Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dare devil

Skrivet av den 12 oktober, 2008 i Den motvillige motionÀren

JorÄ sÄ att, jag har alltid sagt att sport Àr farligt och borde undvikas till varje pris. Men sÄ blev jag ju sugen pÄ att skaffa cykel (Om nÄgon lÀsare nu har undgÄtt det). M och jag gav oss ivÀg pÄ vÄr söndagstur. M som Àr betydligt mer vÀltrÀnad Àn mig lÄter mig cykla först och bestÀmma takten och det gjorde jag. Det kÀndes jÀkligt tungt idag fast jag inte tyckte att det var nÄgot direkt motstÄnd.

Trampade i alla fall pĂ„ och sĂ„ kom vi till den dĂ€r jĂ€vla Folkungagatsbacken. Jag hade dock planerat och trampat pĂ„ lite extra innan för jag skulle gĂ„ upp. Men nej dĂ„ det segade sĂ„ att jag fick tala om för benen att de skulle röra pĂ„ sig. Men de var hĂ„rda och tunga som stockar. Kom i alla fall upp till macken men dĂ€r kĂ€nde jag att jag mĂ„ste vila. Lutade mig mot en stolpe men skulle ha betalat en förmögenhet för en bĂ€nk. SĂ„ började synfĂ€ltet bli oskarpt. SĂ„ jag sa till M att ”det hĂ€r kĂ€nns inte bra, jag mĂ„ste nog sĂ€tta mig”. Hukade mig men dĂ„ fick jag inget blod i benen. Skulle resa mig men sen minns jag inget förens jag ser M över mig som rĂ€cker mig sin hand. Min cykel har flyttat sig och stĂ„r lutad mot en stolpe.

Jag svimmade!
Hade visst bangat i huvudet ordentlig (Tur jag hade hjÀlm) och ryggen mot gatstenskanten. Sen spydde jag som en katt med hÄrbollar. Fantastiskt vad man kan mÄ bra av att tömma magen för sen var jag klar i huvudet igen. Fick lite vatten frÄn killarna pÄ macken. Sen fick jag inte cykla mer för M utan fick leda cykeln hem.

NĂ€sta helg hoppas jag att det ska vara vĂ€der för att bege mig ut igen, för jĂ€kla vilken Dare devil jag Ă€r 😀 .

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dare devil”

 1. Det här sa Linda den 12 oktober, 2008 klockan 18:58 1

  Usch det lÀt ju riktigt otÀckt.. mÄr du verkligen helt bra nu dÄ?
  .

  Ja jag kÀnner mig redo för en runda till fast det fÄr nog vÀnta till nÀsta helg.
  Kan inte svara pÄ hur jag kÀnner mig imorgon, kanske öm bÄde hÀr och dÀr.
 2. Det här sa Linda den 12 oktober, 2008 klockan 19:01 2

  JodĂ„.. bara man skaffar mobilt bredband sĂ„… fĂ„r vĂ€l se hur vi gör med det!
  .

  Ohhh hoppas verkligen att ni gör det sĂ„ jag slipper abstinens 😉
  .
 3. Det här sa Carina den 12 oktober, 2008 klockan 19:13 3

  Åhh nej det lĂ„ter inget vidare……ehhh kan man verkligen ha SÅ kass kondition verkligen sĂ„ att man svimmar.
  NÀÀ jag tror att du hade vĂ€tskebrist kanske……
  Vad du Àn gör sÄ stick inte ut ensam pÄ dina cykelturer, tur M var med dig!

  Jo sÄ kass kan den sÀkert vara, Ä andra sidan har M tagit ut sig sÄ att han svimmat. Att vi Ät strax innan vi gav oss ut kanske stÀllde till det, man ska ju vÀnta lite. Det blev ju bra mycket bÀttre nÀr magen var tömd. Stackars M som fÄr ta hand om mig nÀr jag leker spykrÄka.
 4. Det här sa C a m i l l a den 12 oktober, 2008 klockan 20:16 4

  Det dĂ€r lĂ€t ju inte alls bra… ungefĂ€r sĂ„ dĂ€r brukar jag kĂ€nna mig pĂ„ slutet av ett step-pass… puh!
  .

  NÀ det var inge vidare men ve den som sÀger att jag inte kÀmpar!
  .
 5. Det här sa Petra den 13 oktober, 2008 klockan 18:50 5

  Herregud, du lÄter tom envisare Àn jag
  .

  Hmmm har blivit kallad envis förr.
  FörstĂ„r inte vad ni menar 🙂
 6. Det här sa Petra den 13 oktober, 2008 klockan 21:43 6

  TĂ€nk att jag kunde gissat mig till det nĂ€stan 😉
  .

  SjĂ€lv föredrar jag att kalla mig ”bestĂ€md nĂ€r det passar och behövs”.
  Envis fÄr mig att tÀnka pÄ en grÄ tecknad Äsna som nÄgon drar i svansen utan att kunna flytta en cm.
 7. Det här sa Charlotte den 15 oktober, 2008 klockan 17:10 7

  Wow, tÀnk att trÀna tills man spyr. Det lÄter vÀldigt hÀngivet. SÄ hurtig kommer jag aldrig att bli, jag blir mest illamÄende vid tanken att röra mig för mycket. Ta det lugnt bara och akta huvudet!

  Hmm tyckte faktiskt inte att jag tog i sĂ„ mycket, sĂ„ sĂ„ vĂ€ldigt hĂ€ngiven Ă€r jag nog inte 😉 Speciellt som jag inte rört mina stackars muskler alls de senaste 10 Ă„ren. Men cyklar Ă€r liksom … hmmm … trevligt.
 8. Det här sa MySecretWindow.se » Är vĂ€ltrĂ€nade mer vĂ€rda? den 8 december, 2008 klockan 23:14 8

  […] Ă€r nĂ„got jag faktiskt lĂ€ngtar lite efter i vĂ„r trots att jag tydligen inte orkar sĂ„ mycket som jag tror och vill. Mysigt och nĂ€stan lite kul har det varit att trampa runt pĂ„ vĂ„ra turer (Ms förtjĂ€nst han […]

 9. Det här sa MySecretWindow.se » Jag Ă€r visst elittrĂ€nad den 11 april, 2009 klockan 12:29 9

  […] M sneglade pĂ„ mig och skrattade menande. […]

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?