Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Kan inte skylla på…

Skrivet av den 22 september, 2008 i Den motvillige motionären

… att det är tungt att ta upp cykeln 5 trappor. Den gick in i hissen! Jag har visst köpt en barncykel.
Den är så fin så fin men jag är livrädd för den kommer slå ihjäl mig när jag ska stanna. Får väl låta bli att stanna! SE UPP!


Uppdatering:
Ja jäklar vad den rullar! Det gick bättre än förväntat även om jag var spänd som en fjäder. Nu har sadeln åkt upp någon decimeter också så nu känns det bättre att trampa. Bromsa gick väl så där… skulle svänga runt och försökte instinktivt fotbromsa det höll på att sluta med förskräckelse, men jag tror jag kommer vänja mig ganska fort.

Måste nog införskaffa vadderade brallor, himmel jag känner redan av baken efter kvällen försiktiga cykling. Vad i hela friden har jag gett mig in på? Så nu ska det bli lite korta svängar till en början.
Måste ju få upp flåset också, rökarlungor som jag har. Men till våren ska jag nog kaxa till mig och verkligen cykla till jobbet. Jag är ju helt uppjagad nu och tyckte det var riktigt kul, vem kunde ha anat?

Hade beundrat en grannes (En downhill killes) coola cykel häromdagen. Nu kom han ut precis när jag skulle premiärcykla. Min cykel fick beröm den med, tydligen var den cool och så reagerade han på att den har skivbromsar.
-Slicks också!!!
Slutklämmen var att jag gjort ett bra cykelval. Fattas bara annat!

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kan inte skylla på…”

 1. Det här sa Soffie den 22 september, 2008 klockan 20:40 1

  å va fin….den kommer du nog cykla många mil på…
  ha en gooo kväll 😀

  Ja den rullar ju nästan av sig själv!
  Bromsa gick hyfsat, förutom när jag skulle svänga. Jag kommer nog att ligga ner med cykeln ett par ggr. Det är OK bara jag inte ligger mitt i trafiken.
 2. Det här sa Carina den 22 september, 2008 klockan 21:09 2

  Aha du har köpt en sån racercykel ju, utan skärmar också!!
  Vad du än gör så cykla inte om det regnar!
  Sketsnygg verkligen!!
  Hjälm då, använder du det?
  Erkänner att jag inte gör det, tror jag ska skaffa en…..kanske 😆

  Nja ingen racer de har ju läskiga bockstyren och det vågar jag mig inte på än…
  kan nog bli lite blöt på ryggen vid väta. Å andra sidan blir jag nog dränkt i alla fall. 😉

  Japp shoppade så klart hjälm och lysen och ringklocka. ska nog shoppa cykelhandskar också så att jag bara bryter handleden och inte river upp handflatan när jag rasar 😉

 3. Det här sa Linda den 22 september, 2008 klockan 21:29 3

  Jäklar vilken snygg…
  Håller med Carina… om du ska cykla när det regnar.. skaffa skärmar! Annars är du PRICKIG på din rygg. Bums. Jag satte även pakethållare på min – även om coolheten dras ned måååånga snäpp. Men ack så praktiskt. Speciellt när man som jag har den till och från jobbet. Och jag har som regel med mig mer saker än som ryms i en liten axelväska. Haha…

  Ang genus: Fast lite genus har han allt fått till det. Här om dagen undrade han om borgar och slott var ungefär samma sak. Och sen när han fått klart för sig att nån jätteskillnad var det ju inte så undrade han varför flickor ritade slott och pojkar borgar! Och det kan man ju undra. Haha…

  Mmm fin fin är den!!!
  Vi får väl se om det blir skärmar, pakethållare blir det inte men kanske en ryggsäck. För någonstans måste jag ju ha pump och monsterlåset. jag har ju tänkt cykla till jobbet när jag fått upp flåset och känner mig mer hemma med cykeln. jag ahr en bit till jobbet, det tar en timme med tunnelbanan. Så för att inte tappa sugen ska jag börja lite lugnt och avancera, så ser planen ut i alla fall även om jag var sugen på att cyklar redan imorgon 😉
 4. Det här sa ina den 23 september, 2008 klockan 11:46 4

  hallo! nu blir jag också sugen på att ta upp cyklandet igen. va inte precis min grej, kommer ihåg alla tokigheter som jag varit med om p g a min cykling! 😯 fast då va jag ung och helt knäpp, haha! och ont gör det i början säger man, men jag har inte kommit över början än, det var för några år sen sist, suck…så med en stor suck får jag väll övervinna mig själv och börja cykla. barncykel – det var den bästa idé! kram 😉

  Ja jag sålde min gamla damcykel för några år sedan, den var tung och klumpig och slog hårt över trotoarkanter och var hopplös om det blev lite dåligt underlag. Jag ramlade och stukade foten så illa att den svullnade upp och blev dubbelt så stor. Men nu är jag redo igen med en lättare cykel så vi får väl se.
 5. Det här sa Camilla den 23 september, 2008 klockan 15:22 5

  Ehm.. jag och cyklar är som du och kent… men den såg snygg ut. En riktig monsterbike! =)
  Ta det lugnt på den du.
  Kram!

  Vet du jag vet inte än om jag kommer gilla att cykla, men den här cykeln gör det i alla fall roligare. För visst är det en riktig supecykel 🙂

  Funderar lite på vad det är för musik som ”makes me tick”

 6. Det här sa Linda den 23 september, 2008 klockan 22:22 6

  Det ÄR blåbärsfläckar på dom. På andra foten. 😆 Men dom är rätt flera år, så det är inte så konstigt. Börjar vara läge för nya. För övrigt är stövlarna blommiga! Svarta blommor. Men det syns ju inte när jag dragit brallorna över!

  Bus brukar använda min första digitala kamera. En 3,2, Eftersom det är annat minneskort till den. De andra två (nyrare) kamerorna använder likadana kort och jag har dom jämt fulla med bilder. Men idag använde han min! Dessutom är det nästan lite skamligt att han ska fota med 3,2 när jag har högre upplösning i min mobil!

  Jag är förresten noga med att han ska ha kameran runt halsen när han använder den. Ifall en olycka skulle hända. Min ordinare är ju lite mittemellan kompakt och systemare så den har nackrem. Den han använder har jag satt en mobilrem på så han kan ha den också runt halsen. För säkerhetsskull.

  Ja tycker det är dags att bus får sin första egna kamera 😉
  jag var visserligen 13 när jag fick min fösta NYA kamera. Då fick jag fotopåsar från Lofoto och fick framkalla så mycket jag ville. Men han visar ju talang så klart han ska börja i tid. Julklapp kanske? spel och kamera vilken höjdar teknikjul han får *retas*
  För borgar och svärd med mera har han ju i skogen 🙂
 7. Det här sa Stefan den 27 september, 2008 klockan 8:05 7

  Den ser riktigt bra ut, stil även när det ska trampas vad mer kan man förvänta sig. Kul att M ska börja spela golf med mig.
  .

  Ska det va så ska det. Stil och bra prylar gör oftast saker både lättare och roligare. Vet ju att du har en racer gömd någonstans, så kanske ska du med ut på en asvaltsrunda.
  Nåja, det jag sa var att han skulle spela golf med mig 😉 Men om han går igång så kanske du får låna honom någon gång.