Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Vem i hela friden tar ut nomineringarna?

Skrivet av den 24 september, 2008 i Svammel

Med det fantastiska utbud av bra bloggar som finns sÄ Àr det bara de stora bloggarna som rapas upp gÄng pÄ gÄng. Jag som dÄ personligen somnar av tristess nÀr jag lÀser de bloggar som Vecko Revyn tycker Àr lÀmpliga kandidater, tycker att de borde ha en kategori till sÄ att det Ätminstone blir en motvikt till monsterbloggarna. Jag menar det Àr ju dessutom samma bloggar som dyker upp i alla kategorier.

Nu finns det ocksĂ„ en möjlighet att nominera vilken blogg som helst till Åretsblogg. Det vore sĂ„ himla kul om det blev nĂ„gon ny och ovĂ€ntad stjĂ€rna. SjĂ€lvklart tycker jag att ni ska nominera mig 😉 Men tror inte jag har nĂ„gon chans med tanke pĂ„ att det finns mycket fler tonĂ„rstjejer som bĂ„de bloggar och lĂ€ser VR. SĂ„ en gammal +30taggare som jag lĂ€r inte överraska. DĂ€remot har jag flera andra favisar som jag nominerat. Bara för att. Jag hoppas att ni sjĂ€lva vet vilka ni Ă€r. Hur det Ă€n gĂ„r hoppas jag att det blir en mindre kĂ€nd blogg som vinner!

Ja men fÄr ni lust att rösta pÄ mig sÄ kan ni gÄ hit »
(Det gÄr sÄ klart att rösta pÄ nÄgon annan Àn mig dÀr ocksÄ men det ska ni naturligtvis inte göra.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Vem i hela friden tar ut nomineringarna?”

 1. Det här sa Linda den 24 september, 2008 klockan 22:23 1

  Haha… vad skoj… det finns ju MÅNGA man skulle vilja nominera.. hellre en Blondinbella och sĂ„na! *elak*

  Ja, jag hade ett datum spikat. men det var inte bestĂ€mt förrĂ€n igĂ„r. Och ett till. Maken fyller Ă„r pĂ„ mĂ„ndag. Men vi firar nog under helgen… Sen Ă€r det ett treĂ„rskalas i oktober. NĂ„n julfest vet jag inte av.. tyvĂ€rr!

  Ja visst finns det massor med superbloggar som borde nomineras!?
  Nu Ă€r det ju VR som kör och det Ă€r klart att det Ă€r deras mĂ„lgrupp som Ă€r intressant och som ocksĂ„ kommer att vinna 😉
 2. Det här sa Petra den 24 september, 2008 klockan 23:59 2

  Oj, sÄ spÀnnande!
  FÄr man nominera hur mÄnga man vill?
  TyvÀrr kÀnns det vÀl ganska tröstlöst att försöka fÄ in nÄgon över 20 som skriver en blogg med substans istÀllet för dravell.

  Jag har inte hittat nÄgon regel som sÀger att man inte fÄr nominera flera.
  Hoppas fortfarande pĂ„ att det ska stiga en ny stjĂ€rna mot skyn, en blogg med innehĂ„ll för vuxna 😉
  Hade varit roligt om de haft en egen kategori för ”vuxna” 😉
 3. Det här sa ina den 25 september, 2008 klockan 1:13 3

  hahahaha! skojigt men det Àr just sÄdant trams orkar jag inte med nu!!! pÄ sommaren nÀr det regnade och jag hade semester och var hÀr hemma, dÄ. men inte nu.
  tristess Ă€r det bĂ€sta ordet för de stora bloggarna! nĂ„gra ser ut sura t o m. men nĂ„gra som Ă€r mkt aktiva Ă€r dessutom otroligt trevliga och snĂ€lla. Ă€r förvĂ„nad över vissa tonĂ„ringar som stĂ€ndigt hĂ„ller kontakt med mig. wow! och jag Ă€r ju + 40 egentligen!!! 😳 men det spelar inte sĂ„ stor roll. personkemi Ă€r viktigare.
  jag tycker mkt om din blogg 😀 , dĂ€rför Ă€r jag hĂ€r ju. felet Ă€r att man fĂ„r sĂ„ lite tid över för bloggandet, sorry! klockan blir mkt medans man sitter och lĂ€ser och uppdaterar… kram hur som helst!

  Ohh jag sÀger inte att tonÄringarna inte ska blogga och vara den stora massan med superbloggar, jag Àr mer inne pÄ att det borde komma fram fler bloggar och lite motpoler med annat innehÄll och en sÄn hÀr tÀvling skulle kunnat öppna för det. Det finns ju beviseligen bloggar som inte Àr sÄ komersiella eller med helt annat innehÄll. Jag minns att jag slutade prenumerera pÄ Vecko Revyn i 15 Är Äldern, dÄ hade jag vuxit ur en sÄn stor del av innehÄllet.
 4. Det här sa Camilla den 25 september, 2008 klockan 7:47 4

  *Riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing*!
  Ringer dig lite sent, men Ă€ndĂ„ – pĂ„minner om EFIT i dag. Hoppas du Ă€r med! =)
  Kram och ha en fin dag!

  Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiitt, jag har ingen kamera idag!
  🙁
 5. Det här sa M i n d i den 25 september, 2008 klockan 20:22 5

  Ja ungefÀr sÄ tyckte Àven jag nÀr jag lÀste vilka som var nominerade.
  Det finns ju sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ mĂ„nga underbara bloggar dĂ€r ute och allt i denna vĂ€rld gĂ„r ju inte ut pĂ„ att klĂ€ sig rĂ€tt. 😉

  Stoooor kram
  M I N D I

  Ja, mycket handlar om yta. Skulle vara intressant om till exempel Amelia hade skapat tÀvlingen om det vÀnt sig till en annan mÄlgrupp eller inte. NÄja det lÀr vi inte fÄ svar pÄ, jag hÄller tummarna att det blir en ovÀntad blogg som vinner Äretsblogg för det var ju öppet för alla. Risken Àr dock vÀldigt liten tror jag.
 6. Det här sa Carina den 26 september, 2008 klockan 6:03 6

  En del av dem som Àr nominerade har jag kikat in pÄ men eftersom
  de handlar om klÀder sÄ Àr det inget för mig, Àr ju inte prioritering
  nummer 1 precis konstigt nog!
  NÀÀ jag röstar pĂ„……DIG 🙂

  Ohhh slÀngpuss till DIG!!!!
  🙂
 7. Det här sa Linda den 27 september, 2008 klockan 18:17 7

  Svar: Den Ă€r förrĂ€disk god.. och enkel. Jag har recept. Bara hojta till. Men sen ni kĂ€kat upp den fĂ„r bĂ„de du och M ta en extra lĂ„ng cykeltur. Haha… 😉

  Tja jag har köpt supervaderade brallor idag för att minska rumpskav 😉
  Det hjĂ€lper förhoppningsvis liiite. SjĂ€lv vĂ„gar jag inte cykla sĂ€rskillt fort eller ute i trafik Ă€n. Jag Ă€r en riktig cykelfegis, och en sĂ„n tĂ„rta krĂ€ver nog vĂ€tternrundan 😉
 8. Det här sa Linda den 27 september, 2008 klockan 22:41 8

  Fast du behöver ju inte Ă€ta hela sjĂ€lv.. dĂ„ rĂ€cker det med en mer lagom svĂ€ng! Vi har kvar typ 3 1/4: man tar inte sĂ„ stora bitar nĂ€r nĂ„t Ă€r sĂ„Ă„Ă„ sött… (och jag har Ă€ndĂ„ Ă€ndrat receptet lite…) Men gott!

  Förresten… Ja, visst var den fiiiin, hans bild. Jag hoppas verkligen han fortsĂ€tter rita/mĂ„la, som jag gjort. För jag har ju rĂ€tt mĂ„nga barn att jĂ€mföra med och jag kan verkligen kĂ€nna mig stolt över min son. (det mĂ„ste vara MIN talang han Ă€rvt.. eller hur!!!)

  Jag kan ju göra som jag brukar, köpa ett kakpaket Ă€ta tvĂ„ kakor och slĂ€nga resten direkt nĂ€r jag Ă€r nöjd. DĂ„ smygsnaxar jag inte… Jo det Ă€r sant jag har gjort sĂ„ flera ggr. MĂ„ste liksom hjĂ€lpa karaktĂ€ren pĂ„ traven.
  Visst mĂ„ste det vara din talang han Ă€rvt 🙂
 9. Det här sa Linda den 27 september, 2008 klockan 22:50 9

  Oj… hĂ€r finns det ALLTID kakor och godis hemma.. inte bara hemma – framme. Bus frĂ„gar innan han tar… FĂ„r jag ta en godis, mamma… haha…Du kanske borde skaffa nĂ„n som vaktar pĂ„ dig!

  Tror nog att ja skulle kunna hÄlla mig helt utan hjÀlp och inte smÀlla i mig allt.
  Tanken Àr nog mer att jag Àr nöjd och inte behöver ha det hemma skrÀpandes.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?