Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Happy fucking new year!

Skrivet av den 31 december, 2008 i Svammel

Nu är det officiellt, det blir ett jävla skitår. Alldeles nyss flög M i taket. Jag förstår inte den starka reaktionen. Det måste ligga mer under ytan. M stormade i alla fall ut till bilen och jag sitter här och är bara så förbannat ledsen med tårar som har randat kinderna. Nyårsmaten döende, M drog i väg med ett:
-Ha det så jävla kul!
Han ville inte prata utan mest straffa mig för att jag finns tror jag.

(M ska cykla Vätternrundan i juni och jag har lovat köra,för cyklisterna får inte köra hem direkt efter. Nu påminde M mig och sa att jag skulle åka ner med honom heja och sedan köra hem medans han åkte hem med S. Jag kände hur modet föll för jag har inte kört bil på länge och så ska jag sitta och köra hem själv, dessutom blev jag ledsen att jag skulle köra Ms bil men själv ville han helst åka med S. Jag blev tyst och nedstämd vilket tydligen var fel reaktion. M blev skitförbannad och tyckte jag var hopplös och krånglig som aldrig ställer upp. Jag har inte ens sagt nej bara att jag kände mig ledsen över att köra hem själv. Då fräste han att jag skulle skärpa mig vilket jag tyckte vi skulle vara två om i så fall. Då exploderade han. Jag förstår fortfarande inte den starka reaktionen och är bara ännu mer ledsen en någonsin).

Det kom som en käftsmäll. Antagligen drog M väl till S för själv känns det inte som jag duger till som hans vän längre. Jag känner mig i alla fall som om allt jag gör och säger bara är fel i alla fall.

Så jag önskar alla en betydligt gladare start på det nya året. Den jag bryr mig mest om i hela världen tycker i alla fall att jag är skit värd.

Eftersom jag inte talat om vart jag jobbar kan jag ju meddela att anledningen till den långa tysnaden här är för att jag varit låg på grund av 4 uppsägningar på företaget vilket det är sektretess på. Och som ni vet är det si och så med att ha ett hem. Jag tror hemproblemet har gnagt på Ms nerver en hel del också så det hjälpte nog inte till när explosionen kom om han är förbannad på mig för det med vet jag inte.

Till råga på allt så har Lejonet och björnen kånkat så det är slut på pepparkaksglassen.

2009 suger redan!

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Happy fucking new year!”

 1. Det här sa Carina den 31 december, 2008 klockan 21:11 1

  Åhh nej vad trist för er båda, för jag tror också på din teori om att det är något annat för M som underminerat det hela så som hans reaktion blev.
  Spänningar och oro ställer till så mycket skit som man kan säga eller göra också för den delen som man sen ångrar bittert när man sansat sig igen.
  Egentligen tror jag inte att jag fattat er relation riktigt, före detta sambos som numera är vänner eller?
  Känns nästan uppkäftigt att önska dig gott nytt år i det läget du är nu men jag hoppas i alla fall att 2009 blir ett toppenår för er båda trots att det ser mer än mörkt ut just nu med jobb, bostad och trassel.
  Inte alls roligt att du är ensam och ledsen just ikväll, kram kram kram från mig, kikar in till dig imorgon igen för att se hur du mår!

  Ja ensam och ledsen är precis så jag känner mig. Så till den milda grad att jag snart inte vet hur jag ska orka.
  För ärligt talat önskar jag M ett lyckligt år med S istället, för jag tycks bara var till besvär och det vill jag inte vara. Det är ytterligare en sak som gått och grämt mig. Att jag bara är en snara runt Ms hals.
 2. Det här sa C a m i l l a den 31 december, 2008 klockan 22:01 2

  Nä, stackars dig! Om du bara bodde lite närmare hade du både varit välkommen över hit och tröka med oss i kväll. Nyår is da shit och speciellt för dig. Det enda roliga med nyår är att julen och nyår och allt ”myspys” är över och att det blir ljusare ute och går mot sommaren igen.
  Jag vet inte vad jag ska skriva, men skickar här en stor kram till dig i alla fall! Hoppas det löser sig, att han ångrar sig och precis NU kommer tillbaka och säger förlåt.
  Kramar!

  Förlåt behöver han inte säga, bara han kommer. Vet inte varför han ska säga förlåt heller mer än för att han gjorde mig ledsen på det sätt han bara drog. Jag hade önskat mig en lugn kväll med lite god mat och bubbel och att gå tillsammans och titta på fyrverkerierna och mnu bara gråter jag. Just nu har jag svårt att se några ljusglimtar alls.
 3. Det här sa Carina den 31 december, 2008 klockan 22:36 3

  Glömde kommentera om L & B, här i Gbg kommer butiken blir kvar på Danska Vägen men de kommer inte sälja till butiker som de gjort innan.
  Men det finns ju en butik i Sthlm också…….tippar att den blir kvar precis
  som här i Gbg!
  Annars får jag göra en pepparkaksglass och bjuda Cia på sen
  när vi flyttat upp till Gävle!

  En strimma hopp menar du?
  Just nu tror jag inte ans glass skulle få mig glad igen.
 4. Det här sa Linda den 1 januari, 2009 klockan 21:49 4

  Men det var ju verkligen ingen munter start på nya året. Du skulle ha kommit upp till och och firat nyår. Vi hade det hur trevligt som helst.

  Nåja, förhoppningsvis går det över och allt blir bra igen, men det känns ju alltid surt när det strular till sig.

  Hoppas nyårsdagen blev bättre.

  Kramisar från ett kallt norrbotten!

  Det löste sig efter en tre fyra timmar.
  Även om det var lite stelt så gick vi och kikade på fyrverkerierna tillsammans, det känns ganska bra även om det känns inte är helt som vanligt i luften. Något ligger och gror fortfarande känns det som. Men jag vet inte jag inbillar mig väl.
 5. Det här sa Carina den 1 januari, 2009 klockan 22:47 5

  Kikar in för att ev se hur du har det idag men jag ser
  att du inte bloggat något idag……hmmmm,
  tar det som ett mindre bra tecken om jag känner dig rätt!
  Jag tycker inte om tanken att du är ensam och ledsen,
  be någon komma hem till dig som du känner att du
  kan prata med…..kram Carina

  Nja som jag svarade Linda så kom M tillbaks när ilskan lagt sig lite.
  Som jag ser det så blev det tjall på linjen, hur M kunde missuppfatta mina korta ledsna svar förstår jag inte nu heller, men det spelar mindre roll. Han säger att han lagt det bakom sig, jag får lita på det även om det inte känns helt rent i luften så kan det vara gammalt os som ligger kvar sedan gårdagens explosion. Just nu är jag ensam och känner mig faktist både ensam ledsen fortfarande, troligen på grund av oset. Jag hoppas att allt är bra och att M sagt allt det han känner. För det vore så synd om gårdagen inte ledde någonstans.

  Att jag inte bloggat beror dock på att jag slagits som en galning med den där juldesignen. Jo jag vet att julen är över men jag bara måste fixa det i alla fall. Får väl byta toppbild, färgschema etc så passar den resten av året också, men då måste den ju funka. Så har jag ju en juldesign klar till nästa år 😉

 6. Det här sa Carina den 2 januari, 2009 klockan 17:50 6

  Men herre guud vad du är ensvis, vore ruskigt nöjd om jag bara hade 10% av din envishet när det gäller att greja med datorer och design,
  kanske mest för att jag inte kan något 🙂

  Låter bra att det håller på att ordna upp sig mellan er igen,
  fnurr på trån har vi ju alla mellan varven men det är när det
  kommer till att försöka lösa det som det är upp till bevis lite
  kan jag känna, tror ni grejar detta, låter så i alla fall!
  Kram Carina

  Ja fast just nu undrar jag om jag är riktigt klok, för det går verkligen inte som jag vill. M har inte heller lyckats hjälpa mig för vi kommer inte förbi problemet ens när vi slår våra kloka ihop.
 7. Det här sa C a m i l l a den 3 januari, 2009 klockan 0:14 7

  Skönt att höra att det är lite bättre med dig!
  Kram!

  Jo nu är det bra igen. Men det var förfärligt.
  Därefter har jag kämpat i flera dagar med att äntligen få det nya temat att funka…
  Det var svårare än jag trodde. Jag har inte vågat kolla hur det ser ut i IE 6.0…Hua!