Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Skrämmande nära.

Skrivet av den 7 januari, 2009 i Den motvillige motionären

Ropa inte hej förens jag är över bäcken, men det kan bli så att det försvinner en tusing från min plånka och istället dyker det upp ett klippkort på  Forsgrenska. M har under en LÅNG period odlat det lilla fröt. Jag har varit inne på det tidigare men vetat att det kommer vara bortkastade pengar om jag inte får draghjälp. M har inte direkt varit mottaglig för att vara haren förens nu. Jag anar att han kan tänka sig att eventuellt offra sig (Han har köpt nya badbrallor).

Hur som helst så har jag ju suttit här hela kvällen och kollat underkläder och andras nyårslöften om nya bättre vanor av alla de slag. Ska jag bli så galen att jag faktiskt tar steget? Ja jag vågar inte lova något i kväll men det finns en liiiiten chans som något LÅÅÅÅÅNGT inne i mig nog hoppas på. Nämligen att jag ska falla för nyårstrenden och ta mig an en ny nyttig vana. Fy fabian vad läskigt! Nåja M har en förkylning i kroppen och jag vill definitivt ha med honom som moraliskt stöd så kanske slipper jag undan med blotta förskräckelsen även denna gång.  Trillar jag dit blir det till att plaska i vattnet på Djupvattenspassen minst en gång i veckan och sedan cykling till våren, kanske måste jag börja en alldeles egen träningsblogg? HAHAH Det trodde ni va?

forsgrenskabadet

Återkommer med rapport om hur det slutade….

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Skrämmande nära.”

 1. Det här sa Linda den 7 januari, 2009 klockan 22:48 1

  usch.. jag är dålig på att simma.. jag simmar såååå långsamt så att simma – säg 1000 m skulle ta en halv evighet. Jag far mycket hellre ut och joggar!

  Ja simma är inte riktigt en favoritsysselsättning för min del heller. Men att köra vattengympa, vattenaerobics eller djupvattenträning tycker jag är ganska skojsigt. Jogga klarar inte mina hälar och inte mina leder heller. Så ner i polen vare sig jag gillar det eller inte.
 2. Det här sa Camilla den 8 januari, 2009 klockan 11:07 2

  Det såg galet skönt ut att simma! Måste göra det snart igen. Fick ett par ryck i december och simmade två gånger, men nu har jag t o m beställt ny baddräkt, så det är ju bara att knalla dit. Synd bara att det är så j..a dyrt! Vill man simma billigt (halva priset) måste man masa sig dit före 8.30 på morgonen. Gäääsp!
  Kram och LYCKA TILL säger jag ur djupet av mitt hjärta! Det låter lovande det här. 🙂

  Nja simma är jag inte så där värst sugen på. Tycker verkligeen att det är trist, däremot tilltalar vattenpassen mig. Sen har de ju gym där med så man vet aldrig 😉 . Skulle aldrig gå upp tidigare bara för att simma dock… Eller hmmm Kanske på lördagmornar då de har ett vattenpass 9:30
 3. Det här sa diana den 12 januari, 2009 klockan 1:38 3

  Jag får en massa skumma utslag av bassängbad, men lycka till 😉

  Such och fy… Ja vi får väl se hur mycket jag kliar.
  😐
 4. […] Ja redan i våras var det påtänkt, men så började jag med cyklingen och sedan rök axeln. Jag upptäckte dessutom att jag inte kan simma när vi var i grekland. Axeln håller inte än. Men jag ska testa gruppträning i bassäng och nu är kortet inhandlat. M och jag tänkte börja på torsdag… Det är dock inte ett nybörjarpass vilket kanske skulle vara bra men man får gå när det passar. […]