Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Candy corn tack!

Skrivet av den 27 oktober, 2008 i Svammel

Eftersom jag envisas med att vi svenskar absolut måste ta till oss Halloween och leva ut denna skräckfulla tradition så finns det så klart saker som jag blir galen över att jag inte får tag på här i gamla svedala. En av dessa saker är Candy corn som egentligen är ett ganska sött godis och smakar lite som colabönor. Men det är något visst med dem och ska man fira ”riktig” Halloween så måste man så klart ha just Candy corn. SÅ om någon vet vart jag kan få tag på det snälla lägg in en kommentar omedelbums!

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Candy corn tack!”

 1. Det här sa Linda den 27 oktober, 2008 klockan 20:55 1

  Har jag aldrig hört talas om..men det lät ju gott… finns garanterat inte här öppe.. Eller kanske- På Candyworld. Där finns väl typ allt?

  Nä det är amerikanskt och under 20 år har jag försökt få tag på dem här i Sverige…Ska det vara så jäkla svårt? candyworld? Det har inte jag hört talas om… Men det är klart att Candy girl borde ju ha koll 😉
 2. Det här sa Petra den 27 oktober, 2008 klockan 21:05 2

  Vet inte om du gillar bloggutmaningar, men du har iaf en att hämta i min blogg 😉
  .

  Hmmm jo ibland känns en utmaning kul, ibland inte. Just nu ska jag ta ett bad så vi får se. Utmaningen i sig låter kul och svår.
  .
 3. Det här sa C a m i l l a den 28 oktober, 2008 klockan 9:28 3

  Det har jag aldrig hört talas om faktiskt, men flygrädda jag har ju inte lyckats ta mig utanför Europa… 🙂
  Hur som helst hoppas jag att du får tag på såna, går det inte att beställa på nätet någonstans?
  Kram och ha en bra tisdag!

  Jag har inte hittat någon som säljer dem till/i Sverige. 🙁
  Kom igen nu karamellkungen!!!
 4. Det här sa Linda den 28 oktober, 2008 klockan 10:13 4

  http://www.candyworld.se/
  har inte själv varit dit.. ligger typ vägg i vägg med IKEA men jag har itne orkar kika på Godis efter några timmar bland ikeaprylar

 5. Det här sa Felicia den 13 augusti, 2015 klockan 11:56 5

  Usagodis.se har candy corn till bra pris!

 6. Det här sa Cia den 16 augusti, 2015 klockan 16:26 6

  Nja jag köpte där för något år sedan det var dyrt för de var torra och över 50% var trasiga.