Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Dare devil

Skrivet av den 12 oktober, 2008 i Den motvillige motionären

Jorå så att, jag har alltid sagt att sport är farligt och borde undvikas till varje pris. Men så blev jag ju sugen på att skaffa cykel (Om någon läsare nu har undgått det). M och jag gav oss iväg på vår söndagstur. M som är betydligt mer vältränad än mig låter mig cykla först och bestämma takten och det gjorde jag. Det kändes jäkligt tungt idag fast jag inte tyckte att det var något direkt motstånd.

Trampade i alla fall på och så kom vi till den där jävla Folkungagatsbacken. Jag hade dock planerat och trampat på lite extra innan för jag skulle gå upp. Men nej då det segade så att jag fick tala om för benen att de skulle röra på sig. Men de var hårda och tunga som stockar. Kom i alla fall upp till macken men där kände jag att jag måste vila. Lutade mig mot en stolpe men skulle ha betalat en förmögenhet för en bänk. Så började synfältet bli oskarpt. Så jag sa till M att ”det här känns inte bra, jag måste nog sätta mig”. Hukade mig men då fick jag inget blod i benen. Skulle resa mig men sen minns jag inget förens jag ser M över mig som räcker mig sin hand. Min cykel har flyttat sig och står lutad mot en stolpe.

Jag svimmade!
Hade visst bangat i huvudet ordentlig (Tur jag hade hjälm) och ryggen mot gatstenskanten. Sen spydde jag som en katt med hårbollar. Fantastiskt vad man kan må bra av att tömma magen för sen var jag klar i huvudet igen. Fick lite vatten från killarna på macken. Sen fick jag inte cykla mer för M utan fick leda cykeln hem.

Nästa helg hoppas jag att det ska vara väder för att bege mig ut igen, för jäkla vilken Dare devil jag är 😀 .

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dare devil”

 1. Det här sa Linda den 12 oktober, 2008 klockan 18:58 1

  Usch det lät ju riktigt otäckt.. mår du verkligen helt bra nu då?
  .

  Ja jag känner mig redo för en runda till fast det får nog vänta till nästa helg.
  Kan inte svara på hur jag känner mig imorgon, kanske öm både här och där.
 2. Det här sa Linda den 12 oktober, 2008 klockan 19:01 2

  Jodå.. bara man skaffar mobilt bredband så… får väl se hur vi gör med det!
  .

  Ohhh hoppas verkligen att ni gör det så jag slipper abstinens 😉
  .
 3. Det här sa Carina den 12 oktober, 2008 klockan 19:13 3

  Åhh nej det låter inget vidare……ehhh kan man verkligen ha SÅ kass kondition verkligen så att man svimmar.
  Nää jag tror att du hade vätskebrist kanske……
  Vad du än gör så stick inte ut ensam på dina cykelturer, tur M var med dig!

  Jo så kass kan den säkert vara, å andra sidan har M tagit ut sig så att han svimmat. Att vi åt strax innan vi gav oss ut kanske ställde till det, man ska ju vänta lite. Det blev ju bra mycket bättre när magen var tömd. Stackars M som får ta hand om mig när jag leker spykråka.
 4. Det här sa C a m i l l a den 12 oktober, 2008 klockan 20:16 4

  Det där lät ju inte alls bra… ungefär så där brukar jag känna mig på slutet av ett step-pass… puh!
  .

  Nä det var inge vidare men ve den som säger att jag inte kämpar!
  .
 5. Det här sa Petra den 13 oktober, 2008 klockan 18:50 5

  Herregud, du låter tom envisare än jag
  .

  Hmmm har blivit kallad envis förr.
  Förstår inte vad ni menar 🙂
 6. Det här sa Petra den 13 oktober, 2008 klockan 21:43 6

  Tänk att jag kunde gissat mig till det nästan 😉
  .

  Själv föredrar jag att kalla mig ”bestämd när det passar och behövs”.
  Envis får mig att tänka på en grå tecknad åsna som någon drar i svansen utan att kunna flytta en cm.
 7. Det här sa Charlotte den 15 oktober, 2008 klockan 17:10 7

  Wow, tänk att träna tills man spyr. Det låter väldigt hängivet. Så hurtig kommer jag aldrig att bli, jag blir mest illamående vid tanken att röra mig för mycket. Ta det lugnt bara och akta huvudet!

  Hmm tyckte faktiskt inte att jag tog i så mycket, så så väldigt hängiven är jag nog inte 😉 Speciellt som jag inte rört mina stackars muskler alls de senaste 10 åren. Men cyklar är liksom … hmmm … trevligt.
 8. Det här sa MySecretWindow.se » Är vältränade mer värda? den 8 december, 2008 klockan 23:14 8

  […] är något jag faktiskt längtar lite efter i vår trots att jag tydligen inte orkar så mycket som jag tror och vill. Mysigt och nästan lite kul har det varit att trampa runt på våra turer (Ms förtjänst han […]

 9. Det här sa MySecretWindow.se » Jag är visst elittränad den 11 april, 2009 klockan 12:29 9

  […] M sneglade på mig och skrattade menande. […]