Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vurpuppdatering

Skrivet av den 19 oktober, 2008 i Svammel

JodĂ„ det gĂ„r att cykla, men jag har ett rejĂ€lt blĂ„mĂ€rke pĂ„ skinkan efter att jag föll nĂ€r jag svimmade förra helgen. Men skam den som ger sig, M och jag tog en tur igen. Den hĂ€r gĂ„ngen började vi med den förbannade backen utför i stĂ€llet för uppför 😉 Tog det lite lugnare den hĂ€r gĂ„ngen jag fegade faktiskt och stannade och vilade lite. Ville inte göra om förra helgens misstag. FĂ„r nog fisa runt i lĂ„gt tempo ett tag till bara för sĂ€kerhetsskull.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Vurpuppdatering”

  1. Det här sa Linda den 20 oktober, 2008 klockan 21:13 1

    BÀttre lÄngsamt och genomföra cykelturen Àn snabbt och sen fÄ avbryta!
    .

    Ja det dröjer nog innan nÄgon tart mig för cykeltjuv i alla fall!
    😉