Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Happy fucking new year!

Skrivet av den 31 december, 2008 i Svammel

Nu Àr det officiellt, det blir ett jÀvla skitÄr. Alldeles nyss flög M i taket. Jag förstÄr inte den starka reaktionen. Det mÄste ligga mer under ytan. M stormade i alla fall ut till bilen och jag sitter hÀr och Àr bara sÄ förbannat ledsen med tÄrar som har randat kinderna. NyÄrsmaten döende, M drog i vÀg med ett:
-Ha det sÄ jÀvla kul!
Han ville inte prata utan mest straffa mig för att jag finns tror jag.

(M ska cykla VÀtternrundan i juni och jag har lovat köra,för cyklisterna fÄr inte köra hem direkt efter. Nu pÄminde M mig och sa att jag skulle Äka ner med honom heja och sedan köra hem medans han Äkte hem med S. Jag kÀnde hur modet föll för jag har inte kört bil pÄ lÀnge och sÄ ska jag sitta och köra hem sjÀlv, dessutom blev jag ledsen att jag skulle köra Ms bil men sjÀlv ville han helst Äka med S. Jag blev tyst och nedstÀmd vilket tydligen var fel reaktion. M blev skitförbannad och tyckte jag var hopplös och krÄnglig som aldrig stÀller upp. Jag har inte ens sagt nej bara att jag kÀnde mig ledsen över att köra hem sjÀlv. DÄ frÀste han att jag skulle skÀrpa mig vilket jag tyckte vi skulle vara tvÄ om i sÄ fall. DÄ exploderade han. Jag förstÄr fortfarande inte den starka reaktionen och Àr bara Ànnu mer ledsen en nÄgonsin).

Det kom som en kÀftsmÀll. Antagligen drog M vÀl till S för sjÀlv kÀnns det inte som jag duger till som hans vÀn lÀngre. Jag kÀnner mig i alla fall som om allt jag gör och sÀger bara Àr fel i alla fall.

SÄ jag önskar alla en betydligt gladare start pÄ det nya Äret. Den jag bryr mig mest om i hela vÀrlden tycker i alla fall att jag Àr skit vÀrd.

Eftersom jag inte talat om vart jag jobbar kan jag ju meddela att anledningen till den lÄnga tysnaden hÀr Àr för att jag varit lÄg pÄ grund av 4 uppsÀgningar pÄ företaget vilket det Àr sektretess pÄ. Och som ni vet Àr det si och sÄ med att ha ett hem. Jag tror hemproblemet har gnagt pÄ Ms nerver en hel del ocksÄ sÄ det hjÀlpte nog inte till nÀr explosionen kom om han Àr förbannad pÄ mig för det med vet jag inte.

Till rÄga pÄ allt sÄ har Lejonet och björnen kÄnkat sÄ det Àr slut pÄ pepparkaksglassen.

2009 suger redan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Happy fucking new year!”

 1. Det här sa Carina den 31 december, 2008 klockan 21:11 1

  Åhh nej vad trist för er bĂ„da, för jag tror ocksĂ„ pĂ„ din teori om att det Ă€r nĂ„got annat för M som underminerat det hela sĂ„ som hans reaktion blev.
  SpÀnningar och oro stÀller till sÄ mycket skit som man kan sÀga eller göra ocksÄ för den delen som man sen Ängrar bittert nÀr man sansat sig igen.
  Egentligen tror jag inte att jag fattat er relation riktigt, före detta sambos som numera Àr vÀnner eller?
  KÀnns nÀstan uppkÀftigt att önska dig gott nytt Är i det lÀget du Àr nu men jag hoppas i alla fall att 2009 blir ett toppenÄr för er bÄda trots att det ser mer Àn mörkt ut just nu med jobb, bostad och trassel.
  Inte alls roligt att du Àr ensam och ledsen just ikvÀll, kram kram kram frÄn mig, kikar in till dig imorgon igen för att se hur du mÄr!

  Ja ensam och ledsen Àr precis sÄ jag kÀnner mig. SÄ till den milda grad att jag snart inte vet hur jag ska orka.
  För Àrligt talat önskar jag M ett lyckligt Är med S istÀllet, för jag tycks bara var till besvÀr och det vill jag inte vara. Det Àr ytterligare en sak som gÄtt och grÀmt mig. Att jag bara Àr en snara runt Ms hals.
 2. Det här sa C a m i l l a den 31 december, 2008 klockan 22:01 2

  NĂ€, stackars dig! Om du bara bodde lite nĂ€rmare hade du bĂ„de varit vĂ€lkommen över hit och tröka med oss i kvĂ€ll. NyĂ„r is da shit och speciellt för dig. Det enda roliga med nyĂ„r Ă€r att julen och nyĂ„r och allt ”myspys” Ă€r över och att det blir ljusare ute och gĂ„r mot sommaren igen.
  Jag vet inte vad jag ska skriva, men skickar hÀr en stor kram till dig i alla fall! Hoppas det löser sig, att han Ängrar sig och precis NU kommer tillbaka och sÀger förlÄt.
  Kramar!

  FörlÄt behöver han inte sÀga, bara han kommer. Vet inte varför han ska sÀga förlÄt heller mer Àn för att han gjorde mig ledsen pÄ det sÀtt han bara drog. Jag hade önskat mig en lugn kvÀll med lite god mat och bubbel och att gÄ tillsammans och titta pÄ fyrverkerierna och mnu bara grÄter jag. Just nu har jag svÄrt att se nÄgra ljusglimtar alls.
 3. Det här sa Carina den 31 december, 2008 klockan 22:36 3

  Glömde kommentera om L & B, hÀr i Gbg kommer butiken blir kvar pÄ Danska VÀgen men de kommer inte sÀlja till butiker som de gjort innan.
  Men det finns ju en butik i Sthlm ocksĂ„…….tippar att den blir kvar precis
  som hÀr i Gbg!
  Annars fÄr jag göra en pepparkaksglass och bjuda Cia pÄ sen
  nÀr vi flyttat upp till GÀvle!

  En strimma hopp menar du?
  Just nu tror jag inte ans glass skulle fÄ mig glad igen.
 4. Det här sa Linda den 1 januari, 2009 klockan 21:49 4

  Men det var ju verkligen ingen munter start pÄ nya Äret. Du skulle ha kommit upp till och och firat nyÄr. Vi hade det hur trevligt som helst.

  NÄja, förhoppningsvis gÄr det över och allt blir bra igen, men det kÀnns ju alltid surt nÀr det strular till sig.

  Hoppas nyÄrsdagen blev bÀttre.

  Kramisar frÄn ett kallt norrbotten!

  Det löste sig efter en tre fyra timmar.
  Även om det var lite stelt sĂ„ gick vi och kikade pĂ„ fyrverkerierna tillsammans, det kĂ€nns ganska bra Ă€ven om det kĂ€nns inte Ă€r helt som vanligt i luften. NĂ„got ligger och gror fortfarande kĂ€nns det som. Men jag vet inte jag inbillar mig vĂ€l.
 5. Det här sa Carina den 1 januari, 2009 klockan 22:47 5

  Kikar in för att ev se hur du har det idag men jag ser
  att du inte bloggat nĂ„got idag……hmmmm,
  tar det som ett mindre bra tecken om jag kÀnner dig rÀtt!
  Jag tycker inte om tanken att du Àr ensam och ledsen,
  be nÄgon komma hem till dig som du kÀnner att du
  kan prata med…..kram Carina

  Nja som jag svarade Linda sÄ kom M tillbaks nÀr ilskan lagt sig lite.
  Som jag ser det sÄ blev det tjall pÄ linjen, hur M kunde missuppfatta mina korta ledsna svar förstÄr jag inte nu heller, men det spelar mindre roll. Han sÀger att han lagt det bakom sig, jag fÄr lita pÄ det Àven om det inte kÀnns helt rent i luften sÄ kan det vara gammalt os som ligger kvar sedan gÄrdagens explosion. Just nu Àr jag ensam och kÀnner mig faktist bÄde ensam ledsen fortfarande, troligen pÄ grund av oset. Jag hoppas att allt Àr bra och att M sagt allt det han kÀnner. För det vore sÄ synd om gÄrdagen inte ledde nÄgonstans.

  Att jag inte bloggat beror dock pĂ„ att jag slagits som en galning med den dĂ€r juldesignen. Jo jag vet att julen Ă€r över men jag bara mĂ„ste fixa det i alla fall. FĂ„r vĂ€l byta toppbild, fĂ€rgschema etc sĂ„ passar den resten av Ă„ret ocksĂ„, men dĂ„ mĂ„ste den ju funka. SĂ„ har jag ju en juldesign klar till nĂ€sta Ă„r 😉

 6. Det här sa Carina den 2 januari, 2009 klockan 17:50 6

  Men herre guud vad du Àr ensvis, vore ruskigt nöjd om jag bara hade 10% av din envishet nÀr det gÀller att greja med datorer och design,
  kanske mest för att jag inte kan nĂ„got 🙂

  LÄter bra att det hÄller pÄ att ordna upp sig mellan er igen,
  fnurr pÄ trÄn har vi ju alla mellan varven men det Àr nÀr det
  kommer till att försöka lösa det som det Àr upp till bevis lite
  kan jag kÀnna, tror ni grejar detta, lÄter sÄ i alla fall!
  Kram Carina

  Ja fast just nu undrar jag om jag Àr riktigt klok, för det gÄr verkligen inte som jag vill. M har inte heller lyckats hjÀlpa mig för vi kommer inte förbi problemet ens nÀr vi slÄr vÄra kloka ihop.
 7. Det här sa C a m i l l a den 3 januari, 2009 klockan 0:14 7

  Skönt att höra att det Àr lite bÀttre med dig!
  Kram!

  Jo nu Àr det bra igen. Men det var förfÀrligt.
  DĂ€refter har jag kĂ€mpat i flera dagar med att Ă€ntligen fĂ„ det nya temat att funka…
  Det var svĂ„rare Ă€n jag trodde. Jag har inte vĂ„gat kolla hur det ser ut i IE 6.0…Hua!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?