Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

SM i Vuxenbloggar

Skrivet av den 20 november, 2008 i Svammel

Ja som ni vet sĂ„ har jag lite problem med socker i laptopen och dessutom skulle jag behöva anvĂ€nda tiden pĂ„ tunnelbanan till nĂ„got vettigt. Blogga till exempel! Nu kan ni se till att det blir sĂ„ genom att ni nominerar mig till RIX FM’s Blogg SM .För visst uppfyller jag alla deras kriterier (Se nedan)? Visserligen finns det nĂ„gra glappdagar men jag snittar 9 inlĂ€gg i veckan enligt Bloglovin (Fd bloggkoll) sĂ„ Ă€ven minst ett inlĂ€gg om dagen borde vara tillgodosett! och tja 18Ă„r var det ju lĂ€nge sedan jag var Ă€ven om jag inte fattar det sjĂ€lv alla gĂ„nger.

Vinnaren av Blogg SM
belönas med en laptop
frÄn Acer och ett Ärsabonnemang pÄ mobilt
bredband frÄn Glocalnet.

SĂ„ ni hajar ju sjĂ€lva att ni skulle fĂ„ ut mer nonsens frĂ„n mig pĂ„ det viset 😉 SjĂ€lv ska jag nog nominerar Candygirl för hon behöver verkligen detta i ”lilla gula huset” sĂ„ att jag slipper fĂ„ abstinens nĂ€r hon inte Ă€r inne och hĂ€nger ut sig 😉

Bloggen skall vara nÄgot av följande kriterier: smart, glad, folklig, annorlunda och spÀnnande. Bloggen ska ha minst ett inlÀgg om dagen och ej anonym bloggare. Vinnaren mÄste ha fyllt 18 Är.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “SM i Vuxenbloggar”

 1. Det här sa Linda den 23 november, 2008 klockan 20:54 1

  Haha… ja det vore ju en perfekt vinst för mig…. Nominerar du mig fĂ„r jag vĂ€l se till att bli riktigt duktig pĂ„ blogga. Haha… Men ett inlĂ€gg per dag snittar jag ju – utan tvekan! Även nĂ€r jag Ă€r i Lilla Gula Huset, verkar det ju som. Tack för det mobilbloggning (synd bara att jag inte fĂ„r med bilder dĂ„ jag mobilbloggar… hur blev det. Funkar MMS-bloggning nu?

  Sen var det ju de andra kriterierna.. smart blogg! Nja…
  Glad! Jepp.
  Folklig.. det vete sjutton.
  Och annorlunda och spÀnnande Àr vÀl inte heller direkt förknippat med Candygirl.
  Anonym Ă€r jag ju dock inte, sĂ„ dĂ€r blir det rĂ€ttr!…
  Och jag Àr DEFENITIVT 18 Är.

  Jo men visst fyller du nog med kriterier!
  NĂ€ vi var inte nöjda med MMS-leverantören de hade för mycket störningar men ska föra vidare till M att du lĂ€ngtar lite 😉