Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Oups…

Skrivet av den 3 oktober, 2008 i Svammel

Visste inte vart jag skulle titta idag för skrattet bubblade så att jag skakade i kroppen. Upprinnelsen till mitt skakskratt:

Lagerkillarna Z och N har varit och shoppat lunch tillsammans (Röd dansk pölse med bröd för den som vill ha detaljer). De blir smått retade för sitt val av mat. Vår VD pratar om uppväxten i slakthusområdet och om blodet som rann och hur lite kött det är i korven numer etc, detta medans de stackars killarna äter sina korvar. Z och N avslutar lunchen med att ta fram var sin trisslott som de börjar skrapa, då utbrister Z riktat till vår VD.
– Om jag vinner en miljon ska jag gå in på ditt rum och snyta mig i gardinen.

Där började jag skaka av återhållet skratt och tittade djupt ner i min mat som plötsligt blev väldigt intressant 😉 Lite synd att han inte vann, det hade livat upp så här innan helgen 😛 .

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Oups…”

 1. Det här sa Carina den 3 oktober, 2008 klockan 19:11 1

  Ja men jäklar va skoj om han vunnit, iaf lite granna så han kunde
  knöla med gardinen eller något liknande!
  Sånt där är så roligt, spelar så stor roll HUR man säger det
  och i vilka lägen också, därför det är så svårt att återberätta
  såna tokroliga händelser!

  Heheh jag tror han blivit lite grinig för han lät lite tjurig, menade nog i det närmaste vad han sa. Är inte säker på att han tänkt säga det högt bara 😉 Därav rubriken…
  Vår VD lät chockad innan han tog sig samman och skrattade.
 2. Det här sa Linda den 3 oktober, 2008 klockan 22:08 2

  Synd dom inte vann.. det BORDE dom ha gjort. Jag vill VINNA. Det BEHÖVER jag.
  .

  Jag med då köper jag en lägenhet istället.
  Kanske ska jag börja med att köpa en tisslott 😉 ?!!
  Ökar ju chansen att vinna avsevärt.
 3. Det här sa M den 3 oktober, 2008 klockan 22:20 3

  F*n vad synd att han inte vann! Jag hade velat se det på YouTube när han snyter sig i VDs gardin
  🙂

  Hahah ja det hade varit en höjdare 😉
  .
 4. Det här sa Linda den 3 oktober, 2008 klockan 22:29 4

  Jag fick ju tydligen inte godkänt när jag lämnade min femåring ensam…Men det är ju skillnad på femåringar och femåringar. Det vet ju jag som jobbar med dom. Vissa kan man inte ens lämna ensamna med en blyertspenna medan andra är fullt kapabla att sköta sig själva utomhus/inomhus/på-toa/var-som-helst typ
  Bus frågar ju till och med om han får äta upp sitt överblivna lördagsgodis om det är torsdag, så vi är inte direkt oroliga att hitta honom med ingenstockad toa/ketchup över hela sig/rymlingserfarenheter/lek med tändstickor eller nåt annat inte allt för lämpligt. Han tar ansvar och växer med ansvaret.
  Och jag är en god mor som förstår att han vill/kan det! 😉

  Men hallå!
  Av mig fick du ju godkännt… Så inget brinnade försvarstal behövs hos mig!
  😉 . Jag har ju följt bus och hans personlighet genom dig ett bra tag nu, och tror att han fixar det galant!
 5. Det här sa Linda den 3 oktober, 2008 klockan 23:02 5

  Nä jag vet… men jag kunde väl inte hejda mig.. typ! Sorry…Du behöver ju inte ens behålla kommentaren om du vill!” 😉

  Ska det bli nåt cykelväder hos er i helgen då…??
  Vi verkar få vår första frostnatt… -0,9 nu på tredje våningen… brrrr… och möööörkt. Fick inviga nya cykellyset i morse eftersom jag började redan kl. 06:00 (jag steg upp 5:30, snabbfixade till mig och stack 5:50 – låste upp 6:00!!)Den tiden var det hur svart som helst… jösses.. hur långt är det inte till vår nu??? *längtar*
  Funderar på sticka till Luleå och shoppa/äta/bara vara imorgon… Hur som helst ska vi äta (frys)kräftor imorgon. GOTT

  Det är OK 🙂
  Nä det ska vara mulet men vi ska ut en sväng i alla fall idag, för i morgon ska det regna också.
  Ska tima in det med tvättstugan. Så nu ska jag plocka ihop tvätten och slänga in ett lassa precis innan vi ger oss ut. Sen har jag en timme på mig att ta mig runt innan det är dags att hänga tvätt 😉
  Planering, planering, planering!
 6. Det här sa soffie den 4 oktober, 2008 klockan 10:22 6

  :mrgreen:
  hehe det är nog önskan hos många att få göra så hos chefen.
  hoppas din helg blir bra!!

  Jo fast inte alla säger det högt till chefen
  😉
 7. Det här sa diana den 4 oktober, 2008 klockan 15:18 7

  Ja det hade varit något att garva åt…också :mrgreen:
  .

  Heheh Ja undrar om jag kunnat hålla tillbaks skrattet om han verkligen vunnit?
  Nåja det får vi aldrig redan på.
 8. Det här sa ina den 5 oktober, 2008 klockan 9:48 8

  köp du en trisslott, du! tänk om du vinner, du behöver det verkligen, har läst om dina besvär med lägenheten. du, den trevliga, roliga personen, ska inte du behöva drabbas! 🙂

  tror inte chansen att vinna är så stor dock.
  Kör en lottorad istället 🙂
 9. Det här sa C a m i l l a den 5 oktober, 2008 klockan 15:11 9

  Ha ha ha… ja, det kan man ju lova, för man vinner ju ändå aldrig!
  Kram

  Tja han hade ju köpt lotten så han hoppades så klart på vinst.
  .
 10. Det här sa Linda den 5 oktober, 2008 klockan 17:51 10

  Vi lagar inte.. vi byter slang! Och jag brukar lämna in cykeln ibland, när maken inte ids eller har tid.
  .

  Att byta slang är att laga cykeln för mig 😉
  M skulle säkert hjälpa mig om behovet uppstår men varken han eller jag är så där jätte sugna på att vara händiga. Betalar helst för att slippa, för det skulle nog bli många fler svordomar än dem ”maken” kan! 😉