Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Gosiga vÀnner

Skrivet av den 14 september, 2008 i Kattifnattarna


Skamlös reklam mitt i min blogg!!!! Tycker verkligen ni ska stödja kattluckan med  en ynka 100-lapp. Julklapp till en kattÀlskare kanske? Har ni kikat pÄ missebilderna Pelle tagit av mina kattifnattar? Pelle har nÀmligen fotat en hel del av kissarna i kalendern (2009) som man dessutom fÄr för pengarna. Passar bra att stoltsera med pÄ vÀggen. 

SjĂ€lv ska jag rĂ€kna efter hur mĂ„nga jag ska köpa, undrar om kissarna vill ha var sin? 😉

Oj oj lÀste sponsorkattens berÀttelse pÄ kattluckan och nu har jag grÄtit i snart en kvart. Det Àr nu lite mer Àn ett Är sedan min Àlskade Nemopemo fick somna in pÄ min arm och tÀnk sorgen kan komma över mig lika stark som den var dÄ för ett Är sedan. Om nÄgon skulle vara sugen pÄ en vacker birma sÄ finns det en bland kattluckans kissar. Vill man ha en kisse som inte förstÄr vad man menar nÀr det gÀller privatliv, som Àr i det nÀrmaste översocial ska man satsa pÄ en Birma. OK OK jag Àr partisk men det Àr verkligen sÄ med den rasen.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gosiga vĂ€nner”

 1. Det här sa C a m i l l a den 14 september, 2008 klockan 15:52 1

  NÀÀ, vilken söt! 🙂
  TyvĂ€rr har jag redan köpt vĂ€ggalmanacka av Felix, som sĂ€ljer jultidningar – annars hade den varit ett hett alternativ.

  Köp en till att ah pÄ jobbet eller nÄt!
  .
 2. Det här sa Linda den 14 september, 2008 klockan 17:16 2

  Jag undrar hur mÄnga katter jag skulle ha om vi inte var allergiska. Minst tvÄ, det Àr dÄ en sak som Àr sÀker!
  .

  Stackars, stackars dig som inte kan ha katt. SvÄrt att tro att jag har varit kattrÀdd en gÄng i tiden, nu har jag svÄrt att se ett liv utan mina ulltussar.
 3. Det här sa M i n d i den 16 september, 2008 klockan 9:20 3

  Jag kommer inte in pÄ sidan Nemopemo.
  Jag funderade pÄ att köpa den dÀr almenackan förra Äret men jag glömde bort det. I Är ska jag köpa den sÄ tack för pÄminnelsen! Om jag kunde skulle jag ta hand om alla djur som inte har det bra!!!

  Stor kram
  M I N D I
  vars ena katt ligger uppe pĂ„ dataskĂ€rmen och myser just nu. 😉

  Nej Nemos lÀnk var trasig men det har jag fixat nu.

  Samma hÀr önskar jag kunde ta hand om dem allihop!