Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Gasvarning?

Skrivet av den 24 november, 2008 i Kattifnattarna

VÄr lilla kisse har börjat med ett udda uppförande som vi inte riktigt förstÄr. NÀr hon har varit pÄ kattlÄdan alltsÄ efter att hon grÀvt över maten som kommit ut pÄ andra sidan och börjat vandra dÀrifrÄn ger hon ifrÄn sig en jamning.

Om hon jamat medans hon satt pÄ lÄdan skulle man ju kunna bli orolig för urinvÀgsinfektion eller nÄgot annat problem, men nu Àr det mer som en gasvarning

Meow = HÄll er borta. Har nÄgon ett bÀttre förslag pÄ vad det kan betyda vore det klart intressant. Katish Àr inte ens mitt tredje eller fjÀrdesprÄk trots att jag gör mitt bÀsta för att lÀra mig. NÄja till vardags brukar vi kunna konvercera helt OK. Men just detta har jag inte klurat ut vad det betyder, tacksam för översÀttningshjÀlp!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gasvarning?”

 1. Det här sa Camilla den 24 november, 2008 klockan 16:46 1

  SĂ„klart att hon vill meddela att du ska göra ren lĂ„dan. ”Spola”
  Smart katt!

  Jaha ja det Àr det hon sÀger!
  DĂ€r ser man 😉
 2. Det här sa BountyLady den 27 november, 2008 klockan 14:15 2

  😉
  Nu var det ett tag sen jag hade kissekatt…
  Men om du har en sĂ„n dĂ€r ”hus-lĂ„da” sĂ„ kan
  det ju vara sÄ att hon inhÀmtar frisk luft sÄ
  snart hon kommer ut dÀrifrÄn om det nu inte
  luktar tÄrta om jag sÀger sÄ :)?

  Aha… lite som ett nyfött barn som skriker nĂ€r det drar första andetaget!?
  LĂ„ter ju förfĂ€rligt att behöva födas pĂ„ nytt varje gĂ„ng man besökt toan 🙄 😛
 3. Det här sa BountyLady den 29 november, 2008 klockan 1:35 3

  Men oftast sĂ„ kĂ€nner man ju sig som en ny mĂ€nniska efterĂ„t… 🙂
  .

  Hmmm undrar vad du svarade pĂ„ 😉
  .