av den färgen som jag tycker gör en glad och är ett tidigt vårtecken! 😀

  Ja grönt har alltid varit min favofärg även om limegrönt kanske är en färg jag är mer försiktig med.
  Men precis som du säger så blir man gladar av den så det var bara att shoppa! För vår i badrummet kan man väl få ha?