Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vinterbad

Skrivet av den 15 januari, 2009 i Badgalen

Brrrr nu Ă€r det kallt och rĂ„tt ute. KĂ€nns som om det kryper in till benet och inget annat Ă€n ett varmt bad kan fĂ„ mĂ€rg och ben att avfrostas. SĂ„ det Ă€r det dags för nu ett hĂ€rligt vĂ€rmande mysbad. Olympia gĂ„r omkring och gapar, ska kolla om hon vill bada (Hon Ă€r hysteriskt rĂ€dd för vatten sĂ„ det vill hon nog inte). Hon gapar egentligen för att hon vill ha ”blötmat” men eftersom hon ibland fĂ„r alzhemers pĂ„ kvĂ€llen och glömmer att hon redan fĂ„tt det sĂ„ lĂ„tsas jag att jag inte förstĂ„r ett ord av kattish. Nu ska i alla fall jag bada… Blubb och bubbel pĂ„ er.

badbrud

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vinterbad”

 1. Det här sa Linda den 15 januari, 2009 klockan 21:11 1

  Jag tog en varm dusch istĂ€llet.. och tro det eller ej.. jag var blöt i svett nĂ€r jag kom hem… till och med bh-n var svettig… trots att jag endast hade en ullfrottĂ© tröja och tĂ€ckjackan pĂ„ mig. Och sjalen dĂ„. PĂ„ benen hade jag jeans och tĂ€ckbyxor. Inga lĂ„ngkalsonger – det hatar jag att anvĂ€nda. SĂ„ det var inte ett dugg kallt att cykla. För ansiktet gömde jag ju i sjalen.

  Men bada ska jag göra i morgon. Vi blir nog hemma i helgen och dĂ„ ska jag mysa i badkaret – med tidning och vin!

  Mmm jag gillar egentligen inte att vara varm…Men tycker det Ă€r hemskt nĂ€r man blir kall in i mĂ€rgen ocksĂ„.
  Det gör att jag aldrig vet vad jag ska ha pÄ mig. Men nÄgra tÀckbrallor har jag inte Àgt pÄ sÀkert 15-20 Är.
 2. Det här sa Petra den 15 januari, 2009 klockan 23:33 2

  Vilken hÀrlig bild!

  Ja lite mörk och grÄdassig men det Àr i alla fall en glad badcia
  😀
 3. Det här sa D den 16 januari, 2009 klockan 9:29 3

  Hej C!

  Din mailadress gĂ„r inte att hitta nĂ„gonstans, eller? Skulle nĂ€mligen vilja maila dig… (Nej nej, inget spammande)

  //D

  Nej min mejl finns inte nÄgonstans.
  Jag mejlar dig med den du angav frÄn min sÄ Àr det löst.
 4. Det här sa Carina den 17 januari, 2009 klockan 8:23 4

  Men gÀller det dÀr med alzeimers alla katter tro.
  Axel gÄr hemifrÄn nyÀten in till oss och parkerar
  sig nedanför kylskÄpet med en min som sÀger att
  han aldrig fÄtt mat i hela livet!

  Jo jag tror att just mat alzheimers Àr vÀldigt vanligt hos kissar
  😀 🙄
 5. Det här sa C a m i l l a den 20 januari, 2009 klockan 17:46 5

  Är det du? Vilken hĂ€rlig bild och vilka fina tĂ€nder du har! Jag hatar mina tĂ€nder… blĂ€hĂ€blĂ€hÀÀÀÀ!
  Kram kram!

  ja det Àr jag. Men mina tÀnder Àr inte sÄ vita hela bilden Àr uppljusad.
  😀