Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Filmfredag och 80-talskÀk.

Skrivet av den 7 november, 2008 i Svammel

M var och hĂ€lsade pĂ„ mammsen. DĂ€r brukar han fĂ„ en vĂ€lfylld mage men jag ringde i alla fall och kollade om han skulle ha kĂ€k
 Inget svar, sĂ„ jag bestĂ€mde mig för att köra en fet 80-tals middag dĂ„ jag inte behövde ta hĂ€nsyn till att det blev fett. Hade precis plockat ihop kyckling, chilisĂ„s, grĂ€dde och jordnötter för en flygande Jacob. Kan det bli mer 80-tal?
DÄ ringer han och undrar om jag ska med honom och S pÄ bio. Lite Bond. SÄ klart jag ville, jag hade ju försökt lura med M pÄ den förra helgen. SÄ det blev till att rusa hem och stoppa in prylarna i kylen innan M kom och plockade upp mig. Fick istÀllet slÀnga i mig en Kebabtalrik pÄ Heron City inge vidare alls.

Quantum of Solace ska inte ses som en Bond film, det ska för övrigt ingen av Bondfilmerna med Daniel Craig. Jo jag gillar honom som Bond, men nja det saknas nÄgot som gör det till en bondfilm. Nu Àr det ett mellanting mellan Bond och Bourne. Actionscenerna sög, de var sÄ flippriga att jag trodde jag skulle fÄ ett epilepsianfall för första gÄngen i mitt liv. Men nÀr allt Àr ihoprÀknat sÄ var den i alla fall vÀrd att se Àven om det i mina ögon inte var en Bondfilm sÄ var den sevÀrd-

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Filmfredag och 80-talskĂ€k.”

 1. Det här sa Linda den 10 november, 2008 klockan 21:56 1

  MÄste ju sjÀlvklart se den, men förhoppningarna Àr rÀtt svaga eftersom inte nÄgon verkar gilla den riktigt. Att det Àr sjukt mycket action har jag fattat. FÄr vÀl ta och kika pÄ den inom kort. Annars fÄr det bli till jul!

  Som sagt sevÀrd men inte Bond och röriga, flippriga rent usla actionscener.
  .
 2. Det här sa Camilla den 11 november, 2008 klockan 11:00 2

  Jag som inte gillar Bond blir nyfiken pÄ den hÀr nya. Maken vill gÀrna se den och vi har tvÄ fribiljetter. Vore inte omöjligt va? =)
  Kram pÄ dig!

  Klart ni ska gÄ och se den.
  Det Àr dessutom lite mysigt med biomörker och inte bara DVD-soffa