Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Fantasifull shopping

Skrivet av den 23 november, 2008 i Svammel

Jo rå jag har shoppat lite idag. Favoriterna låg uppradade så det blev både en, två, tre och fyra ESPRIT långärmade t-shirts. Heheh det har ni väl aldrig hört förr? Ska man köra en 38åring söderbos dagens outfit så blir det ESPRIT på måndag, ESPRIT på tisdag, ESPRIT på onsdag… Ja ni hajar, fast skillnaden nu jämnfört med min tidigare shopping är att nu har ärmarna blivit längre. Såg dessutom till att inte göra samma misstag som senast, så nu åkte vi till två olika butiker bara för att få minst två gröna. Hade de haft fler i min storlek hade jag väl ruinerat mig.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fantasifull shopping”

 1. Det här sa soffie den 23 november, 2008 klockan 20:32 1

  🙂
  Roligt med shopping när man hittar det man vill ha,
  själv älskar jag webbshopping passar mej perfekt:O)
  ha en go kväll

  Jo jag har webbshopping på listan också men just de här t-shirtarna är jag helt såld på. Bra kvalité!
  Långa jag gillar inte dem som slutar över naveln 😉
 2. Det här sa Linda den 23 november, 2008 klockan 20:45 2

  jamen vadå.. har man hittat ett favvomärke.. håll fast vid det!
  .

  Nja jag är öppen för andra märken också om jag ramlar över något bra.
  Det är bara det som är problemet 😉
 3. Det här sa Camilla den 24 november, 2008 klockan 16:50 3

  Gud så kul med så många nya tröjor! 😀
  .

  Ja de är lika men det gör inget, de är ruggigt sköna
  .