Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Spikade datum

Skrivet av den 23 september, 2008 i Svammel

24 oktober.
Företaget fyller 30 Är.
Limo med bubbel pÄ vÀg till lunch pÄ Grappa. Sedan spamys. Vidare till Grill för middag sedan fortsÀtter kanske kvÀllen ute pÄ nÄgot dansant stÀlle.

28-29 oktober
Kundbesök i Danmark dĂ€r jag följer med pĂ„ kundens begĂ€ran. En dag i Köpenhamn och en i Århus
M Àr hemma och gosar med kissarna.

6 dec
Julbord i Nacka strand (Nej inte den hemska julgalan) sÄ det kan bli riktigt trevligt.

Har ni nÄgra hÄrdplanerade datum?

Har begÀrt 3 veckor ledigt över jul, vi fÄr vÀl se hur det gÄr. Fick ju inte ta ledigt i höst pga högsÀsong. Jul och nyÄr Àr i alla fall inte högsÀsong sÄ fÄr jag inte ledigt dÄ fÄr jag vÀl anse mig som livegen!?

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Spikade datum”

 1. Det här sa C a m i l l a den 24 september, 2008 klockan 8:07 1

  Oj, 3 veckors julledighet lĂ€t helt underbart! FĂ„r man gissa att det blir nĂ„gon utlandsresa till varmt land? (Om du inte shoppat upp pengarna pĂ„ cykel, klĂ€der och TV…)
  Kram!

  I wish! Men det Àr bara fööööör dyrt att Äka den tiden pÄ Äret. M och jag Äkte till kanarieholmarna ett Är och det var dyrt och kallt och misslyckat!
 2. Det här sa Linda den 24 september, 2008 klockan 8:58 2

  Hmmm… spikade datum. Inte för nĂ„gra stora roliga saker – bara för personalmöten, förĂ€ldramöten och sĂ„nt.. 🙁
  Tre veckor över jul tÀnkte jag nog inte unna mig. Men vÀl tvÄ! Hoppas du fÄr beviljad din ledighet.

  Jag vet inte om affÀrsresa till Danmark Àr sÄ kul. Men de Àr vÀldigt trevliga mÀnniskor sÄ man kan ju hoppas.
  Jag kommer att anvĂ€nda 7 dagars semester för att fĂ„ 3 veckor i strĂ€ck. Vi ska nĂ€mligen jobba in tvĂ„ av klĂ€mdagarna för vi ska ha stĂ€ngt och kanske jobbar jag Ă€ven in ytterligare en halvdag. dĂ„ gĂ„r bara 6 dagar. Sen har jag en bonusdag som jag mĂ„ste anvĂ€nda och isĂ„ fall gĂ„r det bara 5 dagar semester. KĂ€nns slösaktigt att inte passa pĂ„ att vara lĂ„ngledig nĂ€r det ”kostar” sĂ„ lite.
 3. Det här sa Linda den 24 september, 2008 klockan 11:48 3

  SjĂ€lvklart ska du vara ledig sĂ„ lĂ€nge. Jag tĂ€nkte offra 5 dagar, eller nĂ„t sĂ„nt jag med. Och dĂ„ blir jag ledig…hmmm… 16 dagar. Sen skulle jag ju kunna ta ledigt Ă€ven trettondagsafton. men jag gĂ„r och jobbar dĂ„. Brukar vara sjukt lite barn sĂ„ det blir nog inte sĂ„ jobbigt. Och sĂ„ Ă€r man ju ledig igen pĂ„ tisdagen efter… fast nu nĂ€r jag funderar pĂ„ det. Kanek man skulle ta 6 dgr ledigt och fĂ„ 18 dagar ledigt i stöpet!

  Hahah nu börjar du tĂ€nka som jag… för hur det Ă€n Ă€r sĂ„ Ă€r det skönt att ha mĂ„nga dagar ledigt i följd.
  .
 4. Det här sa Charlotte den 24 september, 2008 klockan 15:50 4

  Nu sticker jag till BokmĂ€ssan – under tiden kan du tĂ€vla om en vĂ€rmande vĂ€n i sĂ€ngen hos mig. Ha det sĂ„ gott sĂ„ ses vi pĂ„ mĂ„ndag!

  Ohhh den polarn vill jag ha.
  Är helt klart med och tĂ€vlar!
 5. Det här sa Carina den 24 september, 2008 klockan 20:11 5

  Jepp jag har det men kommer att skriva om det i dagarna,
  kĂ€nner mig inte riktigt redo Ă€nnu bara….

  DÄ ser i alla fall jag fram emot att fÄ lÀsa det
  .