Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cykelnerdar och sol

Skrivet av den 19 oktober, 2008 i Den motvillige motionÀren

Lördagens hĂ€rliga vĂ€der lockade ut mig och M. M hade nog kommit ivĂ€g Ă€ven i skruttvĂ€der. Nu lurade han med mig pĂ„ cykeltĂ€vling. Nej vi deltog inte! SkĂ€rp er, jag Ă€r inte komplett galen
 Ă€n. OK sĂ„ sportfĂ„nar som ska tĂ€vla i allt Ă€r nĂ„got jag inte alls kan linda min stackars hjĂ€rna runt, helt obegripligt. Men det hĂ€r Ă€r ju helt vansinnigt de deltar i ett cykellopp dĂ€r banan ska vara satt sĂ„n att man MÅSTE kliva av cykeln och bĂ€ra den! *skakar pĂ„ huvudet* Heheh retade M med att han Ă€r en cykelnerd (För sjĂ€lv Ă€r jag ju helt opĂ„verkad av min cykel 😉 ).

Allvarligt talat sÄ Àr den hÀr tvÀlingsformen faktiskt rÀtt trevlig att titta pÄ (delta kommer jag aldrig göra!), vi var ute pÄ Bosön i hÀrlig natur som sprakade av fÀrger och doftade höst. Dessutom kan man följa hela loppet dÄ banan gÄr i trappor(!), över stock sten och sandhinder men pÄ ett sÀtt sÄ att man faktiskt kan se mer eller mindre hela banan. Nope ingen mountain bike hÀr inte, men nÄgot som ser ut som en landsvÀgsracer och lyx som skivbromsar Àr inte tillÄtet *skakar Äterigen pÄ huvudet*. NÄja det var soligt vi var rÀtt klÀdda och luften var klar. Jag kan nog kanske tÀnka mig att besöka en tÀvling till.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cykelnerdar och sol”

 1. Det här sa Linda den 19 oktober, 2008 klockan 22:20 1

  Jösses.. bĂ€ra cykeln… hmmmm.. jag avstĂ„r! Hade hoppats pĂ„ att maken skulle fixa vinterdĂ€ck pĂ„ min hoj idag, men se det hanns inte med. Och nu Ă€r jag febrig sĂ„ vi fĂ„r vĂ€lan se om jag orkar cykla ivĂ€g i halkan imorgon bitti. (imorgon har han lovat skifta dĂ€ck Ă„t mig! Bilen fixade vi förra veckan)

  Febrig…brukar man inte skickas hem frĂ„n dagis dĂ„?
  😉
 2. Det här sa Mika den 19 oktober, 2008 klockan 22:52 2

  Va bra bilderna blev nÀr dom kom ner lite i storlek. Nu syns det knappt att jag har parkinssons nÀr jag fotograferar
  😉

  Heheh ja men de hÀr bilderna var det ju inget fel pÄ ens i originalstorlek!
  Den i trappen har jag ljusat upp lite men de andra har jag inte gjort nÄgot med.
 3. Det här sa Carina den 20 oktober, 2008 klockan 6:57 3

  Haha haf tror Cia hÄller pÄ att blir lite
  av en sportnörd faktiskt 😀

  Nja nu ska vi inte överdriva 🙂
  Jag cyklar en gÄgn i veckan, krÀvs vÀl lite mer för att bli nerd eller?
 4. Det här sa Raz den 20 oktober, 2008 klockan 16:59 4

  Det verkar jÀttekul. =) Men jag skulle nog köra ihjÀl mig.
  Ex. cykelbud som jag Àr och allt.

  Jag sÄg bara en olycka som visserligen kunnat sluta illa.
  Och en kul vurpa, det Ă€r nĂ€r de fastnar i sandhindret och dĂ„ de sitter fast i pedalerna bara vĂ€lter 🙂
 5. Det här sa Hanneles jul den 21 oktober, 2008 klockan 10:30 5

  Aldrig ska man vĂ€l inte sĂ€ga…
  .

  Joho i det hĂ€r fallet kan jag lugnt sĂ€ga ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG! 😉