Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dagens ovÀntade

Skrivet av den 14 januari, 2009 i Köket

För ovÀntat var det, jag vet inte vad det var som drog in mig i jÀrnafÀren som har allt man inte visste att man behöver, men helt plötsligt stog jag dÀrinne med en margreteskÄl med hÄl i! Jo jag har lÀnge velat byta ut mitt gamla durkslag men liksom inte hittat nÄgot att ersÀtta det med som var bÀttre. Lite nya slevar och en förvaringsbunke pÄ höjden fick ocksÄ följa med hem bara för att jag Àr sÄ snÀll! SÄ nu stÄr de dÀr med resten av disken jag bara inte förmÄtt mig att diska och bygger pÄ mitt dÄliga samvete. Men nu Àr det dags att göra ett tidigt försök till sömn.

margrete_rosti

Jo det Àr slarvigt frilagt men Àrligt talat jag orkar verkligen inte bÀttre idag.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens ovĂ€ntade”

  1. Det här sa Linda den 14 januari, 2009 klockan 22:16 1

    Det Àr kuligare att fixa i köket med bra grejor. SÄ det sÄ. Klart man ska köpa nytt ibland!

    Ja men viktigast av allt för att kunna uppskatta matlagning Àr att ha bra knivar, sen kÀnns allt mycket bÀttre. Bra knivar förklarar ocksÄ hur kockar kan hacka sÄ snitsigt.
  2. Det här sa Linda den 15 januari, 2009 klockan 17:16 2

    JA bra knivar Ă€r ett mĂ„ste… hĂ€r hemma har vi en hel uppsĂ€ttning av GLOBAL knivar *love* Men till Gula Huset köpte vi ett IKEA-set… urk, sĂ€ger jag bara. Vi blev tvungen att införskaffa en riktig kockkniv Ă€ven dit om vi inte skulle bli tokiga vid diskbĂ€nken!

    Jag behöver nya knivar, M hade det i Ätanke i present men lite skrockfulla Àr vi och vill inte jinxa nÄgot sÄ det blir inga knivar i gÄva.