Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Regnigt grÄtt och supermysigt.

Skrivet av den 9 november, 2008 i Svammel

För en gÄngs skull har jag inte alls dÄligt samvete över att ligga och gosa in mig under mitt fluffiga duntÀcke och bara mysa. Tog sovmorgon medan M gick upp och gymmade med S. Var uppe en kortis och busade lite med en Nicke illbatting men sen kröp jag ner under tÀcket igen och kikade lite pÄ TV. Konstigt hur trött man kan bli av att göra ingenting. SömntÄget tutade vid horisonten nÀr M stack nyckeln i lÄset. Det var nog tur för annars hade jag tagit mig en tupplur. Fikade lite och sen kröp M ner under sitt duntÀcke och Pympen parkerade i mitt armveck. Somnade inte utan myspyste i flera timmar.

Vi fick för oss att vi skulle öppna en av de vinflaskor som legat i skafferiet och samlat damm i flera Är. Nope det gÄr inte Ät mycket vin hÀr. Den kan delvis bero pÄ att det inte funnits nÄgon korköppnare att uppbringa. AlltsÄ blev det korkskruvs jakt klockan 17:00 en lördag. Konsum hade redan blivit genomsökt sÄ ivÀg till ICA. Tydligen var det flera i kvarteret med samma problem, för tvÄ rader med korkskruvar var helt utplockade. Jakten gick vidare (Jag gick till och med in pÄ en restaurang och frÄgade) M fick Àran att fÄ tag pÄ korkskruv och den lite mindre roliga kattsanden medan jag diskade och började fixa för middagen.

Det fick bli 80-tal idag istÀllet och M hade inget emot att fÄ fet mat dÄ den var hemlagad och utan transfetter och annat skrÀp. SÄ lyckat blev det, jag har inte Àtit Flygaren pÄ flera Är men har lÀngtat efter det i nÄgon mÄnad utan att unna mig det. För fluffig Jacob görs pÄ vispgrÀdde eller sÄ kan det vara.

Jag kan Ă€ven meddela att M fick tag pĂ„ korkskruv. Vi satt och pratade och blev visst lite pĂ„ kanelen. Jag tog tillfĂ€llet i akt och föreslog Singstar vilket M motvilligt gick med pĂ„. En kvart senare hade vi öppnat nĂ€sta flaska och M proklamerade att det hĂ€r MÅSTE vi utmana S och A i. Vi kan bjuda in oss till dem och ta med ett PS3 med Singstar till dem tyckte han (Ingen har vĂ€l missat att vi kanske inte har nĂ„gonstans att ta vĂ€gen efter den 26e november?) Sen var det ingen hejd pĂ„ M allt gick att sjunga och han jublade över sina poĂ€ng sĂ„ nĂ€r vinet var slut fylleshoppade jag sĂ„ klart nya lĂ„tar medan M fixade grogg. 16 nya lĂ„tar och 240 pix fattigare, de Ă€r smarta de dĂ€r speltillverkarna, man lĂ€ger in sitt kontonummer i nyktert tillstĂ„nd och shoppar sedan pĂ„ fyllan och villan. Hur som helst var det en superkvĂ€ll natt. Galet kul och hur mysig som helst. Tummen upp!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Regnigt grĂ„tt och supermysigt.”

 1. Det här sa Linda den 10 november, 2008 klockan 21:58 1

  Jag minns inte nĂ€r jag Ă„t flygande Jacob sist… kanske pĂ„ 80-talet! haha! Mamma gjorde det det rĂ€tt ofta.

  Åh vad jag skulle vilja prova singstar. Men jag tĂ€nker INTE köpa nĂ„n spelkonsol. Nope. Vi har för sjutton inte tid. Men jag skulle bra gĂ€rna prova Ă€ndĂ„.

  Jag har missat.. Ă€r det klart att du inte fĂ„r stanna???? Jag trodde du skulle fĂ„ veta hur det blir den 26e…???

  nej det Ă€r inte klart att jag inte fĂ„r stanna men ddet Ă€r klart att M inte fĂ„r stanna. JĂ€vla bostadsproblem i Sthlm. Du fĂ„r komma hit och sjunga bara jag fĂ„r vara kvar eller har hittat nĂ„got annat lĂ€mpligt som inte Ă€r hos mamma 😉 . Jag fĂ„r snĂ€llt vĂ€nta pĂ„ dödsdomen till den 26e.
  M tycker inte om Singstar men det glömmer han bort nĂ€r vi vĂ€l börjar 😉
 2. Det här sa Camilla den 11 november, 2008 klockan 11:01 2

  Jag hade missat att det var klart med 26 november… Men gaaaah!!! Jag blir galen för din skull! Det Ă€r ju var och ens rĂ€ttighet att ha en egen bostad. Helt sjukt!
  Kram!

  Nja det Àr klart att vi kanske inte fÄr bo kvar i lÀgenheten. Den 26e ska vi till hyresnÀmnden sÄ fÄr vi se vad de beslutar. SÄ jag hÄller fortfarande tummarna att jag fÄr bo kvar nÀr allt Àr klart.