Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Inte 100 men nästan

Skrivet av den 4 januari, 2009 i Webbdesign

Jorå så att det tog bara flera månader att bli klar med den här, jo visst inte effektiv tid då kanske det tagit en vecka. Nu senast har det tagit 2 dagar för att få den presentabel och fungerande i IE 6.0, 7.0 och Firefox.

Tänk att en den där kolumnen brevid topbilden skulle ställa till med så mycket problem! Men å andra sidan har jag nu lärt mig en massa på kuppen och det är ju himla trevligt. Nej jag är inte klar än … Lite finjusteringar och tillägg ska göras men i stort sätt ser den ut som den ska. Hittar ni något som inte funkar kan ni ju pipa till så ska jag bli vansinnig och galen… inte på dig så klart utan på designgudarna och kanske mig själv också.

Nåja nu vet ni vad jag sysslat med här medans jag varit ”obloggig”, jag har liksom varit väldigt bloggig men i det dolda.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Inte 100 men nästan”

 1. Det här sa C a m i l l a den 4 januari, 2009 klockan 14:53 1

  Nämen, den är ju otroligt fin! ♥
  Kram!

  Men oj vad knepig den var att få att funka i alla browsers. höll ju på att bli komplett galen 🙂
  ♥ Tack för komplimangen. Det är M som tagit grundbilden, den är från Enköping.
 2. Det här sa Linda den 4 januari, 2009 klockan 18:00 2

  Jättefint blev det i alla fall… om än julen är färdig nu!

  Jag är mest nöjd att sidan funkar! Nu får jag väl anpassa grundplåten till vår och värme som jag längtar efter. Tror det ska bli en version av min original design. fast med de olika delarna av sidan som på denna. Ja ja. det blir ju betydligt lättare att byta färg etc än att lägga ut layouten.