Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Motvillig jeansjakt

Skrivet av den 15 november, 2008 i Svammel

Jag har ett par jeans och ju kallare det har blivit ju oftare har de Ă„kt pĂ„. Problemet med dem Ă€r att de bara sitter bra de första 10 minuterna nĂ€r de Ă€r nytumlade. DĂ„ Ă€r de ruggigt sköna. Men sen börjar de glida. Efter 30 minuter hĂ€nger de pĂ„ höfterna och grenen sitter nere vid knĂ€na. Tur att de har hög midja annars skulle det vara trosvisarvarning pĂ„ dem ocksĂ„. Hur som helst sĂ„ Ă€r hĂ€ngrumpan synerligen oatraktiv sĂ„ jag skulle vĂ€rkligen behöva ett lite mindre par (Jag kan kliva ur dessa utan att knĂ€ppa upp dem).  M lurande ner mig till Kapp Ahl men nope det fanns inga snygga och jeanspaniken vĂ€xte. Jag har beskrivit det som sker i provrummet som jeansdansen och det Ă€r verkligen ingen dans som kommer visas pĂ„ ”So you think you can dance” . Behöver jag sĂ€ga att det inte blev nĂ„gra jeans?

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Motvillig jeansjakt”

 1. Det här sa C a m i l l a den 16 november, 2008 klockan 21:36 1

  Usch, jeans Ă€r hemskt att prova och att köpa. Men snyggt dĂ„ man hittar ”de rĂ€tta”. FortsĂ€tt leta. Har du kikat pĂ„ JC och Carlings?
  Kram!

  Jag tror jag bestÀller pÄ nÀtet i bÀsta stretchkvalité sÄ slipper jag i alla fall dansen i provrummet.
  .
 2. Det här sa Linda den 17 november, 2008 klockan 10:46 2

  Hmmm.. jeans Àr svÄrt att hitta. Jag vill itne ha för lÄga sÄ det blir trosvarning nÀr jag sitter pÄ golvet pÄ jobbet. Och Àr det hög midja utan tillrÀckligt med stretch fastnar jeansen pÄ mina höfter redan pÄ vÀg upp. Och Àr det för mycket stretch börjar dom ju hasa efter en halv dag.

  Jag brukar köpa pÄ mig tre par nÀr jag hittar. Sen nöter jag upp dom innan jag handlar nya.

  Ja hua trosvarning Ă€r dĂ„ inget för mig. Vi har en kille pĂ„ jobbet som fan visar halva rumpan. Jag tycker ledningen ska ta i pĂ„ skarpen för han Ă€r too much. Halva kallingarna och rumpan syns nĂ€r han stĂ„r vanligt, sĂ„ kan han ha det privat. Det Ă€r just sĂ„na hasa-ner-jeans jag har just nu 😉 De Ă€r inte snygga nĂ„gonstans de heller.
 3. Det här sa Charlotte den 21 november, 2008 klockan 16:34 3

  Jag borde och ta en svĂ€ngom i provhytterna i helgen, mina jeans har klar trosvisarvarning och jag behöver högre midja. Men att köpa jeans mĂ„ste vara en av de tre jobbigaste sakerna att köpa. Vilka de tvĂ„ andra Ă€r… soffa och… nja jag vet inte, nĂ„got förslag?

  Soffa Àr inte det svÄraste att hitta, bara att betala. Jag faller alltid för den dyraste utan att ha tittat pÄ prislappen först. Elektronikprylar Àr knepigt för man vet att vad man Àn vÀljer sÄ Àr det flera snÀpp vassare och flera tusenlappar billigare om en vecka.