Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fantasifull shopping

Skrivet av den 23 november, 2008 i Svammel

Jo rĂ„ jag har shoppat lite idag. Favoriterna lĂ„g uppradade sĂ„ det blev bĂ„de en, tvĂ„, tre och fyra ESPRIT lĂ„ngĂ€rmade t-shirts. Heheh det har ni vĂ€l aldrig hört förr? Ska man köra en 38Ă„ring söderbos dagens outfit sĂ„ blir det ESPRIT pĂ„ mĂ„ndag, ESPRIT pĂ„ tisdag, ESPRIT pĂ„ onsdag… Ja ni hajar, fast skillnaden nu jĂ€mnfört med min tidigare shopping Ă€r att nu har Ă€rmarna blivit lĂ€ngre. SĂ„g dessutom till att inte göra samma misstag som senast, sĂ„ nu Ă„kte vi till tvĂ„ olika butiker bara för att fĂ„ minst tvĂ„ gröna. Hade de haft fler i min storlek hade jag vĂ€l ruinerat mig.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fantasifull shopping”

 1. Det här sa soffie den 23 november, 2008 klockan 20:32 1

  🙂
  Roligt med shopping nÀr man hittar det man vill ha,
  sjÀlv Àlskar jag webbshopping passar mej perfekt:O)
  ha en go kvÀll

  Jo jag har webbshopping pÄ listan ocksÄ men just de hÀr t-shirtarna Àr jag helt sÄld pÄ. Bra kvalité!
  LĂ„nga jag gillar inte dem som slutar över naveln 😉
 2. Det här sa Linda den 23 november, 2008 klockan 20:45 2

  jamen vadÄ.. har man hittat ett favvomÀrke.. hÄll fast vid det!
  .

  Nja jag Àr öppen för andra mÀrken ocksÄ om jag ramlar över nÄgot bra.
  Det Ă€r bara det som Ă€r problemet 😉
 3. Det här sa Camilla den 24 november, 2008 klockan 16:50 3

  Gud sĂ„ kul med sĂ„ mĂ„nga nya tröjor! 😀
  .

  Ja de Àr lika men det gör inget, de Àr ruggigt sköna
  .

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?