Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Bara för kattälskare…

Skrivet av den 5 oktober, 2008 i Kattifnattarna

och för dem som vill skratta åt oss som är kattägda. För visst vill vi tro att vi har kontrollen och att det är vi som bestämmer, men det är inte alltid våra missar håller med. Ibland tycker de att de måste uppfostra oss och sätta oss på plats. Det har fångats helt fantastiskt i 3 kortfilmer som har sitt officiella hem på Youtube.

För oss som har luddtussar i familjen är det lätt att känna igen sig, för även om katter fått ett oförtjänt ryckte som opålitliga och oberäkneliga så är dedefinitvt egensinniga och talar snabbt om när  något inte är till belåtenhet. Obs bör ses med ljudet på!

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Bara för kattälskare…”

 1. Det här sa Carina den 5 oktober, 2008 klockan 18:39 1

  Känns som jag är rätt nöjd med att ha en viss förkärlek till vovvar
  efter att ha sett filmen faktiskt 🙂

  Inget onte om vovvar men kissar är fantastiska!
  .
 2. Det här sa Petra den 5 oktober, 2008 klockan 18:49 2

  Haha, de där är fantastiskt bra. Särskilt den när katten väcker honom.
  .

  Ja alla trefilmerna är sevärda.
  katter är verkligen uttrycksfulla!
 3. Det här sa Malin den 5 oktober, 2008 klockan 19:16 3

  Katter är fantastiska djur! Och helt fantastiska att ha som sällskap. De är så lika oss människor så det är sanslöst. Vill de inte kela så säger de ta mig tusan det och vill de ha uppmärksamhet så kräver de den! 😀

  Tack för din kommentar, Ludwig kommer bli överlycklig. Dock rekomenderar jag det senaste inlägget om skummet. Välkommen till min värld! ;D

 4. Det här sa Linda den 5 oktober, 2008 klockan 19:28 4

  Gud så bedårande filmer… Alla tre var ju helt underbara! Och vilket härligt mjauande kissen har!
  .

  Mmm Simon har helt klart katt själv för jag kan inte tänka mig att någon som inte är kattägare skulle kunna fånga en personlighet på det sättet.
  🙂
 5. Det här sa Malin den 5 oktober, 2008 klockan 21:44 5

  HAHA jag ska säga dig att Ludwig äter bara morot om den är i form av kaka med glasyr. Då brukar det mystiskt bli mindre och mindre varje gång jag tar en titt i kylskåpet. fast då skyller han på hustomten fast han har glasyr runt hela munnen ;D

  Är inte helt övertygad om att Ludde gillar att jag läser din blogg 😉
  .
 6. Det här sa Linda den 6 oktober, 2008 klockan 19:58 6

  Tack… jag menade inte att du skulle fixa det åt mig. Tänkte mest du skulle komma med tips på hur sjutton jag skulle sätta dit den.Men det här var ju såå mkt bättre.

  När jag inte är säker på vad problemet är får jag testa först.
  Då blev det liksom löst på en gång 😉
 7. Det här sa Cissi den 6 oktober, 2008 klockan 20:15 7

  *fniss* Och jag som trodde vår kisse var lite halvtokig! Men å vad jag känner igen detta. Jag har aldrig tyckt om katter, har tyckt att de är så otroligt opersonliga. Tills vi skaffade en själva! Så fel jag hade! Ursköna små djur!

  Japp jag hade lite samma inställning. Jag tyckte dessutom att de var läskiga.
  😳