Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

En klok mans tankar

Skrivet av den 13 oktober, 2008 i Svammel

Ibland fÄr man bevis pÄ att det finns begÄvade, smarta och kloka mÀn som har tÀnkt efter lite. NÀr en klok man vÀger för och emot vem han bör dejta kan resultatet bli som nedan. NÀr en mindre begÄvad man försöker kan det naturligtvis gÄ helt galet (De Àr dessutom överrepresenterade, och sÄ tycks mÄnga tappa omdömet samt intelligens med Ären).

♄ En vuxen kvinna Ă€r billigare att dejta. En yngre kvinna kostar minst 12 öl, medan en vuxen kvinna vill ligga med dig redan efter en kopp te.

♄ En vuxen kvinna kommer aldrig att anklaga dig för att du utnyttjar henne. Hon utnyttjar dig.

♄ Vuxna kvinnor Ă€r mer Ă€rliga. Vuxna kvinnor kommer att sĂ€ga att du Ă€r ett svin om du uppför dig som ett. En yngre kvinna sĂ€ger ingenting, för tĂ€nk om du skulle göra slut för att hon sĂ€ger fel saker…

♄ Vuxna kvinnor tar inte över dina vĂ€nner och dina intressen. De har egna vĂ€nner och intressen.

♄ Vuxna kvinnor Ă€r synska. Du behöver aldrig komma och erkĂ€nna att du har gjort nĂ„got galet. Det vet de redan.

♄ Vuxna kvinnor Ă€r erfarna. De vet att efter 12 öl kan det vara lite vanskligt ’att fĂ„ upp den’. Yngre kvinnor behöver lite mer tid att förstĂ„ det och du fĂ„r anvĂ€nda resten av natten till att massera hennes ego med komplimanger.

♄ Vuxna kvinnor kommer aldrig att anklaga dig för att stjĂ€la de bĂ€sta Ă„ren av hennes liv. De har nĂ„gon annan redan stulit!

-Ja, jag hyllar kvinnor över 30 av mĂ„nga orsaker. DessvĂ€rre kan inte detta sĂ€gas om mĂ€nnen…. För varje vacker, smart, sexig kvinna över 30 , finner vi en skallig, smĂ„fet typ som sliter ut sig med en eller annan 20 -Ă„rig servitris.

♄ Och till alla de mĂ€n som sĂ€ger: ’Varför köpa hela kon nĂ€r man kan fĂ„ mjölken gratis’..,
HĂ€r kommer en liten uppdatering:
♄ Nu för tiden Ă€r hela 80 % av alla kvinnor emot Ă€ktenskap. Varför? För det Ă€r inte vĂ€rt att köpa hela grisen, bara för att fĂ„ en liten korv….

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “En klok mans tankar”

 1. Det här sa Linda den 13 oktober, 2008 klockan 21:06 1

  Haha.. sĂ„ sant… fast jag skulle nog inte ens klara av att ragga.. har varit tillsammans med U för lĂ€nge för att minnas hur man gör. jag skulle kĂ€nna mig helt tafatt.. och bara tanken pĂ„ att sen klĂ€ av sig inför nĂ„n annan… jösses…. DET om nĂ„got mĂ„ste vara ett tecken pĂ„ att man börjar bli gammal!

  Vuxna kvinnor vet vad de har och tycker inte grÀset Àr grönare pÄ andra sidan.
  .
 2. Det här sa Linda den 13 oktober, 2008 klockan 21:54 2

  Nope.. ingen höjd lön alls.. inom kommunen flyttas man bara över frĂ„n omrĂ„de till omrĂ„de… Dessutom har vĂ„r kommun bytt rektorere jĂ€mt och stĂ€ndigt sĂ„ ovasett VAR man hamnar skyller alla pĂ„ att dom inte varit tillrĂ€ckligt pĂ„ sin tjĂ€nst för att kunna ge individuella löner.. alltsĂ„ fĂ„r man det vanliga futtiga pĂ„slaget i april. Synd…

  Fan det Ă€r ju sjukt ju! Framför allt nĂ€r rektorn haft tid att höra sig för och aktivt söker upp just dig. Jag blir förbannad! Fast jag kan inte skryta med min lön heller. Hade vi haft löne förhandling i förra veckan hade jag varit en killer… För dĂ„ kunde de nĂ€stan inte betala mig nog! Men i vĂ„r nĂ€r det Ă€r dags att förhandla Ă€r jag lugn och mesig igen!
 3. Det här sa Petra den 14 oktober, 2008 klockan 17:45 3

  Haha, det var verkligen den krassa verkligheten 🙂
  .

  Ja rÀtt klarsynt tycker jag.
  .
 4. Det här sa Petra den 14 oktober, 2008 klockan 22:08 4

  Vet faktiskt inte hur jag hittade din blogg, i nÄgon kommentar till en annan blogg var det iaf =)
  .

  Aha, jo sÄ brukar jag hitta nya bloggar jag med.
  .