Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

VĂ€ldigt privat

Skrivet av den 7 januari, 2009 i Den motvillige motionÀren

M agerar PT pĂ„ hemmaplan utan att jag har lust att ge honom en smĂ€ll pĂ„ kĂ€ften, det Ă€r framsteg det. IkvĂ€ll föreslog han att jag ska vĂ€ga och mĂ€ta mig. Han Ă€r övertygad om att det kommer att vara peppande nĂ€r det minskat lite hĂ€r och dĂ€r nĂ€r vi mĂ€ter igen i Juni. Inga snabba resultat alltsĂ„ 😉 MĂ„tt och vikt tĂ€nker jag inte dela med mig hĂ€r. Kanske blir det mina första privata inlĂ€gg. Fast eventuell minskning ska jag sĂ„ klart slĂ„ mig för bröstet för… hoppas att det blir sĂ„

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “VĂ€ldigt privat”

 1. Det här sa Linda den 7 januari, 2009 klockan 22:49 1

  NÄe behĂ„ll du mĂ„tten för dig sjĂ€lv. Jag skulle ALDRIG blogga ut mina!

  Nej vissa saker Ă€r bara FÖR privata!
  ❗
 2. Det här sa Camilla den 8 januari, 2009 klockan 8:42 2

  Lycka till! Jag tror pÄ M som PT för dig, han verkar inte vara den som lÄter dig fuska.
  Heja heja!
  Och jag sa till mannen att ”Miss WW” har redan bestĂ€mt vilken film vi ska se, han lĂ€t sĂ„ dĂ€r mĂ„ttligt förtjust och förstod nog att chanserna för oss att se ”Yes man” var minimala. 🙂
  Kramar!

  Tror inte alls pÄ M som PT till mig om vi ska fortsÀtta att vara vÀnner. men ett jÀkla bra stöd kan han vara. Jag blir förbannad nÀr nÄgon jagar pÄ mig, men peppad och glad nÀr nÄgon uppmuntrar.

  Heheh berĂ€tta om Australia var sevĂ€rd! 😉

 3. Det här sa Charlotte den 9 januari, 2009 klockan 15:03 3

  Jag vĂ€gde mig för första gĂ„ngen pĂ„ sĂ€kert ett Ă„r igĂ„r kvĂ€ll… en ruggig nĂ€radödenupplevelse. Men imorgon ska jag inviga nya gymkortet, det du! Har du en stund över fĂ„r du vĂ€ldigt gĂ€rna kika in hos mig och tĂ€vla om lĂ€ckar klor och lĂ€slust. Trevlig helg!

  Jag gjorde faktiskt detsamma, fast jag har inte anvÀnt mÄttbandet Àn.
  För mig blev det en positiv chock. Jag vÀgde mindre Àn jag trodde Àven om jag inte Àr en lÀttviktare.
  MÅNGA kilon behöver bearbetas.
 4. Det här sa Carina den 12 januari, 2009 klockan 16:07 4

  LÄter ju som jag ocksÄ skulle behöva en M hÀr hemma
  som peppade mig vilket Stefan INTE gör!
  – Du duger som du Ă€r Ă€lskling!
  – Jo men jag sjĂ€lv vill ocksĂ„ kĂ€nna det och helst komma i alla klĂ€der.
  – Men vi kan köpa nya klĂ€der….
  Ja du hör vilket stöd han Àr, noll!!

  NÀ fy Stefan, han Àr en riktig elaking!!!!
  Och sÄ var vi tillbaks till S2s och Ms citat
  ”Killar förlorar alltid!” 😉