Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Luftiga bullar och luftig garderob

Skrivet av den 18 januari, 2009 i Svammel

stadad_garderobHÀr har det fixats en del i helgen, det har stÀdats och tömts garderober. Inte mycket som fÄtt nÄgon nÄddÀr skulle jag vilja sÀga.
Men det kÀnns jÀkligt skönt att vad jag Àn tar för tröja i garderoben sÄ Àr det en ESPRIT t-shirt lÄng eller kortÀrmad. Jag behöver inte ha sÄ stora problem att vÀlja vad jag ska ha pÄ mig.

Sen har jag bakat ett gĂ€ng kanelbullar som vart super goda bĂ„de enligt S2 och M. Lika luftiga som garderoben blev! Men min Ă€lskade julklapp Kitchen Aiden har fĂ„tt Ă„ka pĂ„ service för den skakar, och dĂ„ och dĂ„ kommer det skarpa ljud frĂ„n motorn 🙁 .

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Luftiga bullar och luftig garderob”

 1. Det här sa alexandra den 18 januari, 2009 klockan 21:38 1

  Vad duktigt 🙂 Det Ă€r ju sĂ„ trĂ„kigt att stĂ€da, men jĂ€kligt skönt att ha det gjort 😛

  Ja det kÀnns skönt nu Àven om det faktiskt tog hela fredagkvÀllen och hela lördagen att fÄ till det.
  😕
 2. Det här sa Linda den 18 januari, 2009 klockan 21:46 2

  DET skulle jag behöva göra. jag och maken ryms inte i garderoben snart. Huga… men om jag rensar sĂ„nt jag inte anvĂ€nder jĂ€mt alternativt sĂ„nt man mĂ„ste ha kvar till speciella tillfĂ€llen skulle det BARA blir ett gĂ€ng finklĂ€nningar i garderoben. Usch… jag Ă€r sĂ„Ă„Ă„ trĂ„kig. AnvĂ€nder bara t-shirts och dom ligger i en allt för stökig byrĂ„!

  Kanske man skulle ta och göra en enormt stor rensing till vĂ„ren. kvar blir jeans, tröjor och snyggklĂ€nningar. Resten MÅSTE man köpa nytt! (hmmm.. var Ă€r min trissvinst????)

  Man kan ju sÀga att det var vÄrt problem.
  Kvar i garderoben finnas alltsÄ bara nÄgra klÀnningar vÄr jackor ESPRIT t-shirts och jeans. Ett ombyte lakan och handdukar. NÄgon byrÄ finns inte heller i detta hem för att avlasta garderoberna.

  Jag mÄste köpa nytt om jag vill ha nÄgot speciellt med eller utan trissvinst.

 3. Det här sa Carina den 19 januari, 2009 klockan 6:45 3

  Ahh jag kan kÀnna kÀnslan av att fÄ röja,
  den bĂ€sta som finns 🙄

  Nja…hĂ„ller inte riktigt med dĂ€r.
  MEN kÀnslan nÀr det Àr klart Àr rÀtt bra!
 4. Det här sa Camilla den 19 januari, 2009 klockan 9:16 4

  Gud sÄ hÀrligt att stÀda garderober! Man kÀnner sig sÄ himlans nöjd efterÄt. Men viss har du lite mer Àn Esprit-toppar? Jag minns ett par EspritklÀnningar som inhandlades för ett tag sedan, som jag ocksÄ gÀrna ville ha.
  Och… hm… vem Ă€r S2?
  Kram pÄ dig! Ha en fin mÄndag!

  Fy för att stĂ€da garderober… Jag vill ha en stor som man gĂ„r in i. Nu bestĂ„r stĂ€dande mest i att plocka bort allt man anvĂ€nder sĂ€llan och packa ner det i kartonger för vindsförvaring och vĂ€ntan pĂ„ bĂ€ttre tider 😉 JodĂ„ de bĂ„da klĂ€nningarna hĂ€nger i garderoben, MEN rotar man efter toppar/tröjor sĂ„ Ă€r det bara lĂ„ngĂ€rmade och kortĂ€rmade ESPRIT som ligger dĂ€r.

  S2 Ă€r Ms bĂ€stis förutom mig dĂ„ 😉

 5. Det här sa Camilla den 19 januari, 2009 klockan 12:32 5

  Har bestĂ€llt i dag. 🙂 MĂ„ste ju testa, dĂ„ du sĂ€ger att det Ă€r sĂ„ himlans bra.

  http://www.lookfantastic.com/hair/tigi-catwalk/gifts-and-packs/tigi-catwalk-nourish-and-shine-pack.html

  Hahah ja dĂ„ har du hamnat o oatmealtrĂ€sket och Ă€r fast som junkie för evigt nu 😉 Fantastiskt nĂ€r det Ă€r sĂ„nt hĂ€r vidrigt torrvĂ€der ute ocksĂ„.
 6. Det här sa Carina den 20 januari, 2009 klockan 15:40 6

  Ja och den andra foten Àr Ànnu vÀrre sÄ nu var det slutmotionerat för den hÀr gÄngen, en intensiv men kort period, nu nÀr jag verkligen ville komma igÄng!
  SÄ jÀkla typiskt!

  Hahah ja du… Jag har hört att GĂ€vle Ă€r ett superbra stĂ€lle att cykla pĂ„ 😉 Kankse kan investera lite av möbelpengarna pĂ„ en ny jonne?
 7. Det här sa Carina den 20 januari, 2009 klockan 15:41 7

  Men du jag minns hur dina hÀlsar sÄg ut dÄ, grÀsliga!
  Jag har ocksÄ vÀldigt lÀtt att fÄ skav efter en helg i Sthlm dÄ jag fick rediga sÄr med inflammation och feber som följd.
  Efter det har jag superkÀnsliga fötter som gör att jag bara kan
  ha svindyra fotriktiga skor vintertid 🙁

  Ja det var/Ă€r verkligen ingen lek…
  Det Àr dÀrför det blev cykel.
 8. Det här sa Charlotte den 21 januari, 2009 klockan 15:58 8

  Vad duktig du Ă€r – ser vĂ€ldigt prydligt ut! Borde ocksĂ„ ta ett tag i mina garderober, men Ă€nnu hellre i vĂ„r klĂ€dkammare Ă€ven kallad ”svarta hĂ„let” dĂ€r allt grejs vi inte vet var vi ska göra av lassas in. FĂ„r Ă„ngest bara jag tĂ€nker pĂ„ hur jobbigt det kommer att bli, kan man hyra en inomhusgrĂ€vskopa?

  Hahah mina garderober var samtliga svarta hĂ„l, sĂ„ Ă€r det nĂ€r man bor i en rucklig gammla 1a utan förvaringsmöjligheter 😉
 9. Det här sa Candygirl » KlĂ€drensning pĂ„gĂ„r den 22 januari, 2009 klockan 21:01 9

  […] av Cia – och hennes garderobstĂ€dning har jag nu tagit itu med min […]