Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kan jag be att fÄ en riskkapitalist tack!

Skrivet av den 23 november, 2008 i Svammel

Jag har vÀrldens idé för en ny restaurang.
M och jag besökte Nacka Forum för första gĂ„ngen sedan de byggde om idag. Vi började med frunch och dĂ„ klĂ€ckte jag idĂ©er som jag faktiskt tror skulle hĂ„lla. Jag kan ju inte testa idĂ©erna pĂ„ er heller, nĂ„gon kan ju stjĂ€la dem för sĂ„ bra Ă€r de. Skitans att jag inte har en aning om hur man genomför dem och framför allt inte hur jag fĂ„r tag pĂ„ kapital… Jag menar speciellt nu!

Ekologiskt, gott, nyttigt för alla, Àven för riskkapitalister!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Kan jag be att fĂ„ en riskkapitalist tack!”

  1. Det här sa Linda den 23 november, 2008 klockan 18:29 1

    Kan du inte börja med att höra med… vĂ€nta nu.. jag tappade ordet.. ALMI, tror jag det heter. Är inte det nĂ„gra som kan hjĂ€lpa till att starta upp nytt?
    Eller sĂ€lj iden – dyrt!

    NÀ jag vill inte sÀlja den den Àr för bra.
    Kan vÀxa enormt