Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Bakismusikal

Skrivet av den 9 november, 2008 i Svammel

Söndag och seg efter gÄrdagens bravader. Vissa kallar det bakis och skakis jag sÀger nog mest seg med skallebank. Ingen av oss orkade sÀrskillt mycket sÄ vi knökade ner oss i ett mysigt varmt bad.

Sen blev det Mamma Mia. Jo visst ABBA var och Ă€r super truper men bĂ„de jag och M vill nog se den som musikal dĂ€r sĂ„ngarna brukar vara bĂ€ttre. Pierce Brosnan kan inte riktigt skryta med att vara sĂ„ngare
 JĂ€mför man Moulin Rouge med Nicole och Ewan sĂ„ kunde de ju faktiskt sjunga.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bakismusikal”

 1. Det här sa Linda den 10 november, 2008 klockan 21:52 1

  Jag har inte sett den Ă€n, men jag skulle vilja. Vi sĂ„g istĂ€llet den nya svenska vampyrfilmen: LĂ„t den rĂ€tte komma in. Synnerligen svĂ„rbedömd film. SKUM, Ă€r nog rĂ€ttaordet. Men den har ju mottagits enormt bra av kritiker och i USA hyllas den ju! En sak dom lyckats med Ă€r 70-talslooken… (eller tidigt 80 Ă€r det nog egenliten, men det sĂ„g ju likadant ut dĂ„.) Det var verkligen en flashback till barndomen!

  Tror inte det blir nĂ„gon vampyrfilm för min del. Det ska ses i sĂ€llskap och M gillar ju inte skrĂ€ckfilmer. Tillsammans var annars en riktig nostalgifilm 😉
 2. Det här sa Linda den 10 november, 2008 klockan 23:21 2

  Fast skrĂ€ck… nja… snarare ett drama med inslag av blod.. eller nĂ„t… Ganska typiskt svenskt, om man bortser frĂ„n just vampyrgrejen.. smĂ„segt, lite deprimerande, relationsproblem, och sĂ„nt… (hĂ€r Ă€r det mer fördomar, som du mĂ€rker!)

  Haha… Nja dĂ„ kan jag nog hoppa över den i alla fall!
  .