Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Amigo

Skrivet av den 18 november, 2008 i Svammel

Petra skrev hĂ€romdagen om en planerad chokladorgie eftersom hon lĂ€st en artikel om hur smart man blir av choklad, kallskuret kött och sex i den genomvetenskapliga nĂ€tupplagan av Aftonbladet. Jag menar, en mer trovĂ€rdig kĂ€lla finns knappt. Sex Ă€r liksom inte en aktivitet som utövas alltför ofta i mitt hem, kallskuret kött hm-nja det var nog mĂ„nader sedan. Eftersom jag Ă€r mycket svĂ„rpĂ„verkad gick jag sĂ„ klart inte pĂ„ detta omedelbart utan vart tvungen att smĂ€lta kunskapen. IgĂ„r sĂ„g jag en reklamfilm med en mycket trovĂ€rdig vetenskapsman i sombrero. Naturligtvis rusade jag ner till Konsum för att titta vad som fanns i snatterihyllan. Återigen blev jag övertygad om att chokladen pĂ„ söder innehĂ„ller nĂ„got speciellt Ă€mne för jag gillar ju inte mjölkchoklad. SĂ„ nu har jag chokladdoppat eller ska jag kalla det chokladdopat hjĂ€rnan. Ni mĂ€rker förstĂ„ss direkt att kvalitĂ©n pĂ„ mina inlĂ€gg förbĂ€ttras.

Kan för övrigt meddela att förutom att min hjÀrna utvecklas sÄ trivdes mina smaklökar strÄlande.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Amigo”

 1. Det här sa Camilla den 18 november, 2008 klockan 16:58 1

  Mmmm, Amigo… en av mina favoriter!!!
  Kram pÄ dig! Nu ska jag hem och ta det lugnt och kurera min utbrytande förkylning. BlÀÀÀ! Hoppas du mÄr bra!

  Nja Amigo och jag blir nog aldrig bÀstisar Àven om han var OK.
  Min kollega ligger hemma nÀstan helt röstlös med en sjuhelvetes förkylning, hoppas hoppas hopas att jag slipper fÄ den. Krya pÄ dig
 2. Det här sa Jana | FRÖKEN GRÖN den 18 november, 2008 klockan 18:19 2

  Amigo har jag testat en gÄng och blev vÀldigt förvÄnad över hur god den var! Det Àr ÀndÄ torra majsbitar i choklad liksom. Men gott var det. NÀstan som chokladdoppade popcorn. Fast mycket bÀttre.

  Majs snackset de har krossat i var ett favosnack under min tid i USA.
  Mjökchoklad briukar jag inte gilla, men Fazer hade en variant som jag tror hette crisp som hade lite samma konsistens som Amigo fast 100 ggr godare.
 3. Det här sa Linda den 18 november, 2008 klockan 23:16 3

  Den har jag inte ens sett. MÄste vÀl prova den nÄn gÄng.
  Fast det lÄter inte sÄ gott!

  Blir inte alltför Äterkommande hÀr heller skulle jag tro, Àven om jag gillade den sÄ föredrar jag mörk choklad. Ju lyxigare dess bÀttre skulle jag vilja sÀga.
 4. Det här sa Charlotte den 21 november, 2008 klockan 16:31 4

  Har inte testat den. Föredrar att hĂ„lla chips och choklad Ă„tskilda. DĂ€remot efterlyser jag en KĂ€ck-choklad. Choklad med bitar av KĂ€ck-lakritskola. Är du med mig pĂ„ den?

  Nej detn lÄter ju helt förfÀrlig!
  Finns en lakridstryffel att köpa pÄ chokladfabriken.