Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Blöjbyxor för vuxna

Skrivet av den 27 september, 2008 i Den motvillige motionären

Ja de här känns nästan lite kinky att dra på sig, men vad ska man göra om man inte vill ha en ömmande bak (vilket skulle kunna ses som kinky i sig). Så hur man än vänder och vrider på det så blir det snusk, jag hoppas bara att det blir utan förnedring. Det skulle kunna bli så när jag ligger där och sprattlar på marken efter att ha vält vid något rödlyse, ska dock försöka undvika det. Nä allvarligt talat så har jag varit och shoppat lite lämpliga kläder att cykla i, för när jag dök in i min garderob fanns helt enkelt inget som var lämpligt för någon form av fysisk aktivitet. INGET! Nu finns det. Byxorna har en halv sadel insydda is sig, 13mm vaddering. Jag lovar att jag ska gnälla när det visar sig att de inte har någon som helst effekt! Men det tar vi imorgon! 😉


Uppdatering:
M har nu testat förnedring (han kör med clipsdojor som sitter fast i pedalerna) och välte helt enkelt precis vid ett rödlyse som jag förutspådde för egen del. Han kör dock hardcore utan blöjbyxor…

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Blöjbyxor för vuxna”

 1. Det här sa Linda den 27 september, 2008 klockan 22:48 1

  Jösses… fula var dom. men tjänar dom sitt syfte så OK. Jag har ägt ett vadderat överdrag till sadel en gång. Det var jätteskönt. Tappade dock bort det så nu har jag bara vanligt hårt att sitta på . Tur det är höst och snart vinter så jag får sätta på fårskinnet nu! Det är gosimjukt.

  Hahah ja inte kan jag påstå att jag känner mig direkt het när jag ger mig ut. Men betydligt bekvämare än klänning och nylonstrumpor.
  😉
 2. Det här sa Linda den 27 september, 2008 klockan 22:51 2

  Nä det vore väl perekt cykeloutfit… du får säkert hela taxikåren efter dig då!
  .

  Jag försökte när jag shoppade cykeln, men det höll på att gå illa när jag stannade och klänningen fastnade bakom sadeln. M sa att det såg både obekvämt och mysko ut när fötterna lutade i onaturlig ställning med stövlarnas klackar på pedalerna. Slutade med att jag fick leda cykeln hem!
 3. Det här sa Carina den 27 september, 2008 klockan 23:17 3

  Hade ingen aning om att det finns såna byxor,
  verkar ju praktiska till 1000!
  Tycker alltid att man blir lite öm i röva när man
  cyklar, i alla fall i början på våren!

  Jorå, nu hoppas jag bara att de är effektiva också.
  Jag var öm efter lite fincykladne i veckan så nu fick det vara nog!
 4. Det här sa Linda den 28 september, 2008 klockan 0:21 4

  Stackars M… måste ha varit grymt förargligt
  .

  Inget skadat ego, litet skrapsår men cykeln höll.
  Det gick dock inte obemärkt förbi för det stog visst några och garvade vid busshållplatsen.
 5. Det här sa MySecretWindow.se » Racer kan vänta den 27 april, 2009 klockan 10:10 5

  […] att jag skaffat kortfingrade cykelhandskar,  jo jag har några”riktiga cykelkläder så som blöjbyxor för att skydda baken från allt för mycket skav och tryck sen har jag även handskar ifall att […]