Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Förvandling till drakhona

Skrivet av den 18 november, 2008 i Svammel

Jag överdriver inte, jag hÄller pÄ att utveckla fjÀll.

Det hĂ€r sĂ€ger jag inte för att jag plötsligt börjat kidnappa prinsar och samla skatter att vakta. Inte heller Ă€r jag grinigare eller elakare Ă€n vanligt. Nej jag har börjat utveckla fjĂ€ll. Min hy kĂ€nns mer som hajskinnet de satt upp pĂ„ vĂ€ggen pĂ„ Skansen akvariet. Köpte en olja som gick pĂ„ nĂ€remare en tusing. VĂ€ldigt tjusig förpackning med pipett och allt. Den rekomenderades starkt av kvinnan som var ”rĂ„dgivare”. det skulle rĂ€cka med tvĂ„ droppar. SĂ„ fan heller min hy svĂ€ljer oljan och fortsĂ€tter att skrumpna ihop till ett torrt russin. Hela jag kliar. Ja ja börjar jag utvekla lĂ€derartade vingar och andas eld vet jag i alla fall helt sĂ€kert att jag hĂ„ller pĂ„ att mutera.

Visst Àr det underbart med vinter!?

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Förvandling till drakhona”

 1. Det här sa Linda den 18 november, 2008 klockan 23:35 1

  Ja huga.. HÀr Àr det nog bara HTH som hjÀlper. Inte dyr alls.. men effektiv. Nackdelen Àr att den svider om man Àr grymt torr. och om man smörjer sig precis innan sÀnggÄende sÄ blir man svettig. SÄ man mÄste komma ihÄg att göra det en stund innan natten/pÄ morgon.
  Det gör inte jag.. alltsĂ„ smörjer jag mig nĂ€stan aldrig. Och kan dĂ€rmed anvĂ€nda armbĂ„gar och knĂ€n som sandpapper nĂ€r vi renoverar lilla gula…

  Ah hur kunde jag glömma HTH? Det svidandet kan ju ta död pÄ en. SjÀlv köpte jag idomin och det blir man ocksÄ lite het av men det tycks ha hjÀlpt lite fÄr köra en inpackning av det nÄgra dagar nÀr jag kommer hem. Nackdelen Àr att hÄret blir lite klibbigt och kissehÄren kladdar fast i ansiktet.
 2. Det här sa Camilla den 19 november, 2008 klockan 8:49 2

  Usch… SjĂ€lv investerade jag 178:- i en body-butter burk frĂ„n Body shop, för extra torr hud. Doftar shea-olja och Ă€r fet och fin. Mina ben blir som krokodilhud pĂ„ vintern ocksĂ„.
  Ha en fin dag! Kram!

  fast jag gillar inte nÀr jag kÀnns fet och kladdig heller.
  Dilemma!
 3. Det här sa Anna den 19 november, 2008 klockan 11:28 3

  kan varmt rekommendera Mary Kay, Extra Emollient Night Cream. Den Ă€r jĂ€ttefet först sen fĂ„r man helt plötsligt ”normala” hĂ€nder. Enda som hjĂ€lper efter jag murat, har provat HTH, Idomin, Helosan osv osv utan resultat. Kramis !

  Är det för hela kroppen?
  .
 4. Det här sa Carina den 19 november, 2008 klockan 19:37 4

  Body butter som Camilla skriver om Àr kanonbra verkligen!
  Men det allra bÀsta Àr ju att dricka, alla (utom jag) pÄ jobbet
  gör det under vinterhalvÄret just bara för att slippa torr hud.
  Skulle ocksÄ behöva smörja insidan tror jag eftersom jag Àr
  sÄ slarvig och sÀllan tar mig tid pÄ morgonen!
  Men nu kommer jag inte pÄ vilken sort det Àr de dricker men
  det kan du ju hitta pÄ nÀtet gissar jag!
  Kram Carina

 5. Det här sa Charlotte den 21 november, 2008 klockan 16:28 5

  Usch ja, har sjÀlv drabbats av vinterklÄda och kan riva smalbenen sÄ det snöar i luften av omkringvirvlande torra hudflagor. Jag vet inte vad som krÀvs. Helkroppsdoppas ner i smÀlt smör? HÀlla olja innan för klÀderna?
  Nu Àr det tÀvlingen igen hos mig charlotte.nu. VÀlj om du vill vinna vÀnskap eller tv-serie. Trevlig helg!

  Ja det Àr hemskt!
  Rent fördjĂ€vligt faktiskt. Fettiga klĂ€der eller mjĂ€llikande fjĂ€ll bĂ„de utanpĂ„ och inuti…blĂ€!