Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag blev Singstar!

Skrivet av den 16 november, 2008 i Svammel

Jag blev ju nerlurad till Sickla av M i gÄr för att kolla jeans (Se föregÄende inlÀgg) men ocksÄ för att kolla badbrallor till M. Barbrallor blev i alla fall inhandlade, men sÄ drog han in mig i en spelbutik och vi Äkte hem med ABBA Singstar. Jag slÀngde ihop vÀrldens enklaste currykyckling och sen sjöng vi för allt vad tygeln höll. ABBA lÄtar Àr svÄra! NÀr andas de? Dessutom ligger tjejerna vÀldigt högt för mig som Àr alt och Àn vÀrre var det för M. Ett par gÄnger sjÀng jag sÄ falskt att det skar som knivar i mig, det Àr dÄ man önskar man var totalt omusikalisk sÄ man slapp höra hur illa det lÀt. Men skam den som ger sig och visst fick jag till ett par lÄtar dÄ jag för första gÄngen blev Singstar, dessutom tvÄ gÄnger under kvÀllen. Nöjd som sjutton! Nu ska jag vÀrma upp mig i ett hett bad med M, har ni tur berÀttar jag om min dag med lemurer och ugglor nÀr jag Àr varm och mysig igen.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag blev Singstar!”

 1. Det här sa C a m i l l a den 16 november, 2008 klockan 21:40 1

  Det dÀr ABBA-singstar lÀste jag om i en annan blogg i gÄr. Jag vill ocksÄ ha!!!
  .

  Trodde du skulle vara en Wii-person med trĂ€ningsplatta 😉
  Fast man kan ju ha bÄde och.
 2. Det här sa Carina den 16 november, 2008 klockan 23:01 2

  Vi tittad epÄ Mamma Mia igÄr kvÀll och Stefan som inte sett den
  var helt lyrisk verkligen!
  Men jÀklar vad skoj med ABBA Singstar, lÄter som en perfekt julklapp!

  Enl mÀklaren Àr det 2 som Àr lite intressade som de ska ringa upp i veckan
  för att höra vidare om intresse finns! *hÄll tummarna för oss Cia*
  Kram kram Carina

  Klart jag hÄller tummarna!
  Kniper sÄ jag knappt kan blogga.
 3. Det här sa Linda den 17 november, 2008 klockan 10:45 3

  Och det Ă€r svĂ„ra lĂ„tar att spela. Sjukt mĂ„ng ackord och konstiga övergĂ„ngar… förstĂ„r att du inte hade allt för lĂ€tt att hĂ€nga med i svĂ€ngarna.

  Det lustiga Àr ju att man Àr uppvuxen med ABBA sÄ man förvÀntar sig att man ska ha rÄ koll. Singstar ger i alla fall mig en jÀdrans respekt för yrkesmusiker och sÄngare som dessutom ofta dansar och har sig.