Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dregelvarning

Skrivet av den 22 november, 2008 i Pryllebb

Glad överraskning nÀr bankkontot kollades, herregud det fanns massor med pengar kvar pÄ lönen. Vad har jag gjort den hÀr mÄnaden? eller snarare vad har jag inte gjort? Snabbt bestÀmdes det att en Wake-up lampa skulle inhandlas (Först ett besök hos Systrarna Delselius Sveriges kanske bÀsta fik för en frunch) men ack nej den var som befarat rysligt plastig sÄ den kunde jag bara inte köpa. Jag fÄr nog allt börja försova mig för att den ska vara vÀrd att testa.

Men nu gnagde shoppinghungern i mig sÄ jag fick M att svÀnga förbi Heron sÄ att jag kunde kolla efter lakan, tyvÀrr tror jag de gömmer bÄde örngott och lakan nÀr man söker Percle. SÀra pÄ dem och satin sÄ att det gÄr att hitta! Gick frÄn Hemtex tomhÀnt ocksÄ! Vidare in pÄ Media Markt dÀr jag kollade pÄ mobil med 8 megapixelskamera. NÀr kommer Nokia med sin? DÄ tror jag det blir shoppa av!
Pengarna fortsatte att brĂ€nna i fickan och jag gick förbi Mac-avdelningen. Jag Ă€r inte alls nĂ„gon Mac-tjej men fysjutton tur jag inte hade SÅ mycket skrammel i fickan för jag hade gĂ„tt pĂ„ det och shoppat en MacBook Air, den Ă€r ju grymt lĂ€cker och jag kan ju köra Windows pĂ„ den sĂ„ att jag kan anvĂ€nda mitt Webpaket frĂ„n Adobe (Har PC-versionen CS3). Men nja den har faktiskt rĂ€tt rutten prestande om man jĂ€mför nĂ„got i samma prisklass i PCvĂ€g. Nu har jag Ă€gnat halva kvĂ€llen Ă„t att övertyga mig om att den inte Ă€r vĂ€rd pengarna. Dessutom sĂ„ behöver jag minimum 17″ för sen blir detaljer pĂ„ bilder jobbiga att jobba med. Men ohhh jag bara vill! För trots att den Ă€r sĂ„ usel jĂ€mfört med PC sĂ„ skulle jag vĂ€la en mindre skulle det bli Air.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dregelvarning”

 1. Det här sa C a m i l l a den 23 november, 2008 klockan 11:18 1

  Ă…Ă„, en sĂ„n dĂ€r laptop frĂ„n Apple vill jag ocksĂ„ ha ju…. suck!
  Men vad trĂ„kigt att du inte var pĂ„ shoppinghumör förra lördagen, dĂ„ vi ju ocksĂ„ var pĂ„ Heron, sĂ„ hade vi kunnat sĂ€ga ”hej” och fikat lite ihop.
  Stressande med en massa pengar som skramlar, jag vet hur det kĂ€nns…
  Kram!

  jo den Ă€r lĂ€cker, kollade in den igen. Men det blir nog en ny HP 17″ igen.
  Kanske ska jĂ€mnföra den med en Apple 17″ ? 🙂 Fast Apple macBook Pro 17″ Ă€r inte alls lika snygg som Air.
 2. Det här sa Carina den 23 november, 2008 klockan 18:16 2

  Mac vet jag inget om men visst Àr den vÀrd pengarna, sÄklart den Àr!
  SĂ„na köp Ă€r ju alltid busenkelt att motivera…….enl min lagvigde man Stefan 🙂

  ja ny teknik Àr alltid lÀttmotiverat men vilken typ jag ska ha Àr lite mer difust.
  M konstaterade att en HP som den jag har fast starkare och piggare Àr bÀsta investeringen prestanda mÀssigt. Men designmÀssigt dreglar jag vidare efter en Mac. Ska det vara sÄ svÄrt att bygga snygga datorer?
 3. Det här sa Linda den 23 november, 2008 klockan 18:28 3

  Det ’Ă€r sĂ„ kul att shoppa nĂ€r man inte behöver. Haha… Men en mac… nja.. dĂ€r gĂ„r nog grĂ€nsen. Tror jag! Den dĂ€r 8mpxtelefonen hĂ„ller jag koll pĂ„… jag VILL ha den!

  Heheh det roliga Ă€r att jag vill köra Vista pĂ„ den. Jag har Apple/Mac freaks pĂ„ jobbet bland annat dĂ€rför alla utesĂ€ljare och chefer har iPhone. SĂ„ det vore nĂ€stan vĂ€rt det för att bara komma förbi med en Air med Windows pĂ„ 😈 Det vore nĂ€stan vĂ€rt det bara för det!