Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

KĂ€rringnerv i handen

Skrivet av den 14 oktober, 2008 i Svammel

Ticks har vÀl alla haft nÄgon gÄng? Nu har jag dock fÄtt irriterande och Äterkommande ticks i handen. Mitt vÀnstra lillfinger fÄr tokryckningar och darrar frÄn fingertopp ner till handled, samtidigt som den skickar ivÀg stötar in i armen. Lite fundersam blir jag dÄ det började i och med att jag bankade huvudet i asfalten. Men det verkar rÀtt lÄngsökt. Problemet Àr vÀrst pÄ jobbet dÄ skakningarna lÀttast gÄr igÄng nÀr jag sitter och knappar pÄ burken.

Ska vÀl inte oroa mig för mycket, för rent teoretiskt sÄ borde ju ett darrande finger vara hur trevligt som helst en kvÀll nÀr man Àr ensam hemma.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “KĂ€rringnerv i handen”

 1. Det här sa Camilla den 15 oktober, 2008 klockan 15:47 1

  Det kan ju vara nÄgon annan nerv i armen som kom i klÀm dÄ du ramlade med cykeln. Jag tÀnkte ocksÄ pÄ det direkt dÄ jag lÀste detta.
  Hoppas det ger sig snart!
  Kram!

  Ja det vore vÀldigt skönt om det ville ge sig!
  .