Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Obligatoriskt gnÀll

Skrivet av den 12 november, 2008 i Svammel

Joho det kÀnns verkligen som om det finns nÄgot att beklaga sig över varje dag. Jag har haft tandverk hela dagen, sÄ illa att jag funderat pÄ en akut tandlÀkartid. Antagligen har det skitit sig för att jag var hos tandhygiensiten bara för nÄgon vecka sedan. Som M och F uttryckte det
– Öppnade upp lite sĂ„ att det kunde hitta ner skit dĂ€r.
Offrade mig till och med pÄ en Citodon fast jag dÄ riskerar gallgÄngsanfall. Kan meddela att det hjÀlpte och Àn har gallgÄngen inte brÄkat.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Obligatoriskt gnĂ€ll”

  1. Det här sa Linda den 13 november, 2008 klockan 22:57 1

    Usch och fy för tandvĂ€rk. jag har haft tandvĂ€rk en gĂ„ng och det rĂ€cker. DĂ„ höll den visserligen i sig i över en vecka och tandlĂ€karen fick inte bukt med den. Huuuga. Det var alldeles inpĂ„ bröllopet och jag hade verkligen inte tid att ha ont! Jag knaprade smĂ€rtstillande VARANNAN minut tillslut… inte speciellt nyttigt. Och det vĂ€rsta var att tandlĂ€karen inte lyssnade pĂ„ mig för fem öre. Tillslut tog jag med mig svĂ€rmor. DĂ„ hade tandlĂ€kare ett tagit semester och tandlĂ€kare tvĂ„ förfasades över att jag fĂ„tt gĂ„ med sĂ„n smĂ€rta i över en vecka. Han fixade problemet snabbt, dock provisoriskt eftersom vi skulle Ă„ka ivĂ€g efter bröllopet. Jag hann gĂ„ ned fyra kg pĂ„ köpet – kunde inte ens kĂ€ka mjukbröd mot slutet. SĂ„ klĂ€nningen satt perfekt pĂ„ bröllopet. Och efter bröllopsresan fixade tandlĂ€kare tvĂ„ tanden permanent. Behöver jag sĂ€ga att jag bytte tandlĂ€kare sen?

    Fick en infektion via bihÄlorna under en tand och plÄgades pÄ liknande sÀtt. SprutrÀdd som jag Àr rotfyllde jag den utan bedövning under tre sessioner. Kanske var det inget större problem just för att smörtan redan var sÄ hög att en rotfyllning var att jÀmnföra.

    NÄja nu har vÀrsta tandvÀrken lagt sig sÄ jag hoppas slippa nÄgot liknande igen.