Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Geine in a bottle

Skrivet av den 15 januari, 2009 i Svammel

Visst om man hade en privat liten ande i en flaska som inte kunde ta hand om vÀrldsfred/svÀlt/ohÀlsa och inte heller kunde hjÀlpa familj och vÀnner utan bara se till mina personliga behov och önskningar. En liten egoande med andra ord sÄ skulle jag förutom pengar (som tar hand om fyra av fem av problemen) önska mig följande utan inbördes rankning:

geine

Ett hem – Jag Ă€r sĂ„ trött pĂ„ att kĂ€nna mig otrygg eller felplacerad. Sedan min skilsmĂ€ssa för10 Ă„r sedan har jag varit utan ett förstahandskontrakt. Förutom nĂ€r M och jag bodde i Enköping en period dĂ„ vi istĂ€llet blev isolerade.
Ett tryggt och roligt arbete – Min arbetsplats just nu Ă€r allt annat Ă€n trygg och jag kĂ€nner hela tiden att mitt jobb Ă€r hotat.
Fullkomlig hĂ€lsa – Ja vad ska jag sĂ€ga, det Ă€r irriterande med nĂ€sblod, att svimma nĂ€r man cyklar, förkylningar stup i kvarten. Jag vill vara som för nĂ„gra Ă„r sedan dĂ„ jag inte kĂ€nde av nĂ„gra krassligheter alls. Usch krĂ€mpor tyder pĂ„ att man Ă€r gammal, jag kĂ€nner mig Ă€ldre Ă€n min fysiska Ă„lder just nu.
Sömn nĂ€r kroppen ber att fĂ„ sova – Sömn Ă€r nĂ„got som jag alltid har skattat högt. Den som sĂ€ger att det Ă€r slöseri med tid har fel! Jag anvĂ€nder tiden till nĂ„got jag blir tillfreds av och fĂ„r njutning av. Är det inte full anvĂ€ndning av tiden?
Sol och vĂ€rme – Lustigt egentligen dĂ„ jag oftast Ă€r för varm nĂ€r jag ska sova, nĂ€r jag kommer till jobbet etc. och vill ha AC pĂ„ hotellet under semestern. Men sol och vĂ€rme gör att man mĂ„r sĂ„ mycket bĂ€ttre Ă€r sĂ„ mycket gladare. Maldiverna nĂ€sta tack!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Geine in a bottle”

 1. Det här sa Linda den 15 januari, 2009 klockan 21:13 1

  Vilka bra önsknigar.. jag skriver under pĂ„ de mesta… Även ett tryggt arbete. FörskollĂ€rarebranchen Ă€r inte den tryggaste – inte i den hĂ€r komunen – Ă€ven om jag hĂ„llt mig med jobb… Och det dĂ€r med sooool… vill ha! (köpte tvĂ„ lotter idag – fĂ„ se om jag vinner!) Sömnen har jag dockinga problem med – Ă€n. Men jag har haft. Fast dĂ„ rĂ€ckte det med valerina natt frĂ„n hĂ€lsokosten.

  Valerina kanske ska inhandlas dĂ„…
  Fast vi fÄr se det kanske gÄr över.
 2. Det här sa Charlotte den 16 januari, 2009 klockan 14:45 2

  Hoppas du fÄr allt pÄ din önskelista! Fram för allt sol och vÀrme kÀnns lockande idag, nÀr det Àr sÄ kallt som ett frysfack ute.

  Just för frysfackets skull kĂ€nns ett tryggt hem extra lockande…
  med Badkar!