Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Min älskade änglakisse

Skrivet av den 4 september, 2007 i Kattifnattarna

Jag är inte troende men jag hoppas med en vilja så stark att den inte går att beskriva att det finns en katthimmel där min Pemo spatserar runt eller bara ligger och myser. Kikar in hos mig osynlig och klättrar upp på mig som alltid och sussar en stund innan han återigen myser av värme på någon fluffig bädd. Om jag visste att det var så skulle det göra mindre ont i mig.

Nemo änglakissen

Jag saknar och älskar dig så!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Min älskade änglakisse”

 1. Det här sa Guldregn den 5 september, 2007 klockan 14:43 1

  Vilken söt och fin änglakisse du har =). Vackert skrivet.
  .

  Ja han var en av världens bästa kissar.
  .
 2. Det här sa diana den 6 september, 2007 klockan 16:10 2

  *Snyft* Fint beskrivet.
  .

  Diana: När känslorna ska ut tänker jag nog inte på vad jag skriver ens. Men tack!
  .
 3. Det här sa M i n d i den 17 september, 2008 klockan 5:53 3

  Nu ser jag….. så fin katt!

  Absolut att det finns en katthimmel… där är vår älskade NISSE som blev 17 år och fick somna in för tre år sedan ganska exakt. Jag saknar honom fortfarande jätte mycket! Han var verkligen speciell!!!! Så jag är säker på att Nisse och din Pemo är där och har det hur bra som helst.

  Stor kram
  M I N D I

  Nemo blev inte alls så gammal. Han fick somna in aldeles för tidigt.
  Jag tror inte på spöken heller men är rätt säker på att han besökte mig rätt många ggr det första månaderna.