Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cia pÄ den ljusa sidan

Skrivet av den 16 januari, 2009 i Svammel

Tycker jag har varit en aning neggo pĂ„ sista tiden sĂ„ jag tyckte jag skulle fĂ„ fram mitt positiva jag. SlĂ€ngde in lite ord i wordle.net och sĂ„ fick jag till ”mig” i ordform (DĂ€r jag utelĂ€mnat aversioner). Funderar lite pĂ„ om jag ska göra det till en öppen utmaning. Vore rĂ€tt kul att se hur era ”portrĂ€tt” ser ut. Om nĂ„gon antar utmaningen kan ni vĂ€l slĂ€nga in en kommentar hĂ€r sĂ„ att jag inte missar det.

me

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cia pĂ„ den ljusa sidan”

 1. Det här sa Charlotte den 16 januari, 2009 klockan 14:42 1

  MĂ„nga fina positiva egenskaper i ordmolnet – insiktsfull, Ă„siktsfull, intelligent, mjuk osv. Var det nĂ„got av de som toppade nĂ€r du gjorde testet? Trevlig helg!

  Jag tog det STORA teste med 240 frÄgor sÄ hÀr vart top 5
  Your Top Character Strength
  Perspective (wisdom)
  Although you may not think of yourself as wise, your friends hold this view of you. They value your perspective on matters and turn to you for advice. You have a way of looking at the world that makes sense to others and to yourself.

  Your Second Character Strength
  Honesty, authenticity, and genuineness
  You are an honest person, not only by speaking the truth but by living your life in a genuine and authentic way. You are down to earth and without pretense; you are a ”real” person.

  Your Third Character Strength
  Judgment, critical thinking, and open-mindedness
  Thinking things through and examining them from all sides are important aspects of who you are. You do not jump to conclusions, and you rely only on solid evidence to make your decisions. You are able to change your mind.

  Your Fourth Character Strength
  Social intelligence
  You are aware of the motives and feelings of other people. You know what to do to fit in to different social situations, and you know what to do to put others at ease.

  Your Fifth Character Strength
  Caution, prudence, and discretion
  You are a careful person, and your choices are consistently prudent ones. You do not say or do things that you might later regret.

 2. Det här sa Linda den 16 januari, 2009 klockan 16:40 2

  LÀckert. har funderat pÄ göra nÄt pÄ den sidan, men det har inte blivit av.. kanske mÄste prova!

  Ja jag vill se ditt moln…
  Du MÅSTE prova 😉
 3. Det här sa Camilla den 16 januari, 2009 klockan 18:18 3

  Ooo, vad lÀckert! Kanske testar det. Smygbloggar frÄn jobbet just nu, sÄ jag fÄr ta igen det lite senare.
  Tack för tipset om sterlisering av katten. Vi har tĂ€nkt göra det i vĂ„r, men jag vet inte hur gammal kattungen mĂ„ste vara först… ? Ska kolla upp det. NĂ„gra kattungar vill vi inte ha, det rĂ€cker bra Ă€ndĂ„. 😉
  Kram och trevlig helg!

  Ja gör det vill gÀrna se ditt moln.
  Ja jag Ă€r lite osĂ€ker pĂ„ hur gammal katten ska vara innan man kan sterilisera den men det kan sĂ€kert veterinĂ€ren svara pĂ„ 😉
 4. Det här sa Dennis den 16 januari, 2009 klockan 19:47 4

  Svar:
  Att ha smÄ bilder som man sedan kan förstora Àr jag faktiskt inte sÀrskilt förtjust dÄ man missar lite charmen i att det tycker jag.
  Det jag gillar med just att ha bredare blogg Àr att man kan se bilderna direkt i stort format, inga mer laddningstider eller vÀntan, och den möjligheten tar jag framför att man kanske Àr tvungen att scrolla lite till höger om man ska vara i den spalten, fast jag vet ju iförsej inte hur mycket som inte fÄr plats.

  Men tack sÄ mycket för din Äsikt, gillar att fÄ konstruktiv kritik med tips!:)

  //Dennis

  Ja smaken Ă€r ju olika, jag tycker man mister en del av charmen nĂ€r man mĂ„ste scrolla i sidled. Nu drabbar det inte mig dĂ„ jag har 1680×1050 och antagligen har har vĂ€l de som Ă€r intresserade av bilder hyfsade skĂ€rmar ocksĂ„. Men Ă€r det nĂ„got jag lĂ€rt mig om webben sĂ„ Ă€r det att ta hĂ€nsyn Ă€ven till dem med sĂ€mre utrustning. Jag höll ju pĂ„ att bli tokig nĂ€r jag skulle fĂ„ den hĂ€r blogdesignen att funka i IE 6.0. Jag skulle inte bygga en sida bredare Ă€n 1024 för dĂ„ blir var tredje besökare drabbad.
 5. Det här sa BountyLady den 15 februari, 2009 klockan 3:27 5

  Hellooo Cia!

  Klart att det ska vara en öppen utmaning 😉

  Den Àr antagen och ligger nu pÄ min blogg!!!

  Ha det gottis! 😯

  Ohhh vad kul att du antog den.
  Liljekonvalj, överviktig, och resenÀr Àr nÄgra jag skriver under pÄ jag med.