Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

En störd hjärnas hopp

Skrivet av den 19 november, 2008 i Svammel

Idag är jag ynklig och det får mig så klart att tänka på hunden Ynk i Muminserien fast där handlar det mer om att Ynk är lite feg. Då kommer jag att tänka på en julotta när jag var liten, där var prästen minsan inte feg. Det blev ingen vanlig predikan utan vi fick höra mumintrollets jul. När man tänker på jul och man inte riktigt vet hur eller ens var man kommer bo denna jul ja då blir man en ynk för det är läskigt att inte veta.

Personligen tycker jag inte ni ska lägga allt för stor vikt på mitt svammel, det är kommer inte alls ur en redig kvinnas hjärna utan en som är fullstoppad med snor och då blir det så här galet!

Ingen har tyckt till än