Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Inte 100 men nÀstan

Skrivet av den 4 januari, 2009 i Webbdesign

JorÄ sÄ att det tog bara flera mÄnader att bli klar med den hÀr, jo visst inte effektiv tid dÄ kanske det tagit en vecka. Nu senast har det tagit 2 dagar för att fÄ den presentabel och fungerande i IE 6.0, 7.0 och Firefox.

TĂ€nk att en den dĂ€r kolumnen brevid topbilden skulle stĂ€lla till med sĂ„ mycket problem! Men Ă„ andra sidan har jag nu lĂ€rt mig en massa pĂ„ kuppen och det Ă€r ju himla trevligt. Nej jag Ă€r inte klar Ă€n … Lite finjusteringar och tillĂ€gg ska göras men i stort sĂ€tt ser den ut som den ska. Hittar ni nĂ„got som inte funkar kan ni ju pipa till sĂ„ ska jag bli vansinnig och galen… inte pĂ„ dig sĂ„ klart utan pĂ„ designgudarna och kanske mig sjĂ€lv ocksĂ„.

NĂ„ja nu vet ni vad jag sysslat med hĂ€r medans jag varit ”obloggig”, jag har liksom varit vĂ€ldigt bloggig men i det dolda.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Inte 100 men nĂ€stan”

 1. Det här sa C a m i l l a den 4 januari, 2009 klockan 14:53 1

  NĂ€men, den Ă€r ju otroligt fin! ♄
  Kram!

  Men oj vad knepig den var att fĂ„ att funka i alla browsers. höll ju pĂ„ att bli komplett galen 🙂
  ♄ Tack för komplimangen. Det Ă€r M som tagit grundbilden, den Ă€r frĂ„n Enköping.
 2. Det här sa Linda den 4 januari, 2009 klockan 18:00 2

  JĂ€ttefint blev det i alla fall… om Ă€n julen Ă€r fĂ€rdig nu!

  Jag Àr mest nöjd att sidan funkar! Nu fÄr jag vÀl anpassa grundplÄten till vÄr och vÀrme som jag lÀngtar efter. Tror det ska bli en version av min original design. fast med de olika delarna av sidan som pÄ denna. Ja ja. det blir ju betydligt lÀttare att byta fÀrg etc Àn att lÀgga ut layouten.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?