Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kan inte skylla pĂ„…

Skrivet av den 22 september, 2008 i Den motvillige motionÀren

… att det Ă€r tungt att ta upp cykeln 5 trappor. Den gick in i hissen! Jag har visst köpt en barncykel.
Den Àr sÄ fin sÄ fin men jag Àr livrÀdd för den kommer slÄ ihjÀl mig nÀr jag ska stanna. FÄr vÀl lÄta bli att stanna! SE UPP!


Uppdatering:
Ja jĂ€klar vad den rullar! Det gick bĂ€ttre Ă€n förvĂ€ntat Ă€ven om jag var spĂ€nd som en fjĂ€der. Nu har sadeln Ă„kt upp nĂ„gon decimeter ocksĂ„ sĂ„ nu kĂ€nns det bĂ€ttre att trampa. Bromsa gick vĂ€l sĂ„ dĂ€r… skulle svĂ€nga runt och försökte instinktivt fotbromsa det höll pĂ„ att sluta med förskrĂ€ckelse, men jag tror jag kommer vĂ€nja mig ganska fort.

MÄste nog införskaffa vadderade brallor, himmel jag kÀnner redan av baken efter kvÀllen försiktiga cykling. Vad i hela friden har jag gett mig in pÄ? SÄ nu ska det bli lite korta svÀngar till en början.
MÄste ju fÄ upp flÄset ocksÄ, rökarlungor som jag har. Men till vÄren ska jag nog kaxa till mig och verkligen cykla till jobbet. Jag Àr ju helt uppjagad nu och tyckte det var riktigt kul, vem kunde ha anat?

Hade beundrat en grannes (En downhill killes) coola cykel hÀromdagen. Nu kom han ut precis nÀr jag skulle premiÀrcykla. Min cykel fick beröm den med, tydligen var den cool och sÄ reagerade han pÄ att den har skivbromsar.
-Slicks ocksÄ!!!
SlutklÀmmen var att jag gjort ett bra cykelval. Fattas bara annat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kan inte skylla pĂ„…”

 1. Det här sa Soffie den 22 september, 2008 klockan 20:40 1

  Ă„ va fin….den kommer du nog cykla mĂ„nga mil pĂ„…
  ha en gooo kvĂ€ll 😀

  Ja den rullar ju nÀstan av sig sjÀlv!
  Bromsa gick hyfsat, förutom nÀr jag skulle svÀnga. Jag kommer nog att ligga ner med cykeln ett par ggr. Det Àr OK bara jag inte ligger mitt i trafiken.
 2. Det här sa Carina den 22 september, 2008 klockan 21:09 2

  Aha du har köpt en sÄn racercykel ju, utan skÀrmar ocksÄ!!
  Vad du Àn gör sÄ cykla inte om det regnar!
  Sketsnygg verkligen!!
  HjÀlm dÄ, anvÀnder du det?
  ErkĂ€nner att jag inte gör det, tror jag ska skaffa en…..kanske 😆

  Nja ingen racer de har ju lĂ€skiga bockstyren och det vĂ„gar jag mig inte pĂ„ Ă€n…
  kan nog bli lite blöt pĂ„ ryggen vid vĂ€ta. Å andra sidan blir jag nog drĂ€nkt i alla fall. 😉

  Japp shoppade sĂ„ klart hjĂ€lm och lysen och ringklocka. ska nog shoppa cykelhandskar ocksĂ„ sĂ„ att jag bara bryter handleden och inte river upp handflatan nĂ€r jag rasar 😉

 3. Det här sa Linda den 22 september, 2008 klockan 21:29 3

  JĂ€klar vilken snygg…
  HĂ„ller med Carina… om du ska cykla nĂ€r det regnar.. skaffa skĂ€rmar! Annars Ă€r du PRICKIG pĂ„ din rygg. Bums. Jag satte Ă€ven pakethĂ„llare pĂ„ min – Ă€ven om coolheten dras ned mĂ„Ă„Ă„Ă„nga snĂ€pp. Men ack sĂ„ praktiskt. Speciellt nĂ€r man som jag har den till och frĂ„n jobbet. Och jag har som regel med mig mer saker Ă€n som ryms i en liten axelvĂ€ska. Haha…

  Ang genus: Fast lite genus har han allt fĂ„tt till det. HĂ€r om dagen undrade han om borgar och slott var ungefĂ€r samma sak. Och sen nĂ€r han fĂ„tt klart för sig att nĂ„n jĂ€tteskillnad var det ju inte sĂ„ undrade han varför flickor ritade slott och pojkar borgar! Och det kan man ju undra. Haha…

  Mmm fin fin Àr den!!!
  Vi fĂ„r vĂ€l se om det blir skĂ€rmar, pakethĂ„llare blir det inte men kanske en ryggsĂ€ck. För nĂ„gonstans mĂ„ste jag ju ha pump och monsterlĂ„set. jag har ju tĂ€nkt cykla till jobbet nĂ€r jag fĂ„tt upp flĂ„set och kĂ€nner mig mer hemma med cykeln. jag ahr en bit till jobbet, det tar en timme med tunnelbanan. SĂ„ för att inte tappa sugen ska jag börja lite lugnt och avancera, sĂ„ ser planen ut i alla fall Ă€ven om jag var sugen pĂ„ att cyklar redan imorgon 😉
 4. Det här sa ina den 23 september, 2008 klockan 11:46 4

  hallo! nu blir jag ocksĂ„ sugen pĂ„ att ta upp cyklandet igen. va inte precis min grej, kommer ihĂ„g alla tokigheter som jag varit med om p g a min cykling! 😯 fast dĂ„ va jag ung och helt knĂ€pp, haha! och ont gör det i början sĂ€ger man, men jag har inte kommit över början Ă€n, det var för nĂ„gra Ă„r sen sist, suck…sĂ„ med en stor suck fĂ„r jag vĂ€ll övervinna mig sjĂ€lv och börja cykla. barncykel – det var den bĂ€sta idĂ©! kram 😉

  Ja jag sÄlde min gamla damcykel för nÄgra Är sedan, den var tung och klumpig och slog hÄrt över trotoarkanter och var hopplös om det blev lite dÄligt underlag. Jag ramlade och stukade foten sÄ illa att den svullnade upp och blev dubbelt sÄ stor. Men nu Àr jag redo igen med en lÀttare cykel sÄ vi fÄr vÀl se.
 5. Det här sa Camilla den 23 september, 2008 klockan 15:22 5

  Ehm.. jag och cyklar Ă€r som du och kent… men den sĂ„g snygg ut. En riktig monsterbike! =)
  Ta det lugnt pÄ den du.
  Kram!

  Vet du jag vet inte Ă€n om jag kommer gilla att cykla, men den hĂ€r cykeln gör det i alla fall roligare. För visst Ă€r det en riktig supecykel 🙂

  Funderar lite pĂ„ vad det Ă€r för musik som ”makes me tick”

 6. Det här sa Linda den 23 september, 2008 klockan 22:22 6

  Det ÄR blĂ„bĂ€rsflĂ€ckar pĂ„ dom. PĂ„ andra foten. 😆 Men dom Ă€r rĂ€tt flera Ă„r, sĂ„ det Ă€r inte sĂ„ konstigt. Börjar vara lĂ€ge för nya. För övrigt Ă€r stövlarna blommiga! Svarta blommor. Men det syns ju inte nĂ€r jag dragit brallorna över!

  Bus brukar anvÀnda min första digitala kamera. En 3,2, Eftersom det Àr annat minneskort till den. De andra tvÄ (nyrare) kamerorna anvÀnder likadana kort och jag har dom jÀmt fulla med bilder. Men idag anvÀnde han min! Dessutom Àr det nÀstan lite skamligt att han ska fota med 3,2 nÀr jag har högre upplösning i min mobil!

  Jag Àr förresten noga med att han ska ha kameran runt halsen nÀr han anvÀnder den. Ifall en olycka skulle hÀnda. Min ordinare Àr ju lite mittemellan kompakt och systemare sÄ den har nackrem. Den han anvÀnder har jag satt en mobilrem pÄ sÄ han kan ha den ocksÄ runt halsen. För sÀkerhetsskull.

  Ja tycker det Ă€r dags att bus fĂ„r sin första egna kamera 😉
  jag var visserligen 13 nÀr jag fick min fösta NYA kamera. DÄ fick jag fotopÄsar frÄn Lofoto och fick framkalla sÄ mycket jag ville. Men han visar ju talang sÄ klart han ska börja i tid. Julklapp kanske? spel och kamera vilken höjdar teknikjul han fÄr *retas*
  För borgar och svĂ€rd med mera har han ju i skogen 🙂
 7. Det här sa Stefan den 27 september, 2008 klockan 8:05 7

  Den ser riktigt bra ut, stil Àven nÀr det ska trampas vad mer kan man förvÀnta sig. Kul att M ska börja spela golf med mig.
  .

  Ska det va sÄ ska det. Stil och bra prylar gör oftast saker bÄde lÀttare och roligare. Vet ju att du har en racer gömd nÄgonstans, sÄ kanske ska du med ut pÄ en asvaltsrunda.
  NĂ„ja, det jag sa var att han skulle spela golf med mig 😉 Men om han gĂ„r igĂ„ng sĂ„ kanske du fĂ„r lĂ„na honom nĂ„gon gĂ„ng.

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?