Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Datordödare

Skrivet av den 11 november, 2008 i Pryllebb

Ohhh min burk har varit seg och besvÀrlig lÀnge nu. M har börjat tjata pÄ mig om att jag behöver en ny. Men jag Àr bÄde snÄl och sÄ Àr jag kinkig med vad jag i sÄ fall byter till.

Just nu surrar flÀckten orovÀckande, den lÄter lite som min cykel gjorde nÀr jag var barn och hade satt fast spelkort som skulle smattra mot ekrarna.

Men jag tror nog burken hĂ„ller liiiiiite lite till. jag vet inte fast den brĂ„kar sĂ„ Ă€r jag lite kĂ€r i den, den har liksom allt jag behöver (Förutom stabilitet och lite fart 😉 )

Helgens alkoholintag hade nĂ€stan kunnat tvingat mig till ett byte dĂ„ M lyckades spilla grogg bĂ„de hĂ€r och dĂ€r 🙂 . LĂ„sknappen pĂ„ burken Ă€r lite seg, det har kommit in nĂ„got segt dĂ€r (LĂ€s intorkad söt grogg). Hade burken varit öppen vid spill tillfĂ€llet hade han fĂ„tt det hedervĂ€rdiga namnet M datordödaren. Det du S:t Göran dĂ„ kan du komma dragandes med din drake! Bahhh smĂ„potatis.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Datordödare”

  1. Det här sa Linda den 12 november, 2008 klockan 10:01 1

    Fick han dig inte till att byta genom att hÀlla liiiiite slibbig seg drink sÄ ska du se att du snart har MINST en kaffekopp hÀlt över alltsammans. Eller ocksÄ har han tÀnkt köpa dig en i julklapp nu nÀr du inte ides byta den. Det Àr ju faktiskt inte sÄ lÀnge till tomten kommer!

    Nja jag tror inte det blir nĂ„gon ny Laptop till jul Ă€ven om han vet precis vad jag vill ha i datorvĂ€g. Men en kaffekopp har varit nĂ€ra mĂ„nga gĂ„nger. Men varken drink eller kaffe har varit med flit sĂ„ min burk fĂ„r nog mest vara glad och tacksam över att den lever 😉