Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Trött

Skrivet av den 14 januari, 2009 i Svammel

trott

En dag och det kĂ€ndes som nĂ„gon drĂ€mt en slĂ€gga i huvudet pĂ„ mig nĂ€r jag vaknade. Tre dagar och jag Ă€r helt vĂ€ck. Hade hoppats att jag skulle sussa tidigt igĂ„r kvĂ€ll, men se nĂ€ sĂ„ blev det inte! Ska göra ett nytt försök ikvĂ€ll… sĂ„ det blir inga lĂ„nga utlĂ€ggningar. Har gjort nĂ„gra sjĂ€lvtester pĂ„ nĂ€tet och snabbt konstaterat att jag Ă€r 100% kvĂ€llsmĂ€nniska. Duhhh ska det vara nytt? Men fick ocksĂ„ fram att jag har sömnsvĂ„righeter . Men hoppas och tror att det ger sig bara livet blir liiite lugnare igen. KĂ€nner mig faktiskt lite som en tonĂ„ring, för det vet ju alla att de kan sova hur mycket som helst nĂ€r som helst men helst pĂ„ dagarna! Sömn Ă€r faktiskt ruggit spĂ€nnande nĂ€r man orkar bry sig.

Nej jag har inte tecknat bilden, har inte ens frĂ„gat om lov… SkĂ€ms! Men lĂ€gger in en lĂ€nk för samvetets skull

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Trött”

 1. Det här sa Linda den 14 januari, 2009 klockan 22:15 1

  Sov gott – och lĂ€nge inatt istĂ€llet.. Jag ska prova! sova gott.. lĂ€nge blir det inte…

  Lyckades inte somna förens vid 12-tiden i alla fall. SÄ det var inte surfning som hÄllit mig vaken i alla fall. Inte sover jag lugnt och drömfritt heller. FÄr göra ett nytt försök ikvÀll.
 2. Det här sa C a m i l l a den 15 januari, 2009 klockan 11:18 2

  Mmm, vĂ€lkommen till sömnlösa klubben… men i natt var Saga lugn som en prinsessa, sĂ„ vi har sussat fint hela bunten hĂ€r. Skönt! Jag blir ocksĂ„ helt konstig om jag inte fĂ„r sova mina 7 timmar. Tack och lov för mitt jobb, dĂ€r jag kan ta kvĂ€llspass i stĂ€llet för dagpass vid behov, för att fĂ„ somna om lite pĂ„ morgonen om det har varit en orolig natt.
  Kram och ha en fin dag!

  Usch det Ă€r en klubb jag vill ha uttrĂ€de ur snarast. Jag verkligen lider och kĂ€mpar för att kunna jobba normalt. Jag önskar jag kunde ha lite kvĂ€llspass istĂ€llet. Fast dĂ„ skulle ni bli utan blogginlĂ€gg för jag skulle antagligen sova pĂ„ dagen och sedan jobba Kanske ett inlĂ€gg pĂ„ helgen 😉