Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ms undran

Skrivet av den 27 oktober, 2008 i Pryllebb

Vad önskar du dig i julklapp?

Ja allt beror sÄ klart pÄ boendefrÄgan men annars har jag kommit pÄ ett par saker jag önskar mig.

Den ena tycker jag Ă€r för dyr för att M ska köpa den, dessutom beövs den ju till lussebullsbaket INNAN jul 😉 .

Men En KitchenAid hushÄllsassitent har nog alltid varit nÄgot jag vill ska stÄ och samla damm i mitt kök ;-).

Halvfabrikatens Drottning hÄller pÄ att vÀxa upp och bli Hemmets Gudinna istÀllet. Allt mer lagas frÄn grunden och dÄ menar jag verkligen frÄn grunden ingen burk-mayo mer etc.

Jo jag Àr vÀl lite galen det jag annrs önskar Àr att jag fÄr ett kök med diskmaskin. Men ett nytt kök Àr vÀl att önska lite vÀl mycket av tomten, eller?

Min andra önskan Àr lite mer i sansad prisklass Àven om jag vill ha den 95 cm höga som kostar 795:- och inte den lilla för typ hÀlften. AlltsÄ en kandelaber frÄn Haléns, jo det gÄr visst att hitta fina prylar till hemmet pÄ postorder, Àven om det Àr svÄrt att tro ibland.

Mest Àr det för att jag idag inte vÄgar ha ljus tÀnda pga vÄra galna kissar, de har liksom ingen respekt för lÄgor alls, obekymrat drar de sina plymer till svansar över lÄgan Àven om jag har mina blockljus i glascylindrar. Sen kör de ett race runt lÀgenheten. Ni hajar ju sjÀlva vad som skulle kunna hÀnda om de rÄkade doppa ner svansen lite.

En kandelaber med lite höjd dÀremot hoppas och tror jag ska göra susen för dÄ kan de inte hoppa upp i nÀrheten av ljusen, dessutom tycker jag det Àr vÀldigt vackert med lÄnga smala ljus vilket definitivt Àr en omöjlighet just nu!

Vi fĂ„r vĂ€l se vad han kommer pĂ„ för jag har sĂ€kert klĂ€ckt ur mig nĂ„got genialt tidigare 😉 SjĂ€lv vet jag precis vad han ska fĂ„ om jag bara fĂ„r tag pĂ„ det. Han kan inte annat Ă€n bli nöjd dĂ„ han omedvetet har tjatat om det i över ett Ă„r nu 😉 (M lĂ€ser ju min blogg sĂ„ ni förstĂ„r ju sjĂ€lva att jag inte kan skriva ut vad det Ă€r!)

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ms undran”

 1. Det här sa Camilla den 27 oktober, 2008 klockan 9:36 1

  Jag lovar att du fÄr en Kitchen Aid, M verkar vara generösast i vÀrlden.
  Avundsjuk kram!

  Jo antagligen, om jag sa att det verkligen Ă€r vad jag vill ha. För M Ă€r lite för generös 😉 Och vĂ€rldens goaste Ă€ven nĂ€r plĂ„nboken inte Ă„ker fram. Men jag ska nog komma pĂ„ nĂ„got superbra som inte kosta skjortan ocksĂ„. Avis pĂ„ KitchenAiden eller pĂ„ M 😉 ???
 2. Det här sa annebelle den 27 oktober, 2008 klockan 23:43 2

  jag sÄg hos Camilla att vÄra ha-begÀr sammanfaller, vad gÀller Kitchen-Aid. Jag har svÄra anfall av behov av just en sÄdan. En grön tror jag. Men den Àr i saftigaste prisklassen.

  Ja jag tycker det finns underbara fÀrger, vÀljer man en rosa gÄr en del till bröstkcanserforskning. Jag rÄkar bara inte vara en rosa tjej. Nej Vit, svart, grÄ eller aluminium/krom/stÄl vill jag ha för att den ska passa in i köket under massor med Är. TÀnk bara pÄ hur omoderna 70-talets orange och senapsgula vitvaror stÀllde till det under lÄng tid. Tror vit Àr mitt sÀkraste kort sÄ en sÄdan vill jag ha!
 3. […] tomten till mig, lite tidigt men jag hade ju önskat mig nĂ„got som helst skulle börja anvĂ€ndas innan julen. JĂ€vla tomten! Ja för nu sĂ„ ska jag bli mer bullrumpa Ă€n vad jag Ă€r, lussedegen stĂ„r pĂ„ […]