Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Idag var jag hög på jobbet.

Skrivet av den 12 november, 2008 i Svammel

Värsta knarkarbruden blev jag. Fick en ny kund på tråden som behövde råd på hur han kunde lösa sitt problem. Jag behövde inte många sekunder för att plocka fram en i mina ögon strålande lösning. Tydligen tyckte kunden det med, samtalet liksom bara flöt och han var galet trevlig. Han shoppade mitt förslag osett trotts att våra produkter definitivt inte är gratis, vilket ju visar på att han litade på mig. Jag passade dessutom på att boka in ett möte till min kollega med kunden imorgon på vårt kontor. När samtalet var över var jag smått euforisk… och jag överdriver inte. När jag är bra är jag jäkligt bra jag hade gåshud när vi la på luren.

Nu är det upp till MG att förvalta tilliten imorgon. Själv är jag väldigt sugen på nästa kundfix

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Idag var jag hög på jobbet.”

 1. Det här sa Bloggliv den 13 november, 2008 klockan 9:26 1

  Visst känns det skönt när livet bara flyter på?
  Sen att tandvärken kan vara jävlig, det är ju en heeelt annan sak 😀

  Ohh det inte bara flöt på, den som jobbar eller har jobbat med försäljning vet att känslan av att kunden äter ur din hand är underbar. Visseligen ska man då sälja en produkt man tror på, vilket jag har förmånen att göra.
  Mmm tanden är lite mindre öm idag, hoppas det ger sig.
 2. Det här sa Linda den 13 november, 2008 klockan 22:53 2

  Det är så roligt att jobba när allt funkar bra. Jag har haft två såna dagar nu.. så jag hoppas verkligen det håller i sig över fredagen också. För gör det så blir det nog en bra helg…

  Ang. Fröken Pirat… gissa vems kläder jag fått låna då??? Utan bus ingen piratmorsa!

  Ja jag vill verkligen också avsluta bra. Vifår väl se hur det blir med det.

  Fattade så klart att det var en enkel match att bli Piratbus svartamamma drottning över de sju haven!

 3. Det här sa Charlotte den 14 november, 2008 klockan 16:15 3

  Härlig känsla, det är bara att njuta och ge dig själv en stor duktigklapp på axeln.
  .

  Ja släng Jante all världens väg, han är endå en gnällig prick som ingen vill vara i närheten av.
  Det är lite fult och amerikanskt att tycka att man själv är bra, men vad sjutton är man det så är man det och ska väl få sträcka lite på sig 🙂