Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Vem i hela friden tar ut nomineringarna?

Skrivet av den 24 september, 2008 i Svammel

Med det fantastiska utbud av bra bloggar som finns så är det bara de stora bloggarna som rapas upp gång på gång. Jag som då personligen somnar av tristess när jag läser de bloggar som Vecko Revyn tycker är lämpliga kandidater, tycker att de borde ha en kategori till så att det åtminstone blir en motvikt till monsterbloggarna. Jag menar det är ju dessutom samma bloggar som dyker upp i alla kategorier.

Nu finns det också en möjlighet att nominera vilken blogg som helst till Åretsblogg. Det vore så himla kul om det blev någon ny och oväntad stjärna. Självklart tycker jag att ni ska nominera mig 😉 Men tror inte jag har någon chans med tanke på att det finns mycket fler tonårstjejer som både bloggar och läser VR. Så en gammal +30taggare som jag lär inte överraska. Däremot har jag flera andra favisar som jag nominerat. Bara för att. Jag hoppas att ni själva vet vilka ni är. Hur det än går hoppas jag att det blir en mindre känd blogg som vinner!

Ja men får ni lust att rösta på mig så kan ni gå hit »
(Det går så klart att rösta på någon annan än mig där också men det ska ni naturligtvis inte göra.)

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vem i hela friden tar ut nomineringarna?”

 1. Det här sa Linda den 24 september, 2008 klockan 22:23 1

  Haha… vad skoj… det finns ju MÅNGA man skulle vilja nominera.. hellre en Blondinbella och såna! *elak*

  Ja, jag hade ett datum spikat. men det var inte bestämt förrän igår. Och ett till. Maken fyller år på måndag. Men vi firar nog under helgen… Sen är det ett treårskalas i oktober. Nån julfest vet jag inte av.. tyvärr!

  Ja visst finns det massor med superbloggar som borde nomineras!?
  Nu är det ju VR som kör och det är klart att det är deras målgrupp som är intressant och som också kommer att vinna 😉
 2. Det här sa Petra den 24 september, 2008 klockan 23:59 2

  Oj, så spännande!
  Får man nominera hur många man vill?
  Tyvärr känns det väl ganska tröstlöst att försöka få in någon över 20 som skriver en blogg med substans istället för dravell.

  Jag har inte hittat någon regel som säger att man inte får nominera flera.
  Hoppas fortfarande på att det ska stiga en ny stjärna mot skyn, en blogg med innehåll för vuxna 😉
  Hade varit roligt om de haft en egen kategori för ”vuxna” 😉
 3. Det här sa ina den 25 september, 2008 klockan 1:13 3

  hahahaha! skojigt men det är just sådant trams orkar jag inte med nu!!! på sommaren när det regnade och jag hade semester och var här hemma, då. men inte nu.
  tristess är det bästa ordet för de stora bloggarna! några ser ut sura t o m. men några som är mkt aktiva är dessutom otroligt trevliga och snälla. är förvånad över vissa tonåringar som ständigt håller kontakt med mig. wow! och jag är ju + 40 egentligen!!! 😳 men det spelar inte så stor roll. personkemi är viktigare.
  jag tycker mkt om din blogg 😀 , därför är jag här ju. felet är att man får så lite tid över för bloggandet, sorry! klockan blir mkt medans man sitter och läser och uppdaterar… kram hur som helst!

  Ohh jag säger inte att tonåringarna inte ska blogga och vara den stora massan med superbloggar, jag är mer inne på att det borde komma fram fler bloggar och lite motpoler med annat innehåll och en sån här tävling skulle kunnat öppna för det. Det finns ju beviseligen bloggar som inte är så komersiella eller med helt annat innehåll. Jag minns att jag slutade prenumerera på Vecko Revyn i 15 år åldern, då hade jag vuxit ur en sån stor del av innehållet.
 4. Det här sa Camilla den 25 september, 2008 klockan 7:47 4

  *Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing*!
  Ringer dig lite sent, men ändå – påminner om EFIT i dag. Hoppas du är med! =)
  Kram och ha en fin dag!

  Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt, jag har ingen kamera idag!
  🙁
 5. Det här sa M i n d i den 25 september, 2008 klockan 20:22 5

  Ja ungefär så tyckte även jag när jag läste vilka som var nominerade.
  Det finns ju såååååååååååååå många underbara bloggar där ute och allt i denna värld går ju inte ut på att klä sig rätt. 😉

  Stoooor kram
  M I N D I

  Ja, mycket handlar om yta. Skulle vara intressant om till exempel Amelia hade skapat tävlingen om det vänt sig till en annan målgrupp eller inte. Nåja det lär vi inte få svar på, jag håller tummarna att det blir en oväntad blogg som vinner åretsblogg för det var ju öppet för alla. Risken är dock väldigt liten tror jag.
 6. Det här sa Carina den 26 september, 2008 klockan 6:03 6

  En del av dem som är nominerade har jag kikat in på men eftersom
  de handlar om kläder så är det inget för mig, är ju inte prioritering
  nummer 1 precis konstigt nog!
  Nää jag röstar på……DIG 🙂

  Ohhh slängpuss till DIG!!!!
  🙂
 7. Det här sa Linda den 27 september, 2008 klockan 18:17 7

  Svar: Den är förrädisk god.. och enkel. Jag har recept. Bara hojta till. Men sen ni käkat upp den får både du och M ta en extra lång cykeltur. Haha… 😉

  Tja jag har köpt supervaderade brallor idag för att minska rumpskav 😉
  Det hjälper förhoppningsvis liiite. Själv vågar jag inte cykla särskillt fort eller ute i trafik än. Jag är en riktig cykelfegis, och en sån tårta kräver nog vätternrundan 😉
 8. Det här sa Linda den 27 september, 2008 klockan 22:41 8

  Fast du behöver ju inte äta hela själv.. då räcker det med en mer lagom sväng! Vi har kvar typ 3 1/4: man tar inte så stora bitar när nåt är sååå sött… (och jag har ändå ändrat receptet lite…) Men gott!

  Förresten… Ja, visst var den fiiiin, hans bild. Jag hoppas verkligen han fortsätter rita/måla, som jag gjort. För jag har ju rätt många barn att jämföra med och jag kan verkligen känna mig stolt över min son. (det måste vara MIN talang han ärvt.. eller hur!!!)

  Jag kan ju göra som jag brukar, köpa ett kakpaket äta två kakor och slänga resten direkt när jag är nöjd. Då smygsnaxar jag inte… Jo det är sant jag har gjort så flera ggr. Måste liksom hjälpa karaktären på traven.
  Visst måste det vara din talang han ärvt 🙂
 9. Det här sa Linda den 27 september, 2008 klockan 22:50 9

  Oj… här finns det ALLTID kakor och godis hemma.. inte bara hemma – framme. Bus frågar innan han tar… Får jag ta en godis, mamma… haha…Du kanske borde skaffa nån som vaktar på dig!

  Tror nog att ja skulle kunna hålla mig helt utan hjälp och inte smälla i mig allt.
  Tanken är nog mer att jag är nöjd och inte behöver ha det hemma skräpandes.