Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kan jag lura M?

Skrivet av den 26 november, 2008 i Svammel

Tomten behövde lite hjĂ€lp för M har varit exceptionellt snĂ€ll i Ă„r. Ms tofflor Ă€r lite vĂ€l luggslitna vilket jag tog ett snack med tomten om. Han höll naturligtvis med men han visste inte vilken storlek M ska ha nu för tiden han pendlar ju mellan tvĂ„ storlekar beroende pĂ„ skor. SĂ„ jag fick sĂ„ledes slĂ€pa med M till en skoaffĂ€r dĂ€r ett par Hush Puppies provades in. M fattade nog ingenting nĂ€r damen i kassan fick smita bak till tomten pĂ„ lagret för att hĂ€mta ett par. Förhoppningsvis sĂ„ fattade han inte vad som var i pĂ„sen pĂ„ vĂ€g hem heller, jag menar skor brukar ju nio gĂ„nger av tio vara till mig. Det Ă€r klart att han kanske anar nĂ„got nĂ€r hans gamla Ă€r borta och de nya stĂ„r pĂ„ deras plats bredvid sĂ€ngen istĂ€llet… För jo tomten och jag var överens om att han behövde dem som ”förklapp”

Nu Ă€r ju M över normalbegĂ„vad sĂ„ jag tror inte jag kan ropa ”God Jul!” pĂ„ julafton och peka menade pĂ„ tofflorna, men försöka duger!?

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kan jag lura M?”

 1. Det här sa Camilla den 27 november, 2008 klockan 9:17 1

  Ha ha ha… du Ă€r rolig du. 😆
  Kram!

  För att jag gör en förjulklapps deal med tomten?
  😎 Kram tillbaks.
 2. Det här sa BountyLady den 27 november, 2008 klockan 14:11 2

  Klart att han kommer att undra vems de dĂ€r tossingarna Ă€r 😉
  Gullig deal med Tomten!

  Ja jag har verkligen tumme med Tomten.
  Jag tycks dessutom alltid fÄ precis det jag vill ha sjÀlv ocksÄ
 3. Det här sa soffie den 27 november, 2008 klockan 19:13 3

  kul att tomten kunde hjÀlpa till :mrgreen:
  mÄ sÄ gott

  Jo han Àr rÀtt schyst den gamle gubben.
  😀
 4. Det här sa Linda den 27 november, 2008 klockan 19:53 4

  Haha.. och HÄR kommer han ju absolut inte att lĂ€sa!
  .

  Eller hur? SÄ tÀnkte jag ocksÄ, och skrev glatt pÄ.
  Jag menar vad ska han i min blogg och göra? 😉
 5. Det här sa Carina den 27 november, 2008 klockan 21:42 5

  M Àr sÀkert inte lÀttlurad men undrar just om inte Cia Àr lite förvirrad,
  jag menar det Àr ju alldeles vasinnigt lÀtt att glömma saker & ting!

  Stefan köpte sig ett par svarta Hush Puppies snyggskor för ett
  par veckor sen som han verkar mer Àn nöjd med, riktigt sköna tydligen!

  Förvirrad? Vad Àr det jag kan tÀnkas glömma?
  LÄter utmÀrkt, M blir nog nöjd med sina nya mystofflor.
 6. […] och hittade dessa ”New York” heter de. Föga glamourösa men om de Ă€r lika sköna som Ms sĂ„ skiter jag i glamouren För jag Ă€r ju sĂ„ himla glamourös i alla fall nĂ€r jag glider runt i […]