Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Luddig glasögonorm

Skrivet av den 26 oktober, 2008 i Kattifnattarna

Jo Pympen gillar att ligga pÄ min axel lite lojt nÀr jag kollar pÄ TV eller bloggar.
VÀldigt hjÀlpsamt med en svans i vÀgen.

DÀr hÄller hon pÄ och snusar i mitt öra, biter mig i nÀsan eller kinden och sÄ klart gnuggar hon mina glasögon sÄ att de inte alls vill sitta dÀr de borde. SÄ idag fick hon helt enkelt ha pÄ sig glasögonen sjÀlv istÀllet.

Allt klÀr en skönhet heter det ju. SjÀlv ser jag allmÀnt skelögd ut pÄ den bilden men luddtussan Àr nöjd sÄ jag kan inte sÀga annat Àn att jag Àr det ocksÄ.

 

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Luddig glasögonorm”

 1. Det här sa Linda den 26 oktober, 2008 klockan 20:26 1

  Haha.. sÄ klok hon ser ut!
  .

  BÄda vÄra kissar Àr vÀluppfostrade och kloka
  🙂
 2. Det här sa Linda den 27 oktober, 2008 klockan 0:09 2

  Haha… jag skulle ÄLSKA att fĂ„ fira Halloween i USA nĂ„n gĂ„ng… Nu fĂ„r jag nöja mig med att gĂ„ runt pĂ„ ICA och skĂ€mma ut mig ! Fast det bjuder jag pĂ„. Vi har ju kul… Ifjol undrade ju bus varför det inte var nĂ„gra andra mammor som var utklĂ€dda!

  Ang. hantverk: Precis vad min pappa sa – han kan ALLT sĂ„nt. Det Ă€r dĂ€rför jag inte provat sjĂ€lv. Han har ju alltid fixat allt sĂ„nt Ă„t oss. Men Lilla Gula Huset Ă€r vĂ„rt projekt. DĂ€r tar vi bara hjĂ€lp med sĂ„nt vi verkligen behöver…

  Ja fast roligast hade jag nog i Kanada. Mörkt och gyllengula lönnlöv över allt… det var som taget ur en Martha Stewart bok om hur Halloween ska se ut och vara ;-).

  Jo det Ă€r faktiskt kul att fixa sjĂ€lv Ă€ven om duktiga hantverkare gör det snabbt och tillsynes helt utan anstrĂ€ngning. Men man lĂ€r sig enormt mycket av att bara titta och lĂ€sa pĂ„. Jag Ă€r som en uppslagsbok om renovering. NĂ€r jag ser pĂ„ Äntligen hemma kommer Martin Timell alltid med de viktiga kommentarerna EFTER mig 😉 Jag har till och med dragit el sjĂ€lv, som sedan bara besiktigades av auktoriserad elektriker. Jag Ă€r sĂ„n att jag bara vill kunna sjĂ€lv. Problemet Ă€r ju oftast tid för min del, skulle sĂ€kert kunnat anlita yrkesman flera gĂ„nger ocksĂ„ för pengar var inte problemet… Jag Ă€r bara lite ”fröken-kan-sjĂ€lv”.