Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Skönhet eller skönhet!?

Skrivet av den 12 november, 2008 i Ytligt

En annorlunda utmaning dök upp hos Linda. Som vanligt är jag nyfiken på era ideer. Vad gör någon vacker?

Jag ska lägga in en bild på den kvinna respektive man jag tycker är vackrast i mina ögon. Det är en en för mig ganska lustig utmaning för M är en av de vackraste personer jag vet till exempel. Men jag antar att utmaningen ska gälla det gyllenesnittet (för er som inte vet så är det ett mått som gör att vi bland annat uppfattar andra som attraktiva). Där är jag lite lustig för jag attraheras sällan av män jag möter innan jag pratat med dem och tycker om dem som person. Det är nog lite likadant med kvinnor.

Men jag ska bli riktigt ytlig för jag tror det är själva syftet med utnamningen. Keanu Reeves skulle kanske vara mitt första val. jag är inte riktigt säker på vart attraktionen sitter så jag går över och visar upp en man jag inte ens vet vad han heter eller vem han är. Han dök upp som fredagsgodis på jobbmejlen och det var första gången alla tjejer på kontoret var helt överens om att det var riktigt ögongodis vi blivit serverade. När det gäller kvinnlig skönhet fick det bli Cindy Crawford lite för att jag beundrar henne för att hon är realist. Hon lär ha sagt ”inte ens Cindy Crawford vaknar upp som Cindy Crawford” vilket betyder att även hon behöver arbeta lite innan hon blir den vi är vana att se. Dessutom tycker jag hon är lika snygg idag vid 40+ som hon var när hon slog igenom som en av de första supermodellerna. Kanske snyggare nu men sötare förr. Skönhet i förändrad form med andra ord.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Skönhet eller skönhet!?”

 1. Det här sa Camilla den 13 november, 2008 klockan 8:49 1

  Mmm, Keanu Reeves!!! Dräglar här! Samma karlsmak har vi då verkligen! Cindy Crawford är ju inte direkt ful hon heller. =)
  Ny dag, nya utmaningar… gäääsp! Det är så grått och mörkt här att jag inte fattar att jag både vaknat, fixat mig och nu faktiskt är på jobbet. Känns som att jag fortfarande sover.
  Hoppas du får en bra dag!
  Kram!

  Ja karlsmaken har vi ju redan konstaterat att vi delar med långa, Tommy, målare. Även om min rök när fotbollen tog över 😉
  Ja själv flexade jag in 25 minuter senare än vanligt. Har i och för sig över 6 timmar plus på mitt flexkonto så det var nog bara bra.
 2. Det här sa Petra den 13 november, 2008 klockan 19:58 2

  Oh, nej, honom var det ju verkligen inget fel på… 😯
  .

  Nä men vem sjutton är han?
  Kan man hyra en för att skruva i lampor och borra upp hyllor? För det är ju precis sånt man behöver en sån till.
 3. Det här sa Linda den 13 november, 2008 klockan 22:59 3

  Ja det var ju verkligen ingen stygg karl du raggat rätt på. Och bekant ser han ut.. var har jag sett honom? Jag undrar om han är musiker?¨

  Ja lite nyfiken på vem han är är jag med, för mig är han ju bara känd som fredagsgodis. Så om du eller någon annan kan identifiera och sätt namn på karln så skulle det så klar uppskattas! 😉